Telehaber.com

Ana Sayfa - İletişim

Tüm Haberler  -  Son Dakika  -  Güncel  -  Ekonomi  -  Dünya  -  Spor  -  Politika  -  Yaşam  -  Kültür Sanat  -  Magazin  -  Yerel Haberler
16 Nisan 2024 Salı 09:05 

Haberlerinde Ara:
Gündemdekiler
Benjamin Netanyahu
Recep Tayyip Erdoğan
Hüseyin Emir
Mesut Kocagöz
Fatih Tekke
Ismail Kartal
Kerem Aktürkoğlu
Antony Blinken
Hakim Ziyech
Michy Batshuayi
Yerel Haberler
Istanbul
Ankara
Antalya
Izmir
Aydın
Bursa
Samsun
Kayseri
Adana
Gaziantep
Politika
AKP
CHP
Anavatan
DYP
Recep Tayyip Erdoğan
Deniz Baykal
Spor
Fenerbahçe
Galatasaray
Beşiktaş
Trabzonspor
Haber

 

NİHAT ZEYBEKCİ Haberleri

NİHAT ZEYBEKCİ haberleri için kaynağı.
Bu haberleri sitenize eklemek için tıklayın.

 

Sayfa: 1 2

 sonraki sayfa >>


AK Parti Denizli İl Başkanlığı Ramazan Bayramı Programı Düzenledi
AK Parti Denizli İl Başkanlığı, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenledi. Programa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, AK Parti Denizli milletvekilleri ve il başkanı ile birlikte partililer katıldı. Zeybekci, konuşmasında Ramazan Bayramı'nı kutlayarak sağlık, huzur, mutluluk ve barış dileklerini iletti.
AA, 9.4.2024 15:39   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


AK Parti Denizli İl Başkanlığı Bayramlaşma Programı Düzenledi
AK Parti Denizli İl Başkanlığı, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenledi. Programa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, AK Parti Denizli milletvekilleri ve partililer katıldı. Zeybekci, konuşmasında bayramın sağlık, huzur, mutluluk ve barış getirmesini temenni etti.
AA, 9.4.2024 15:37   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler



Nihat Zeybekci, Denizli'de oy kullandı
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyunu Denizli'de kullandı. Zeybekci, seçim sonuçlarının hayırlı olmasını diledi ve Denizli'de hedeflerinin 20'de 20 olduğunu belirtti.
AA, 31.3.2024 12:37   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Nihat Zeybekci, Denizli'de oy kullandı
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyunu Denizli'de kullandı. Zeybekci, seçim sonuçlarının hayırlı olmasını diledi ve Denizli'de hedeflerinin 20'de 20 olduğunu belirtti.
AA, 31.3.2024 12:35   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Gölhisar'da belediyecilik anlayışını açıkladı
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Gölhisar ilçesinde yaptığı ziyarette belediyecilik anlayışını açıkladı. Zeybekci, sözünde duran, vaatlerini yerine getiren ve emanete ihanet etmeyen bir belediyecilik anlayışı benimsediklerini belirtti.
AA, 26.3.2024 19:09   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Gölhisar'da belediyecilik anlayışını anlattı
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Gölhisar'da belediyecilik anlayışını açıkladı ve adayları destekledi.
AA, 26.3.2024 19:07   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Denizli'de Ziyaretlerde Bulundu
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Denizli'de çeşitli ziyaretlerde bulundu ve iftar programına katıldı. Denizli Valiliği ziyaretiyle başlayan programında Vali Ömer Faruk Coşkun ile görüşen Bakan Şimşek, daha sonra Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. İftar programında yaptığı konuşmada Denizli'nin üreten bir şehir olduğunu vurgulayan Şimşek, kentin sanayi alanında daha da ilerlemesi için çalışmalar yaptıklarını belirtti. Ayrıca, Denizli'nin gelecekte ülkenin en büyük büyüme motorlarından biri olacağını ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Zolan'ın da yeni yatırımlarla destek vereceğini ifade etti. İftar sonrasında ise Bakan Şimşek, iş dünyası temsilcileriyle Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nde bir araya geldi.
AA, 18.3.2024 22:35   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Denizli Mitinginde Konuştu
AK Parti genel başkan yardımcıları Nihat Zeybekci ve Çiğdem Karaaslan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenen Denizli Mitingi'nde konuşma yaptı. Zeybekci, Denizli'ye verdikleri hizmetleri anlatırken, Karaaslan ise AK Parti'nin kuruluşundan bugüne kadar yapılan çalışmalara değindi. Mitinge katılan diğer konuşmacılar da Denizli'nin gelişimi ve hedefleri hakkında bilgi verdi.
AA, 22.2.2024 15:36   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Denizli Mitinginde Konuştu
AK Parti genel başkan yardımcıları Nihat Zeybekci ve Çiğdem Karaaslan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenen Denizli Mitingi'nde konuşma yaptı. Zeybekci, Denizli'ye verdikleri hizmetleri anlatırken, Karaaslan ise AK Parti'nin yürüyüşüne devam ettiklerini vurguladı. Mitinge katılan diğer konuşmacılar da Denizli'nin kazanımlarını ve hedeflerini paylaştı.
AA, 22.2.2024 15:25   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Batman'da aday tanıtım toplantısında konuştu
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Batman'da düzenlenen aday tanıtım toplantısında, partisinin ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı ve zafer için sıkı bir çalışma gerektiğini vurguladı. Zeybekci, 31 Mart'ta AK Parti'nin bayrağını Batman Belediyesi'ne çektiklerinde zeybek oynayacağını söyledi.
DHA, 11.2.2024 00:50   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Nihat Zeybekci: Batman Belediyesi'ne hizmetkar bayrağını çektiğimizde zeybek oynayacağım
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Batman'da partisinin ilçe belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısında konuştu. Zeybekci, 31 Mart'ta AK Parti'nin Batman Belediyesi'ne hizmetkar bayrağını çektiğinde zeybek oynayacağını söyledi.
DHA, 11.2.2024 00:48   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


AK Parti'li Zeybekci Belediyenin önünde zeybek oynayacağım
AK Parti'nin Siirt ilçe belediye başkan adayları, Doğan Mahallesi'ndeki Siirt Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen toplantıyla duyuruldu. Toplantıya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, Batman Milletvekili Ferhat Nasırlıoğlu, Şırnak Milletvekili Arslan Tatar, AK Parti İl Başkanı Bahri Caner Özturan, ilçe belediye başkan adayları ve partililer katıldı. Zeybekci, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın selamlarını getirdiğini ifade ederek, 'Ben zamanında Siirt milletvekili olmakla büyük onur ve gurur duydum. Siirt demek vefa demektir, Siirt demek nezaket demektir, Siirt demek fedakarlık demektir. Benim fedakar kardeşlerime selam ve sevgilerimi ilet' diye bizzat tembih etti. Cumhurbaşkanımızın, milletin adamının selamlarını getirdim dedi. Zeybekci, Türkiye'yi satın alma gücüne göre dünyanın 11'inci büyük ekonomisi yaptıklarını belirterek, 'Biz Türkiye'yi 20 yılda Dünya Bankası'nın raporuna göre, satın alma gücüne göre Dünyanın 11'inci büyük ekonomisi yaptık. Bütün samimiyetimizle söylüyoruz, Avrupa'nın hiçbir ülkesinde olmayan sağlık sistemi Türkiye'de var. Dünya'nın en büyük afetlerinden birini geçirdik, 6 Şubat depremlerini, altından Türkiye Cumhuriyeti devleti, AK Parti'nin yönetimiyle başı dik bir şekilde kalkıyor. Problem yok mu Var. İstihdamla ilgili, işsizlikle ilgili, emekli maaşlarıyla ilgili, soruyorum sizlere, bugüne kadar kim yaptı AK Parti yaptı. Daha bundan sonra kim yapar, AK Parti yapar. Problem varsa kim bunu ortadan kaldırır AK Parti ortadan kaldırır diye konuştu.
DHA, 10.2.2024 19:14   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


AK Parti'li Zeybekci Belediyenin önünde zeybek oynayacağım (2)
AK Parti'nin Siirt ilçe belediye başkan adayları, Doğan Mahallesi'ndeki Siirt Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen toplantıyla duyuruldu. Toplantıya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, Batman Milletvekili Ferhat Nasırlıoğlu, Şırnak Milletvekili Arslan Tatar, AK Parti İl Başkanı Bahri Caner Özturan, ilçe belediye başkan adayları ve partililer katıldı. Burada konuşan Zeybekci, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın selamlarını getirdiğini ifade ederek, Buraya bu kardeşinizi görevlendirdiği zaman sıkı sıkı tembih etti. 'Ben zamanında Siirt milletvekili olmakla büyük onur ve gurur duydum. Siirt demek vefa demektir, Siirt demek nezaket demektir, Siirt demek fedakarlık demektir. Benim fedakar kardeşlerime selam ve sevgilerimi ilet' diye bizzat tembih etti. Cumhurbaşkanımızın, milletin adamının selamlarını getirdim dedi. 'AVRUPA'NIN HİÇBİR ÜLKESİNDE OLMAYAN SAĞLIK SİSTEMİ, TÜRKİYE'DE VAR' Zeybekci, Türkiye'yi satın alma gücüne göre dünyanın 11'inci büyük ekonomisi yaptıklarını belirterek, Biz Türkiye'yi 20 yılda Dünya Bankası'nın raporuna göre, satın alma gücüne göre Dünyanın 11'inci büyük ekonomisi yaptık. Bütün samimiyetimizle söylüyoruz, Avrupa'nın hiçbir ülkesinde olmayan sağlık sistemi Türkiye'de var. Dünya'nın en büyük afetlerinden birini geçirdik, 6 Şubat depremlerini, altından Türkiye Cumhuriyeti devleti, AK Parti'nin yönetimiyle başı dik bir şekilde kalkıyor. Problem yok mu Var. İstihdamla ilgili, işsizlikle ilgili, emekli maaşlarıyla ilgili, soruyorum sizlere, bugüne kadar kim yaptı AK Parti yaptı. Daha bundan sonra kim yapar, AK Parti yapar. Problem varsa kim bunu ortadan kaldırır AK Parti ortadan kaldırır diye konuştu. (DHA)
DHA, 10.2.2024 19:12   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci: Biz hizmet etmeyi hizmetkar olmayı Allah'ın bir lütfu olarak görüyoruz
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Siirt'te düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, partinin hizmet etmeyi hizmetkar olmayı Allah'ın bir lütfu olarak gördüğünü belirtti. Zeybekci, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde kentte bütün belediyeleri almak için çalışacaklarını söyledi ve AK Parti'nin hizmet anlayışının diğer siyasi partilerden farklı olduğunu vurguladı. Ayrıca, Türkiye'nin son zamanlarda yaşadığı zorluklara rağmen AK Parti'nin ülkeyi daha da ileriye taşıyacağını ifade etti.
AA, 10.2.2024 19:03   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci: Biz hizmet etmeyi hizmetkar olmayı Allah'ın bir lütfu olarak görüyoruz
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Siirt'te düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, partinin hizmet anlayışını ve amaçlarını vurguladı.
AA, 10.2.2024 19:01   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Cumhurbaşkanımızın Selamlarını Getirdim
AK Parti'nin Siirt ilçe belediye başkan adayları, Doğan Mahallesi'ndeki Siirt Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen toplantıyla duyuruldu. Toplantıya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, Batman Milletvekili Ferhat Nasırlıoğlu, Şırnak Milletvekili Arslan Tatar, AK Parti İl Başkanı Bahri Caner Özturan, ilçe belediye başkan adayları ve partililer katıldı. Zeybekci, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın selamlarını getirdiğini ifade ederek, 'Buraya bu kardeşinizi görevlendirdiği zaman sıkı sıkı tembih etti. 'Ben zamanında Siirt milletvekili olmakla büyük onur ve gurur duydum. Siirt demek vefa demektir, Siirt demek nezaket demektir, Siirt demek fedakarlık demektir. Benim fedakar kardeşlerime selam ve sevgilerimi ilet' diye bizzat tembih etti. Cumhurbaşkanımızın, milletin adamının selamlarını getirdim' dedi. Zeybekci, Türkiye'yi satın alma gücüne göre dünyanın 11'inci büyük ekonomisi yaptıklarını belirterek, 'Biz Türkiye'yi 20 yılda Dünya Bankası'nın raporuna göre, satın alma gücüne göre Dünyanın 11'inci büyük ekonomisi yaptık. Bütün samimiyetimizle söylüyoruz, Avrupa'nın hiçbir ülkesinde olmayan sağlık sistemi Türkiye'de var. Dünya'nın en büyük afetlerinden birini geçirdik, 6 Şubat depremlerini, altından Türkiye Cumhuriyeti devleti, AK Parti'nin yönetimiyle başı dik bir şekilde kalkıyor. Problem yok mu? Var. İstihdamla ilgili, işsizlikle ilgili, emekli maaşlarıyla ilgili, soruyorum sizlere, bugüne kadar kim yaptı? AK Parti yaptı. Daha bundan sonra kim yapar, AK Parti yapar. Problem varsa kim bunu ortadan kaldırır? AK Parti ortadan kaldırır' diye konuştu.
DHA, 10.2.2024 18:19   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


AK Parti Siirt İlçe Belediye Başkan Adayları Duyuruldu
AK Parti'nin Siirt ilçe belediye başkan adayları, Siirt Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen toplantıyla duyuruldu. Toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci de katıldı.
DHA, 10.2.2024 18:16   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Nihat Zeybekci: Batman Belediyesi'ne hizmetkar bayrağını çektiğimizde zeybek oynayacağım
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Batman'da partisinin ilçe belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, 31 Mart'ta AK Parti'nin Batman Belediyesi'ne hizmetkar bayrağını çektiğinde zeybek oynayacağını söyledi.
DHA, 10.2.2024 17:51   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Batman'da aday tanıtım toplantısında konuştu
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Batman'da düzenlenen aday tanıtım toplantısında konuşarak, partisinin hizmetkarlık anlayışını vurguladı ve zafer beklediğini belirtti.
DHA, 10.2.2024 17:48   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci Batman'a Hizmetkarlık İçin Geldik
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Batman'da düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, AK Parti'nin Batman'a hizmetkarlık yapmak için geldiğini belirtti. Zeybekci, seçimde zaferin zor olmayacağını ve Batman Belediyesi'ni alacaklarına inandıklarını ifade etti. Ayrıca, AK Parti'nin belediye başkan adaylarını da tanıttığı toplantıya, partililer ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
AA, 10.2.2024 15:41   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


 

Sayfa: 1 2

 sonraki sayfa >>

 



Bu sayfada giriş kısmına yer verilen haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş yapılır. 16.4.2024 09:05:21
 
Telehaber.Com - Kullanım Şartları - Ana Sayfa - Webmasterlar için - İletişim

(C) 2005 TeleHaber. Sitenin tüm hakları Yeni Medya Elektronik Yayıncılık Ltd.Şti'ye aittir.