DEWRİM
ne krizi yahu...cümleye bak ya senin gibi cebini dolduranlar için kriz yok tabiki! bunu gelde halka sor hatta oy çogunlukla seçildginiz halka sor kriz var mı yok mu?
17 Temmuz 2008 Perşembe
|
DEWRİM
ne krizi yahu...cümleye bak ya kendi cepini doldurmak sana kriz deil tabiki.krizi halka sor hatta seni seçen çogunluk oyunu aldıgın halka sor kriz var mı yok mu?
17 Temmuz 2008 Perşembe
|
Ramazan Aktaş
Bu ülkede kaç kişi sıfır km araba alabiliyor.Ne kadar saçma bir değerlendirme.İşsizliği bitiremeyen,ekonomiyi bitme noktasına getiren Akp dir.6yıldır millete sefaletin en büyüğünü yaşattı Akp hükümeti.Benim bulunduğum Tarsus ta bir kişi kendini yaktı yokluk ve açlıktan hemde kaymakamlık önünde.Milliyetçi hareket partisi bu ülkede tek başına iktidar olmalıdır.Teslimiyetçi Akp gitmeli milli devlet yapısı Türkiyemde nakış nakış Mhp tarafından işlenmelidir.
17 Temmuz 2008 Perşembe
|
İBRAHİM SALTIK
sayın başbakan
geçenlerde ben de amarikayı satın aldım hemde hepsini
kağıt üzrinde konuşmak başka halkiçine gir bakalım halk başka yukarıdan aşağılarını iyi göremiyorsun arasıra kıyafet değiştirde halkın arasına gir bakalım nasılmış durum gör.
17 Temmuz 2008 Perşembe
|
erdal çelık
sayın başbakan sattığı araçlarla oğluna işyerı açıyor herhalde ben 6 aydır iş bulamıyorum ıntıharın eşığıne geldım allah aşkına oy kullanmayın
17 Temmuz 2008 Perşembe
|
volkan
basbakan üc ayda 164 bin otomobili nereye satmis? basit aritmetik: 4x164 bin= 656 bin otomobil yapar. bu satistan maliyenin kasasina ne kadar para girdi? bu kadar otomobile harcanan hammaddenin ic tüketim de degerlendirilirse diger mamüllerde kullanilmasi halinde iktisada katkisi ne olabilirdi? otomobillerdeki gelistirme, design, mühendislik ve patent haklarinin kacta kaci türkiye´ye ait? % 1 i bile degil. haricten gazel okumak ve de o gazeli dinlemek kulaga hos geliyor. ama ici bos. bursa´ya giden görecektir. güzelim tarim alanlarina yabanci sirketler sirf ucuz isgücü ve hammade var diye kondurmuslar beton yiginlarini. bursa´da yiyicek sebze meyve bulunmuyor. lokantalarda salatar artik lüks oldu. ne oldu güzelim bursa seftalisine bileniniz var mi?
otomobil isletmelerinde isciler agari ücretle calistirliyorlar. yani su anda dünyanin en ucuz isgücüne sahip ülkelerden biriyiz. satilan otomobillerden kacini üreten isciler alabildiler. yorum yapanlarin ekonomiden ve teknikden fazla anlamadiklari belli. 164 bin otomobilin türkiye´ye biraktigi kâr ne kadar bilen var mi ? nede olmasa bu otomobil firmalari yabanci sirketler.
amerikada toyota isletmeleri var, toyota kârin yüzde kacini yurtdisina cikartabiliyor, türkiye yüde kacini?
basbakan ve surasinin milli ekonomiyi desteklemedikler burdan belli.
ben carpici örnegi: prinic skandali.18 YAŞINDAN KÜÇÜĞE PİRİNÇ SATIŞI YASAK
17 Temmuz 2008 Perşembe
|
SELİM AYDIN
hatayı yapan millet suçlu devlet, hatayı yapan devlet suçlu devlet,o zaman soruyorum biz türk milleti olarak ne zaman hatayı kendimizde arayacağızzz
17 Temmuz 2008 Perşembe
|
ahmet sarı
valahi kimin seçilip devletin başına geleceyini bilmiyorum ama kim gelirse gelsin allah aşkına miletin dayanacak gucu kalmadı insanlar sefalet içinde işsiz perişan esnaf çiftçi bitmiş ben ak partiye oy verdim verdiyim bir oya hiç bukadar pişman olmamıştım aşırı deyer verdiğim ve kendisini çok sevdiyim bir liderde hiç bukadar nefret etmemiştim allah aşkına merhamet edin biz acız diyoruz çoluk çocuğa ekmek alamıyoruz diyoruz bizat ben ahmet sarı ağrı ilinden siz hala çıkıp kıriz yok diyorsunuz bak parası olan var hala araba alıyorlar diyorsunuz allah aşkına ya bu siyaseti bırakın yada halka dönun dertlerine derman olun caminin içi doldu birazda caminin dışına çıkın biz sizden bunu istiyoruz kimin başbakan olacağı umrumda deyil kim olursa olsun bundan sonra yolsuzluk olmasın gerçi bizmkisi hikaye tok başbakan ne anlar ac halkın halinde HALK AHMET
17 Temmuz 2008 Perşembe
|
yusa Bozkurt
Başbakan 3 ayda 164 bin otomobilin satıldıgını söylüyor peki soruyorum kendisine son 3 aydır bankalar kaç kişinin aracına evine el koydu? bankalar haciz koydukları arabalar için garaj bulamıyor. İnsanları enayi yerine koyuyorlar ya vallah helal olsun
17 Temmuz 2008 Perşembe
|
ibrahim dönmez
ben otomativ yan sanayisinde çalışıyom bütün fabrikalar belirli sürelerle mecburi izine çıkarıyo sebebi olarakta sölenen dünyadaki büyük ekonomik krizin olduğu sen gelde şimdi başımızdaki başbakana inan yorumu millet yapsın dicem ama bu medya varken millet gerçekleri ansızın felakete uğradığı zaman öğrenecek
17 Temmuz 2008 Perşembe
|
metin erdoğan
bu ülkede ekonomi bitmiş insanlar tanesi 1 ytl olan ekmeği evine götüremiyor kepenklerini çeken çekene herkes borç içinde siz hala kriz yok diyorsanız ayıp edersiniz.millet arabasını mecburen satıyor inşallah abdüllatif şener gelecek dertler bitecek.
17 Temmuz 2008 Perşembe
|