Haberler

Kocaeli'de Motosikletlere 'Son Sürat' Uygulaması

Kocaeli'de motosikletlere 'son sürat' uygulamasıKOCAELİ - Kocaeli'de motosikletlere yönelik gerçekleştirilen "Son sürat" uygulamasında 37 motosiklet trafikten men edilirken kasksız motosiklet kullanan 9 sürücüye ceza kesildi.

Kocaeli'de motosikletlere 'son sürat' uygulaması

KOCAELİ - Kocaeli'de motosikletlere yönelik gerçekleştirilen "Son sürat" uygulamasında 37 motosiklet trafikten men edilirken kasksız motosiklet kullanan 9 sürücüye ceza kesildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığı koordinesinde, asayiş, kaçakçılık, uyuşturucu ve terör olaylarında kullanılabilecek motosikletlere yönelik "Son Sürat" isimli uygulama İzmit'te de Asayiş ve Trafik Şube Müdürlüğü ile ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden oluşan 272 personelle gerçekleştirildi. Uygulamada toplam 476 şahıs sorgulanırken 404 motosiklet kontrol edildi. Ayrıca uygulamada aranan bir kişi, görevi yaptırmamak için direnen bir kişi yakalanarak gözaltına alındı. Çalıntı olduğu tespit edilen bir motosiklet ise ele geçirildi. Evrakları eksik olan 37 motosiklet trafikten men edilirken 9 sürücüye kasksız motosiklet kullanmaktan, 34 sürücüye belgesiz araç kullanmaktan işlem yapılırken toplam 119 sürücüye cezai işlem uygulandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Emniyet Genel Müdürlüğü 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title