Haberler

Galatasaray - Fenerbahçe Maçı Kadroları, İlk 11'ler, Hangi Kanalda, Saat Kaçta, Şifresiz Mi?

Güncelleme:

Galatasaray Fenerbahçe derbisi için nefesler tutuldu. Milyonlara ekran başında, on binlere Türk Telekom Stadyumu'nda heyecan kasırgası yaşatacak olan Galatasaray Fenerbahçe derbisi öncesinde ev sahibi Sarı Kırmızılıların teknik patronu Igor Tudor ve konuk ekip Sarı Lacivertlilerin teknik direktörü Aykut Kocaman planlarını hazırladılar. İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? sorusunun yanıtı ve Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi Florya ve Samandıra'da yaşananlar...

DİRAR DERBİDE SAHADA OLACAK

Milliyet Gazetesi Fenerbahçe muhabiri Senad Ok'un haberine göre bu akşamki Galatasaray derbisinde oynaması beklenen Nabil Dirar iki kez istifra etti. Midesinde ağrı olan Dirar'ın bu rahatsızlığına rağmen derbide sahaya çıkması bekleniyor.

İşte Senad Ok'un ulaştığı derbi 11:

Kameni, Isla, Neto, Skrtel, Hasan, Souza, Ozan, Dirar (Alper), Giuliano, Valbuena, Janssen

GALATASARAY 3'LÜ SAVUNMAYLA ÇIKACAK

Galatasaray Teknik direktörü Igor Tudor, Fenerbahçe derbisinin ilk 11'ini belirledi. Hırvat teknik adam sürpriz bir değişikliğe giderek dörtlü savunmadan üçlü savunmaya geçti. Derbide üçlü savunmada Maicon, Serdar Aziz ve Denayer'e yer verecek.

Hırvat teknik adam Rorigues'i kadroya dahil etmedi. Statü gereği 12 yabancı bulundurması gereken Galatasaray'da Tudor tercihini kaleci Carrasso'dan yana kullandı.

MUHTEMEL 11'LER

GALATASARAY: Muslera, Maicon, Serdar Aziz, Denayer, Mariano, Fernando, NDiaye, Tolga, Belhanda, Feghouli, Gomis

FENERBAHÇE: Kameni, Isla, Neto, Skrtel, Hasan Ali, Josef de Souza, Ozan Tufan, Dirar(Alper), Giuliano, Valbuena, Janssen

GALATASARAY FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Türk Telekom Stadı'nda 22 Ekim Pazar günü saat 19.30'da başlayacak Galatasaray – Fenerbahçe maçı beIN Sports'tan canlı yayınlanacak. Galatasaray Fenerbahçe derbisinde Cüneyt Çakır düdük çalacak.

TOLGA VE RODRIGUES

Sarı-kırmızılılarda sakatlıkları bulunan Tolga Ciğerci ve Garry Rodrigues'in durumu Fenerbahçe müsabakası öncesi belirsizliğini koruyor. Sakatlığı nedeniyle son 2 lig maçında forma giyemeyen Tolga Ciğerci ile ligde son oynanan Atiker Konyaspor maçının ilk yarısında oyundan çıkmak zorunda kalan Rodrigues için sağlık heyeti yoğun bir tedavi programı uyguladı. Her iki oyuncunun durumuyla ilgili sağlık raporunun teknik heyete iletildiği, son çalışmanın ardından bu isimlerle ilgili kararın verileceği bildirildi.

GALATASARAY 12 MAÇTIR YENİLMİYOR

Galatasaray, Fenerbahçe derbisi öncesi Süper Lig'deki son 12 maçında da yenilgi yüzü görmedi. Ligdeki son mağlubiyetini, geride kalan sezonun 30. haftasında Kasımpaşa karşısında 3-1'lik skorla alan Galatasaray, ardından bu kulvarda çıktığı 12 karşılaşmada 11 galibiyet ve 1 beraberlikle rakiplerine galibiyet sevinci yaşatmadı. Geride kalan sezonun son 4 maçını da kazanan Galatasaray, bu sezonki 8 karşılaşmada ise 7 galibiyet ile 1 beraberlik aldı.

SERDAR AZİZ CEZA SINIRINDA

Sarı-kırmızılı takımda derbi maç öncesi tecrübeli sevunma oyuncusu Serdar Aziz, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Ligin geride kalan bölümünde 3 sarı kartı bulunan Serdar Aziz, Fenerbahçe maçında da sarı kart görmesi durumunda, 10. haftadaki Trabzonspor müsabakasında cezalı duruma düşecek.

EKİCİ VE RVP YOK

Fenerbahçe'de zorlu derbi öncesi Mehmet Ekici ve Robin van Persie dışında eksik futbolcu bulunmuyor. Sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Aykut Kocaman, Galatasaray karşısında, sakatlıkları bulunan bu iki isimden faydalanamayacak. Fenerbahçe'de kırmızı kart cezaları sona eren Martin Skrtel, Alper Potuk ve İsmail Köybaşı da görev verilmesi durumunda Galatasaray'a karşı forma giyebilecek.

SKRTEL VE JANSSEN DÖNÜYOR

Fenerbahçe'de Martin Skrtel ve Vincent Janssen'in derbi maçla ilk 11'deki yerlerine dönemleri bekleniyor. Geçen hafta Evkur Yeni Malatyaspor maçında kırmızı kart cezası nedeniyle forma giyemeyen Skrtel, Roman Neustaedter'in yerine derbide sahaya çıkacak. Son maçta yedek soyunan Jannsen'in ise hafta için dizindeki problem nedeniyle antrenman kaçıran Roberto Soldado'nun yerine ileri uçta oynayacağı öğrenildi.

FENERBAHÇE 8 DERBİYİ KAYBETMEDİ

Fenerbahçe, Süper Lig'de oynadığı son 8 derbiyi de kaybetmedi. Sarı-lacivertliler, son 2 yılda Galatasaray ve Beşiktaş'la oynadığ 8 derbide, 4 galibiyet, 4 beraberlik aldı. Öte yandan Fenerbahçe, Süper Lig'de Galatasaray'a karşı oynadığı son 5 maçta da yenilmedi. Fenerbahçe, rakibine son olarak 3 yıl önce, 18 Ekim 2014'te Türk Telekom Stadı'nda 2-1 mağlup olmuştu. Daha sonraki 5 maçta sarı-lacivertliler, Galatasaray'a karşı 3 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti. Fenerbahçe, Galatasaray'a son 3 lig maçında ise gol şansı vermedi. Sarı-lacivertliler, Türk Telekom Stadı'nda oynadığı son 2 maçtan ise birer beraberlik ve galibiyetle döndü.

ÇAKIR 10 AY SONRA FENERBAHÇE MJAÇINDA

Karşılaşmayı yönetecek FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, 10 ay sonra bir Fenerbahçe maçında görev alacak. Tecrübeli hakem, Fenerbahçe'nin en son geçen sezonun 14. haftasında Antalyaspor ile oynadığı maçı yönetti. Antalya'da 12 Aralık 2016'da yapılan maçı ev sahibi takım 1-0 kazanmıştı. Bu maçta sarı-lacivertli futbolcu Moussa Sow'un röveşatasında filelere giden top faul gerekçesiyle gol değeri kazanmamıştı. Çakır'ın bu kararı tartışmaya neden olmuştu. Cüneyt Çakır bu maçtan sonra Merkez Hakem Kurulu tarafından Fenerbahçe maçlarına atanmamıştı.

Öte yandan Cüneyt Çakır, kariyerinde 11. kez Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde düdük çalacak. Tecrübeli hakemin düdük çaldığı maçlarda Fenerbahçe 6, Galatasaray ise 3 kez sahadan galibiyetle ayrıldı, bir karşılaşma da berabere bitti. Zorlu maçta Cüneyt Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Hüseyin Göçek olacak.

TUDOR'UN İKİNCİ FENERBAHÇE DERBİSİ

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Süper Lig'in 9. haftasında oynayacakları Fenerbahçe'ye karşı sarı-kırmızılılar adına ikinci kez saha kenarında olacak. Tudor'un Galatasaray'ı geçtiğimiz sezon oynanan maçta sarı-lacivertli ekibe 1-0 mağlup olmuştu.

Geçtiğimiz sezonunun ikinci yarısında Galatasaray'ın başına geçen Teknik Direktör Igor Tudor, Süper Lig'in 2017-2018 sezonunda başarılı bir grafik çiziyor. Hırvat çalıştırıcı, sarı-kırmızılıların Süper Lig'in 9. haftasında evinde oynayacağı Fenerbahçe karşılaşmasıyla ikinci kez bu heyecanı yaşayacak. Tudor, 2016-2017 sezonun 28. haftasında Türk Telekom Stadyumu'nda oynadığı Fenerbahçe müsabakasından 1-0 mağlup ayrılmıştı.

TUDOR'A KARŞI 3. RANDEVU

Aykut Kocaman, Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor'a karşı 3. sınavını verecek.

Kocaman, Atiker Konyaspor'un başındayken Tudor'un çalıştırdığı Kardemir Karabükspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalmış, Hırvat teknik adam yönetimindeki Galatasaray'a ise 2-1 kaybetmişti.

AYKUT KOCAMAN'IN GALATASARAY'A ŞANSI TUTMUYOR

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Süper Lig'in 9. haftasında 22 Ekim'de konuk olacakları Galatasaray'a karşı teknik adamlık kariyerinde 30 resmi maçta sadece 4 kez galibiyet sevinci yaşadı.

Aykut Kocaman, 2001 yılında başladığı teknik adamlık kariyerinde 5 farklı takımla Galatasaray'a 30 kez rakip oldu. Tecrübeli teknik adam, resmi maçlarda sarı-kırmızılılara karşı 4 galibiyet elde ederken 10 beraberlik ve 16 yenilgi gördü.

Kocaman, Fenerbahçe ve Atiker Konyaspor ile dokuzar, İstanbulspor ile altı, Ankaraspor ile beş, Malatyaspor ile ise bir kez Galatasaray'a rakip oldu.

FENERBAHÇE İLE 9 MAÇ

Aykut Kocaman, Fenerbahçe'nin başında Galatasaray'a karşı çıktığı 9 sınavda (8 lig, 1 Süper Kupa) üçer galibiyet, beraberlik ve yenilgi aldı.

Fenerbahçe'yi 2010-2013 döneminden sonra bu sezon tekrar çalıştıran Kocaman'ın söz konusu 9 maçında sarı-lacivertliler 12 gol atarken, kalesinde 13 gol gördü.

Kocaman yönetimindeki Fenerbahçe, Türk Telekom Stadı'nda Galatasaray'a karşı ligde çıktığı 4 maçta ikişer galibiyet ve yenilgi yaşadı.

4 TAKIM, BİR GALİBİYET

Aykut Kocaman, teknik adamlık kariyerinde Fenerbahçe'nin dışında çalıştırdığı 4 takımla Galatasaray'a karşı sadece bir kez galibiyet elde etti.

Tecrübeli teknik adam, İstanbulspor, Atiker Konyaspor, Ankaraspor ve Malatyaspor ile sarı-kırmızılılara karşı verdiği 21 sınavda 7 beraberlik ve 13 yenilgi yaşadı.

Kocaman, Fenerbahçe'nin dışında Galatasaray'a karşı tek galibiyetini 6 Aralık 2003'te İstanbulspor'un başındayken 3-1'lik skorla aldı.

TÜRK TELEKOM STADI'NDA GALİBİYET HASRETİ

Aykut Kocaman, Türk Telekom Stadı'nda 5 yılı aşkın süredir galibiyet sevinci yaşayamıyor.

Deneyimli teknik adam Fenerbahçe'nin başında, Galatasaray'ın sahasındaki en son galibiyeti 22 Nisan 2012'de 2-1'lik skorla almıştı.

Kocaman, daha sonra Fenerbahçe ile 1, Atiker Konyaspor ile de 4 kez olmak üzere 5 defa geldiği Türk Telekom Stadı'nda Galatasaray karşısında 4 yenilgi, 1 beraberlik gördü.

TÜRK TELEKOM STADI'NDA İLK YENİLGİ KOCAMAN'DAN

Aykut Kocaman, Galatasaray'a Türk Telekom Stadı'nda yenilgi yaşatan ilk teknik adam oldu.

Sarı-kırmızılılar, yeni stadındaki ilk yenilgisini Kocaman'ın çalıştırdığı Fenerbahçe'ye karşı 2010-2011 sezonunda 18 Mart 2011'de 2-1'lik skorla almıştı.

KOCAMAN'IN 19. DERBİSİ

Aykut Kocaman, teknik adamlık kariyerinde Fenerbahçe'nin başında 19. kez derbi maça çıkacak.

Kocaman, sarı-lacivertli takımın başında Beşiktaş ve Galatasaray'a karşı 18 derbide 8 galibiyet ile beşer beraberlik ve yenilgi yaşadı.

Tecrübeli teknik adam, Galatasaray'a karşı üçer galibiyet, beraberlik ve yenilgi aldı. Beşiktaş'a ise Kocaman yönetimindeki Fenerbahçe galibiyet sayılarında 5'e 2 üstünlük kurarken, 2 derbi de beraberlikle sonuçlandı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Aykut Kocaman Türk Telekom Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title