Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, Güneydoğu'da Olağanüstü Hal ve Irak'ın Kuzeyine Tampon Bölge Tartışmalarının Esas Mesele Olmadığını Söyledi.
Haberler.Com, 11.10.2008 16:08
muhtar
paşam ağzına sağlık bizim senin gibi helal süt emmiş aile çocuklarına ihtiyacımız var. ben de bir hemşerin olarak sonuna kadar yanındayım. basında olsun bu demecin olsun hakikaten kalbimizi fethetmiştir.paşam onlara söyle eğer bu işi beceremiyeceklerse biz şimdiye kadar onlara balık verdik, ama ele başlarınıda önümüze katalım onlara kızıldenizde balık tutmasını öğretelim. bu iş artık çığırından çıktı. onlar gitsin golf oynasınlar. çünkü onların evlatları doğuda görev yapmıyorlar. yeter artık bu bela başımızdan defolsun.idam şart geitr birkaçtanesini kızılayda asalım bak bu zıkkımlar nasıl bitiyor. asker yakalasın cezaevine atsın sen millete vekil yap köşke kadar çıksın bunların yerinde bende olsam bu belayı bitirmem. gel keyfim gel.türk te para çok pkk da akıl yok israilde silah çok nasıl olsa hayat devam ediyor.paşam sana minnattarız. eğer iktidar olursan seni kuzüy ıraktan geri çağıranlara hesap sormazsan sana da yazıklar olsun.
12 Ekim 2008 Pazar
metin erdoğan
sayın pamukoğlu sizin gibi bilgili bu konuya vakıf başka kimse olduğunu sanmıyorum.Herhalde birilerinin tekerine çomak sokuyorsunuz,Vahdettin bu ülkeyi bırakıp neden kaçtı?
12 Ekim 2008 Pazar
bekir durmus
en buyuk pasa osman pamukoglu,, turkiyeyi tek ønetecek terøru bitirecek insan, cok akilli ve zeki, sonuna kadar arkandayiz pasam, saygilarimla
12 Ekim 2008 Pazar
Konuyla ilgili diğer haberler
İlişkili güncel haber bulunamadı..
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 02.12.2008 12:50:42