Telehaber.com

Ana Sayfa - İletişim

Tüm Haberler  -  Son Dakika  -  Güncel  -  Ekonomi  -  Dünya  -  Spor  -  Politika  -  Yaşam  -  Kültür Sanat  -  Magazin  -  Yerel Haberler
23 Nisan 2024 Salı 11:13 

Haberlerinde Ara:
New Page 1
BOLU Haberleri
BOLU İlçeleri
DÖRTDİVAN
GEREDE
GÖYNÜK
MENGEN
MUDURNU
SEBEN
YENİÇAĞA
Diğer Şehirler
Kişiler
 
 

 

GEREDE Haberleri

GEREDE haberleri için kaynağı.
Bu haberleri sitenize eklemek için tıklayın.

 

Sayfa: 1 2

 sonraki sayfa >>


Anadolu Otoyolu'nda Bayram Dönüşü Yoğun Trafik
Ramazan Bayramı tatilinden dönenler nedeniyle Anadolu Otoyolu'nun Bolu ve Düzce kesiminde İstanbul istikametinde trafik yoğunluğu yaşanıyor. Bolu geçişi ve Gerede-Karadeniz bağlantı yolunda hasarlı trafik kazaları nedeniyle zaman zaman ulaşım aksıyor. Otoyolun Ankara istikameti ile D-100 kara yolunda ise yoğunluk görülmüyor. Kamyon ve tırların geçişine izin verilmezken, Kaynaşlı ile Düzce gişeleri arasında trafik akıcı yoğunlukta ilerliyor. İstanbul istikameti Gölyaka gişeleri ile Gümüşova rampaları arasında zaman zaman yoğunluk artıyor. Düzce, Gölyaka ve Gümüşova kesimlerinde ise ulaşım normal seyrediyor.
AA, 14.4.2024 16:51   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Anadolu Otoyolu'nda Bayram Tatili Trafik Yoğunluğu
Anadolu Otoyolu Bolu ve Düzce kesimi İstanbul istikametinde, Ramazan Bayramı tatilinden dönenler nedeniyle trafik yoğunluğu yaşanıyor.
AA, 14.4.2024 16:49   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler



Ramazan Bayramı Tatilinde Yollar Yoğun
Ramazan Bayramı tatilini memleketleri ya da tatil beldelerinde geçiren sürücülerin dönüşe geçmesiyle Kuzey Marmara ve Anadolu otoyolları ile D-100 kara yolunda hareketlilik arttı. Kuzey Marmara Otoyolu'nun İzmit'teki tüneller bölgesinde hasarlı trafik kazaları, zaman zaman İstanbul yönünde trafik yoğunluğunda artışa neden oluyor. Anadolu Otoyolu'nun Gültepe ve Bekirdere mevkileri ile D-100 kara yolunun İzmit kent merkezinden geçen kesiminde akıcı yoğunluk yaşanıyor. Sakarya'da Anadolu ve Kuzey Marmara otoyollarının İstanbul istikametinde akıcı yoğunluk gözleniyor. Anadolu Otoyolu'nun Bolu kesimi İstanbul yönünde Gerede bağlantı yolu, Dörtdivan, Yeniçağa, Köroğlu rampaları, Rüzgarlı, Çaydurt, Bolu-Doğu gişeleri ile Dağkent kesimindeki trafik yoğunluğu sürüyor. Abant Kavşağı ve Bolu Dağı Tüneli kesimlerinde de yoğunluk devam ediyor, Gerede-Karadeniz bağlantı yolunda trafik akışı zaman zaman yavaşlıyor. D-100 kara yolu Bolu kesimi Yeniçağa gişelerinde Zonguldak ve çevre illerden dönen tatilciler nedeniyle yoğunluk oluşurken Çaydurt ve kent merkezi ile Dağkent mevkilerinde trafik akıcı yoğunlukta seyrediyor. Anadolu Otoyolu'nun Düzce kesiminde de Kaynaşlı, Düzce, Gölyaka gişeleri, Küçük ve Büyük Melen mevkileri ile Gümüşova rampalarında araçlar, İstanbul istikametinde yavaş ilerliyor. Öte yandan Karadeniz kentlerini Anadolu Otoyolu'na bağlayan D-100 kara yolunun Karabük kesiminde de yoğunluk oluşuyor. Dönüş yoluna geçen sürücüler, D-100 kara yolunun Eskipazar ilçesi sınırlarındaki 13 kilometrelik bölümde yoğunluğa neden oluyor. Karayolları, polis ve jandarma ekipleri, yer yer araç kuyruğu oluşan güzergahlarda ulaşımın aksamaması için denetimlerine devam ediyor.
AA, 13.4.2024 19:51   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Ramazan Bayramı tatilinde trafik yoğunluğu
Ramazan Bayramı tatilini memleketleri ya da tatil beldelerinde geçiren sürücülerin dönüşe geçmesiyle Kuzey Marmara ve Anadolu otoyolları ile D-100 kara yolunda hareketlilik arttı. Trafik kazaları ve tatilcilerin dönüşü nedeniyle İstanbul istikametinde yoğunluk yaşanıyor.
AA, 13.4.2024 19:49   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Anadolu Otoyolu'nda Bayram Dönüşü Yoğunluk Yaşanıyor
Anadolu Otoyolu'nun Bolu kesiminde Ramazan Bayramı tatilini İstanbul dışında geçiren sürücülerin dönüşe geçmesiyle akıcı yoğunluk yaşanıyor. Bayram tatilini memleketleri ya da tatil beldelerinde geçirenlerin dönüş yolculuğu sürüyor. Otoyolun Bolu geçişi İstanbul istikametinde Gerede, Yeniçağa Köroğlu rampaları, Rüzgarlı, Dağkent, Abant Kavşağı, Elmalık ve Bolu Dağı Tüneli mevkilerinde trafik yoğun akıcı seyrediyor. Gerede-Karadeniz bağlantı yolunda da hasarlı trafik kazaları nedeniyle zaman zaman trafik akışı yavaşlıyor. Otoyolun Ankara istikameti ile D-100 kara yolunun her iki yönünde ise yoğunluk görülmüyor. Otoyolun Düzce kesiminde de İstanbul istikametinde araç hareketliliği yaşanıyor. Bolu Dağı Tüneli çıkışı ile 1, 2, 3 ve 4. viyadüklerde akıcı yoğunluk oluşuyor. Üçköprü, Kaynaşlı ve Düzce gişeleri ile Gümüşova rampalarında yoğunluğun arttığı görülüyor. Otoyolun Sakarya ve Kocaeli kesiminde ise trafik akışı normal seyrinde ilerliyor. Öte yandan Karadeniz kentlerini Anadolu Otoyolu'na bağlayan D-100 kara yolunun Karabük kesiminde yoğunluk oluşuyor. Dönüş yoluna çıkanlar, D-100 kara yolunun Eskipazar ilçesi sınırlarındaki 13 kilometrelik bölümde yoğunluğa neden oluyor. Karadeniz illerinden Kocaeli, Sakarya ve İstanbul gibi kentlere gitmek isteyenlerin kullandığı Kemikli rampalarında kontrollerini sürdüren Karayolları ve trafik ekipleri, sürücüleri trafik kurallarına uymaları ve dikkatli olmaları konusunda uyarıyor.
AA, 13.4.2024 13:51   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Anadolu Otoyolu'nda Bayram Dönüşü Yoğunluk Yaşanıyor
Anadolu Otoyolu'nun Bolu kesiminde Ramazan Bayramı tatilini İstanbul dışında geçiren sürücülerin dönüşe geçmesiyle akıcı yoğunluk yaşanıyor. Bayram tatilini memleketleri ya da tatil beldelerinde geçirenlerin dönüş yolculuğu sürüyor.
AA, 13.4.2024 13:49   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Ramazan Bayramı tatilinde otoyollarda hareketlilik
Anadolu Otoyolu ve Kuzey Marmara Otoyolu'nda Ramazan Bayramı tatilini İstanbul dışında geçiren bazı sürücülerin dönüşe geçmesiyle hareketlilik arttı. Bayram tatilini memleketleri ya da tatil beldelerinde geçirenlerin bir kısmının dönüş yolculuğu sürüyor. Otoyolu'nun Bolu kesiminde İstanbul istikametinde Gerede, Yeniçağa Köroğlu rampaları, Rüzgarlı, Dağkent, Abant Kavşağı, Elmalık ve Bolu Dağı Tüneli mevkileri ile Gerede-Karadeniz Bağlantı yolunda zaman zaman akıcı yoğunluk yaşanıyor. Otoyoldaki trafik yoğunluğu nedeniyle D-100 kara yolunu kullanan sürücüler nedeniyle de bu güzergahta da zaman zaman araç yoğunluğu görülüyor. Kocaeli Kuzey Marmara ve Anadolu Otoyolu ile D-100 kara yolunun Kocaeli kesiminde trafik yoğunluğu yaşanıyor. Bayramın son gününde İstanbul'a dönen tatilciler sebebiyle Kuzey Marmara ve Anadolu Otoyolu'nda İzmit ilçesinin girişinden itibaren uzun araç kuyrukları oluştu. İstanbul yönüne giden sürücüler Kuzey Marmara Otoyolu'nun İzmit, Dilovası ve Gebze kesiminde trafik yoğunluğuna neden oluyor. Anadolu Otoyolu'nun Gültepe mevkisi ile D-100 kara yolunun İzmit kent merkezinden geçen kesiminde de araçlar güçlükle ilerliyor. Kocaeli Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri, yollardaki kontrollerini aralıksız sürdürüyor. Anadolu ile Kuzey Marmara otoyollarının Sakarya geçişlerinde İstanbul istikametinde ise akıcı yoğunluk devam ediyor. Düzce Anadolu Otoyolu'nun Düzce kesiminde İstanbul istikametinde araç hareketliliği sürüyor. Üçköprü, Kaynaşlı ve Düzce gişeleri mevkilerinde yoğunluğun arttığı görüldü. Bolu Dağı Tüneli çıkışı ile 1, 2, 3 ve 4. viyadüklerde ise trafik akıcı yoğunlukta seyrediyor. Güzergahlarda trafik akışı Ankara istikametinde ise normal seyrinde ilerliyor. Dönüş trafiğinin yarın ve pazar günü artması bekleniyor.
AA, 12.4.2024 21:33   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Ramazan Bayramı tatilinde otoyollarda hareketlilik arttı
Anadolu Otoyolu ve Kuzey Marmara Otoyolu'nda Ramazan Bayramı tatilini İstanbul dışında geçiren bazı sürücülerin dönüşe geçmesiyle hareketlilik arttı. Bayram tatilini memleketleri ya da tatil beldelerinde geçirenlerin bir kısmının dönüş yolculuğu sürüyor.
AA, 12.4.2024 21:31   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Anadolu ve Kuzey Marmara Otoyollarında Bayram Dönüşü Hareketlilik Yaşanıyor
Anadolu Otoyolu ve Kuzey Marmara Otoyolu'nda Ramazan Bayramı tatilini İstanbul dışında geçiren bazı sürücülerin dönüşe geçmeye başlamasıyla hareketlilik yaşanıyor. Bayram tatilini memleketleri ya da tatil beldelerinde geçirenlerin bir kısmının dönüş yolculuğu sürüyor. Anadolu Otoyolu'nun Bolu, Düzce, Sakarya ve Kocaeli geçişinde İstanbul istikametinde araç hareketliliği görülüyor. Otoyolun Bolu kesiminde Köroğlu rampaları, Rüzgarlı, Dağkent, Abant Kavşağı, Elmalık ve Bolu Dağı Tüneli mevkileri ile Gerede-Karadeniz Bağlantı yolunda zaman zaman akıcı yoğunluk oluşuyor. Otoyolun Sakarya kesimi ve Kuzey Marmara Otoyolu'nun başladığı Akyazı bölgesi ile D-100 kara yolunun Hendek geçişinde de yer yer yoğunluk yaşanıyor. Kocaeli'de özellikle Hatipköy ve Bekirdere mevkileri başta olmak üzere Anadolu ve Kuzey Marmara otoyollarının İstanbul yönünde akıcı yoğunluk gözleniyor. D-100 ve D-130 kara yollarında da Kartepe ve Başiskele ilçelerindeki turistik yerlere gitmek isteyenler, yer yer yoğunluğa neden oluyor. Trafik kazaları ve araç arızaları nedeniyle trafik akışının zaman zaman yavaşladığı güzergahlarda görev yapan ekipler, ulaşımda aksama yaşanmaması için çalışmalarını sürdürüyor. Anadolu Otoyolu'nu Karadeniz kentlerine bağlayan D-100 kara yolunun Karabük kesiminde ise trafik akıcı yoğunlukta seyrediyor. Güzergahlarda trafik akışı Ankara istikametinde ise normal seyrinde ilerliyor. Dönüş trafiğinin yarın ve pazar günü artması bekleniyor.
AA, 12.4.2024 17:31   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Ramazan Bayramı tatilinde dönüş trafiği başladı
Anadolu Otoyolu ve Kuzey Marmara Otoyolu'nda Ramazan Bayramı tatilini İstanbul dışında geçiren bazı sürücülerin dönüşe geçmeye başlamasıyla hareketlilik yaşanıyor. Bayram tatilini memleketleri ya da tatil beldelerinde geçirenlerin bir kısmının dönüş yolculuğu sürüyor.
AA, 12.4.2024 17:29   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Kocaeli ve Bolu'da Bayram Tatili Dönüşünde Kamyon ve Tankerlere Seyir Yasaklandı
Ramazan Bayramı tatili dönüşü trafik yoğunluğunun azaltılması amacıyla Kocaeli ve Bolu'da kamyon, çekici ve tankerlerin seyir yapmalarına 1 gün süreyle izin verilmeyeceği açıklandı. Kocaeli Valiliği tarafından alınan tedbirler kapsamında, İstanbul ve Ankara'daki trafik yoğunluğunun azaltılabilmesi için belirli noktalarda beklemelerin uygun olacağı belirtildi. Bolu Valiliği ise kamyon, çekici ve tankerlerin İstanbul istikametinde belirli kara yollarını kullanmalarının 24 saat yasaklandığını duyurdu.
AA, 9.4.2024 20:19   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Ramazan Bayramı Tatili Dönüşünde Kamyon ve Tankerlerin Seyri Yasaklandı
Kocaeli ve Bolu'da, Ramazan Bayramı tatili dönüşü trafik yoğunluğunun azaltılması amacıyla kamyon, çekici ve tankerlerin seyir yapmalarına 1 gün süreyle izin verilmeyeceği açıklandı.
AA, 9.4.2024 20:17   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


YSK, 6 il ve 10 ilçede yapılan itirazları reddetti
Yüksek Seçim Kurulu (YSK), CHP, YRP, DEM Parti, AKP, BBP, MHP ve Vatan Partisi'nin çeşitli illerde seçimlerle ilgili yaptığı itirazları reddetti. YSK, Yozgat, Şanlıurfa, Şırnak, Kütahya, Bitlis, Adana, Amasya, Sarıçam, Ankara, Kırklareli, Gaziantep, Bingöl, Ardahan, Bolu, Erzurum ve Van'da yapılan itirazları değerlendirdi ve reddetti.
ANKA, 9.4.2024 16:43   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


YSK, 6 il ve 10 ilçede yapılan itirazları reddetti
YSK, CHP, YRP, DEM Parti, AKP, BBP, MHP ve Vatan Partisi'nin seçimlerle ilgili yaptığı itirazları reddetti.
ANKA, 9.4.2024 16:41   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


YSK, 6 il ve 10 ilçe için yapılan başvurularla ilgili kararını verdi
Yüksek Seçim Kurulu, Van, Şırnak, Amasya, Kırklareli, Bingöl ve Ardahan illeri ile 10 ilçe için siyasi partilerin yaptığı seçimlerin iptali ve oyların yeniden sayılmasına yönelik başvuruları karara bağladı. YSK, aralarında Van'da DEM Parti adayı Abdullah Zeydan'ın kazandığı belediye başkanlığı seçiminin de olduğu başvuruların tamamını reddetti.
AA, 9.4.2024 16:19   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


YSK, 6 il ve 10 ilçe için yapılan başvuruları karara bağladı
Yüksek Seçim Kurulu, Van, Şırnak, Amasya, Kırklareli, Bingöl ve Ardahan illeri ile 10 ilçe için siyasi partilerin yaptığı seçimlerin iptali ve oyların yeniden sayılmasına yönelik başvuruları karara bağladı. YSK, aralarında Van'da DEM Parti adayı Abdullah Zeydan'ın kazandığı belediye başkanlığı seçiminin de olduğu başvuruların tamamını reddetti.
AA, 9.4.2024 16:17   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Bolu Valisi Erkan Kılıç, trafik kontrol noktalarında denetlemelerde bulundu
Bolu Valisi Erkan Kılıç, Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla alınan tedbirler kapsamında oluşturulan trafik kontrol noktalarında denetlemelerde bulundu. Kılıç, Anadolu Otoyolu, Gerede-Karabük ve D-100 kara yollarındaki noktalarda denetleme yaptı. Trafik durumu hakkında bilgiler alan Kılıç, personele çalışmalarında kolaylık diledi. Durdurulan araçlardaki vatandaşların bayramlarını da kutlayan Kılıç, daha sonra Anadolu Otoyolu Bolu Dağı Tüneli İşletme Şefliğini ziyaret etti, çalışmaları yerinde izledi. Trafik hakkında bilgi alan Kılıç, Bolu Dağı Tüneli'nde görevli personele de kolaylık ve başarılar diledi.
AA, 7.4.2024 14:24   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Bolu Valisi Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla trafik denetlemelerini yerinde inceledi
Bolu Valisi Erkan Kılıç, Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla alınan tedbirler kapsamında oluşturulan trafik kontrol noktalarında denetlemelerde bulundu. Kılıç, Anadolu Otoyolu, Gerede-Karabük ve D-100 kara yollarındaki noktalarda denetleme yaptı. Trafik durumu hakkında bilgiler alan Kılıç, personele çalışmalarında kolaylık diledi. Durdurulan araçlardaki vatandaşların bayramlarını da kutlayan Kılıç, daha sonra Anadolu Otoyolu Bolu Dağı Tüneli İşletme Şefliğini ziyaret etti, çalışmaları yerinde izledi. Trafik hakkında bilgi alan Kılıç, Bolu Dağı Tüneli'nde görevli personele de kolaylık ve başarılar diledi.
AA, 7.4.2024 14:21   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Ramazan Bayramı Tatilinde Anadolu Otoyolu'nda Yoğun Trafik
Ramazan Bayramı tatili nedeniyle Anadolu Otoyolu'nun Bolu, Düzce, Kocaeli ve Sakarya geçişlerinde akıcı trafik yoğunluğu yaşanıyor. Sürücülerin memleketlerine veya tatil beldelerine gitmek istemesiyle otoyolun bazı kesimlerinde yoğunluk oluştu. Ancak bazı bölgelerde trafik normal seyrinde ilerliyor. Yollarda meydana gelen maddi hasarlı kazalar ve araç arızaları ise trafik akışını yavaşlatıyor. Ekipler, ulaşımın aksamaması için önlemler alıyor.
AA, 7.4.2024 11:11   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Ramazan Bayramı Tatili Dolayısıyla Anadolu Otoyolu'nda Trafik Yoğunluğu
Ramazan Bayramı tatili nedeniyle Anadolu Otoyolu'nun Bolu, Düzce, Kocaeli ve Sakarya geçişlerinde akıcı trafik yoğunluğu yaşanıyor. Sürücülerin memleketlerine veya tatil beldelerine gitmek istemesiyle Bolu Dağı ve diğer noktalarda yoğunluk oluştu. Bazı bölgelerde maddi hasarlı kazalar ve araç arızaları da trafik akışını yavaşlatıyor.
AA, 7.4.2024 11:09   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


 

Sayfa: 1 2

 sonraki sayfa >>

 

 
İlgili Kişiler
 -
 GEREDE Kaymakamı

 Tel: 505 4663265
 Ömer Baygın
 Gerede Belediye Başkanı

 Tel: 3116020 Faks: 3116703
 
İlgili Siteler
GEREDE'nin internet sitesi
Gerede Belediyesi
SihirliTUR . com
Gerede Hayat/Hayata dair herşey - Blogcu
GEREDE HAYAT / Hayata dair herşey
TRAVELGUIDE - Otel ve Tatil Rehberi > KARADENİZ
YerelNET - [ Gerede Belediyesi ]
YerelNET - [ Bolu - Gerede ]
Geredemiz Gazetesi
Türkiye Bisiklet Federasyonu - Haberler
Gerede, Bolu - Vikipedi
Hüsrev Gerede - Vikipedi
:::...GEREDE LİSESİ...:::
TatilSepeti.com - Bolu, Gerede, Gerede Oteller, Ge
Gerede İmam-Hatip ve Anadolu İmam-Hatip Lisesi
Eğitim Kurumları Milli Eğitim Müdürlüğü İlköğretim

Site Ekle >>

 


Bu sayfada giriş kısmına yer verilen haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş yapılır. 23.4.2024 11:13:29
 
Telehaber.Com - Kullanım Şartları - Ana Sayfa - Webmasterlar için - İletişim

(C) 2005 TeleHaber. Sitenin tüm hakları Yeni Medya Elektronik Yayıncılık Ltd.Şti'ye aittir.