Smotrich'ten, Filistin bankalarıyla işlem yapan İsrail bankalarının dokunulmazlığının kaldırılması talimatı
İsrail'in aşırı sağcı Maliye Bakanı Bezalel Smotrich'in, Filistin bankalarıyla işlem yapan İsrail bankalarının "dokunulmazlığının" sona erdirilmesi emrini vererek, Filistin bankacılık sisteminin çökmesi tehlikesini gündeme getirdiği bildirildi.
AA, 11.6.2025 03:12
Özgür Gazze Mitingi… CHP Genel Başkanı Özel: "Hukuka Dönüş Artık Türkiye İçin Tercih Değil, Bir Zorunluluktur" CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Saadet Partisi'nin Üsküdar Meydanı’nda düzenlediği Özgür Gazze mitinginde, Türkiye’nin çevresinin ateş çemberine döndüğünü belirterek, "Türkiye olarak hem kendi vatandaşlarımız için hem de Filistin’deki ve bölgemizdeki tüm mazlumlar için güçlü olmaya, güçlü durmaya kararlıyız. İç cephemizi elbette sağlam tutmalıyız. Bunun yolu demokrasiye ve adalete bağlı kalmak, sahip çıkmaktır. Bir ülke kötü günde birlik olmak istiyorsa iyi günde ayrım yapmamalıdır. Devletin terazisi herkesi eşit tartmalıdır. Adalet kimseye ayrıcalık tanımayacaktır. Birliğimizi siyasi rakiplere kumpas kurarak, muhaliflere düşman hukuku uygulayarak sağlayamayız. Birliğimizi ancak ve ancak adaletle sağlarız. Hukuka dönüş artık Türkiye için tercih değil, bir zorunluluktur" dedi.
ANKA,
15.6.2025 20:28
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
AB'den İsrail'e Filistin Bankaları Uyarısı Avrupa Birliği, İsrail'in aşırı sağcı Maliye Bakanı Smotrich'in Filistin bankalarıyla işlem yapan İsrail bankalarının 'dokunulmazlığını' kaldırma talimatının geri alınması için Tel Aviv'e çağrıda bulundu. AB, kararın Filistin ekonomisini olumsuz etkileyeceğine dair derin endişelerini dile getirdi.
AA,
11.6.2025 15:35
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
İyi Parti Grup Toplantısı... Müsavat Dervişoğlu: "pkk'nın Şehit Ettiği Evlatlarımızın Şehadet Sebebini Unutan Bir Devlet Var" İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, "Bu ülkenin sırf PKK teröründen 50 bin şehidi var. Bugün ‘affediyoruz’ dedikleri katil sürüsü PKK’nın şehit ettikleri. Teröristi ittifak ortağı yapan bir iktidar var. ‘Terörsüz Türkiye’! Burada ne şehit edebiyatı yapıyorum, ne de kan hesabı yapıyorum. Ben milletimin hesabını, devletten soruyorum. Bu şehit edebiyatı değildir. Şehit edebiyatı, analar ağlamasın diye milletin anasını ağlatanların laf cambazlığıdır. PKK’nın şehit ettiği evlatlarımızın şehadet sebebini unutan bir devlet var" dedi.
ANKA,
11.6.2025 13:15
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 16.6.2025 10:55:50