Haberler

Dha Yurt Bülteni - 20

Bursa'da geniş çaplı asayiş uygulaması

BURSA İl Emniyet Müdürlüğü'nce şehir genelinde geniş çaplı asayiş uygulaması gerçekleştirildi. Bir adet ruhsatsız silah ve 15 gram esrarın ele geçirildiği uygulamada 2 kişi gözaltına alınırken, 2'si motosiklet 5 araç trafikten men edildi.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı, Asayiş, Terör, Narkotik, Çevik Kuvvet, Motorize ekipler ve Trafik ekipleri, merkez Osmangazi, Nilüfer ve Yıldırım ilçelerinde asayiş uygulaması gerçekleştirdi. Özel Harekat Timi ve zırhlı araçlarla desteklenen uygulamaya yüzlerce polis katıldı. Uygulamanın en geniş kapsamlı şekilde gerçekleştirilen merkez Yıldırım İlçesi Meydancık Mahallesinde yaklaşık 200 polis görev aldı. Uygulamanın bu noktasında çok sayıda kişi sorgulanırken, farklı suçlardan aranan 2 kişi gözaltına alındı, 2'si motosiklet 5 araç trafikten men edildi. Kişiler üzerinde ve araçlarda yapılan aramalarda bir adet ruhsatsız silah ve 15 gram esrar ele geçirildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

----------------

Araçların aranması

Ekiplerden detaylar

Şahısların aranması

Uygulamadan genel görüntüler

Haber-Kamera: Enver Fatih TIKIR /BURSA,

======================================

Karabük'te AVM terasında 'intihar girişimi' kavgası

KARABÜK'te, AVM'deki kafenin terasında tartışan 3 gençten birisi aşağıya sarkarak intihara kalkıştı. Aşağıda toplanan kalabalıktan bazıları 'Atla' diye bağırınca intihardan vazgeçen genç ve 2 arkadaşı, masa ve sandalyeleri atarak karşılık verdi. Terasa çıkan kalabalık da 3 genci tekme tokat dövdü.

Olay, akşam saatlerinde kent merkezindeki AVM'nin kafeteryasında meydana geldi. İddiaya göre, 22 yaşındaki Nuri K. ile 17 yaşındaki Cem Ç. ve aynı yaştaki Recep Ç. kafeteryanın terasında bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Tartışma sırasında 3 gençten birisi aşağıya sarkarak intihara kalkıştı. İhbar üzerine polis ve itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. Polis, intihar girişiminde bulunan genci ikna etmeye çalışırken aşağıda toplanan kalabalıktan bazıları, "Atla" diye bağırdı. Kalabalığın kendisine tepki göstermesine öfkelenen genç intihardan vazgeçerken, yanındaki 2 arkadaşı ile birlikte terastaki masa ve sandalyeleri aşağıdaki kalabalığa attı.

Aşağıdaki bazı kişiler de parke taşlarını sökerek onlara fırlattı. Bazıları da terasa çıkarak 3 gence saldırdı. Grubun tekme tokat dövdüğü 3 genç yaralandı. Polis, araya girerek öfkeli kalabalığı sakinleştirdi. Yaralanan 3 kişi, AVM'nin arka kapısından polis aracına götürüldü. 3 genç, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tedavilerinin ardından ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-----------------

-3 kişinin aşağıya sandalye, masa atması(cep telefonu görüntüsü)

-Bazı vatandaşların 3 kişiye saldırması(cep telefonu görüntüsü)

-3 kişinin gözaltına alınması

-3 kişinin polis aracına götürülmesi

-Caddede toplanan kalabalık

Süre: (08.00) - Boyutu: (255 MB.)

Haber-Kamera: Bülent DİKTEPE /KARABÜK,

========================================

Adana'da hava destekli denetimlerde 13 bin kişinin kimliği sorgulandı

ADANA'da 1200 polisin katılımıyla il genelinde asayiş uygulaması yapıldı. Polis helikopterinin de havadan destek verdiği uygulamada 13 bin 100 kişinin kimlik sorgusu yapıldı, aranan 27 kişi yakalandı. .

Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız'ın talimatıyla 'Adana Huzuru Güven 3 Operasyonu' adı altında asayiş uygulaması gerçekleştirildi. 1200 polisin katıldığı, 4 eğitimli detektör köpeğin kullanıldığı uygulamada helikopter de havadan destek verdi. Kent geneli 30 sabit noktada önleyici yol denetimi yapılırken, umuma açık yerlerde de incelemelerde bulunuldu. Sabit nokta yol denetiminde detektör köpeklerle arama yapıldı, umuma açık mekanlarda kimlik ve ruhsat kontrollerinde bulunuldu. 4 bin 250 araç kontrol edildi, aranan 8 araç yakalandı, 16'sı trafikten men edildi, 31'ine ise çeşitli nederlerle 26 bin 540 lira para cezası kesildi. 13 bin 100 kişinin kimlik sorgusu yapılırken, aranan 27 kişi yakalandı. Uygulamanın umuma açık mekanlara yönelik bölümünde ise 4 iş yerine çeşitli nedenlerle idari işlem gerçekleştirildi. Uygulama genelinde 16 ruhsat tabanca ile mühimmat, 11 ruhsatsız av tüfeği ve mühimmatı, 1 adet kesici-delici alet, 731 gram gram esrar, Roma dönemine ait sikkelerinde bulunduğu 141 parça tarihi eser ele geçirildi.

UYUŞTURUCUNUN KÖKÜNÜ KAZIYACAĞIZ

Uygulama noktalarında kontrollerde bulunan Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız, vatandaşlaarın mal ve can güvenliklerini sağlam için 7 gün 24 saat çalıştıklarını söyledi. Adana'da suç grupları ve terör örgütlerine karşı mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini belirten Yıldız, "Bu uygulamamız uyuşturucu illetinin kökünü kazıyana kadar devam edecek. Vatandaşlarımızın mal ve can güvenliğini sağlamak teşkilatımızın asli görevidir. Bize gösterdikleri destekten dolayı vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum" dedi. Yıldız, kontroller sırasında vatandaşlarla da sohbet ederek görüş ve temennilerini dinledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-----------------

Yoldaki trafik kontrol uyarı levhasından görüntü

Kontrol noktasında durdurulan araçlardan görüntü

Kontrol noktasındaki polislerden görüntü

Polislerin bir aracı kontrol noktasına çekmesi

Araçtan inen sürücünün polis tarafından üzeri aranması

Otomobilin içinde arama yapan polisten görüntü

Uzun namlulu silah ile güvenlik önlemi alan özel harekat polisinden görüntü

Kadın polisin, durdurulan otomobilden inen kadınların üzerini araması

Kontrol noktasına gelen Emniyet Müdürü Selami Yıldız'ın konuşması

Yıldız'ın vatandaşlarlar ile sohbet etmesi

Detektör köpek ile arama yapılması

Uygulamada ele geçirilen malzemelerden görüntü

Selami Yıldız'ın ele geçirilen malzemeleri incilemesi

Selami Yıldız'ın uygulama sonucu hakkında açıklama yapması

Genel ve detay görüntüler

Süre: 05'54" Boyut: 360 MB

Haber-Kamera: Gökhan KESKİNCİ /ADANA,

=======================================

Su kuyusunda kalp krizi geçirip, öldü

MUĞLA'nın Menteşe İlçesi'nde, temizlemek için indiği su kuyusunda kalp krizi geçiren 24 yaşındaki Deniz Köseoğlu, hayatını kaybetti.

Olay, dün saat 15.00 sıralarında Doğan Mahallesi'nde meydana geldi. Deniz Köseoğlu, ücret karşılığı temizlemek için anlaştığı Şükrü Tahta'ya ait tarım arazisindeki 15 metre derinliğindeki su kuyusuna indi. Bir süre sonra fenelaşan Kösoğlu, yukarıdaki babası Saittin Köseoğlu'ndan yardım istedi. Kuyuya inen Saittin Köseoğlu, oğlu Deniz'i yukarı çıkarıp, sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan Deniz Köseoğlu, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Köseoğlu'nun cesedi, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Deniz Köseoğlu'nun ölümünün ardından Muğla AFAD ekipleri, kuyuda insan sağlığına zararlı gaz olup olmadığına yönelik teknik cihazla araştırma yaptı. Ancak olumsuz bir duruma rastlanmadı. Kösoğlu'nun ilk belirlemelere göre, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği belirlendi.

Haber: Cavit AKGÜN /MUĞLA,

=============================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Selami Yıldız Karabük Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title