Haberler

Sahada Hoca, Otobüste Kaptan

- Sahada hoca, otobüste kaptan

SİNOP - Sinop'ta iki yıl önce yeniden kurulan Sinop Tersane Spor Kulübü'nün futbol alt yapısında görev yapan Antrenör Tayfun Ertem, teknik adamlığın yanı sıra takım otobüsünü de kullanıyor.

Sinop'ta 1958 yılında kurulan ve uzun yıllar farklı liglerde mücadele ettikten sonra maddi sorunlar nedeniyle 1976'da kapanan Sinop Tersane Spor Kulübü, yaklaşık iki yıl önce tekrar faaliyete başladı. Kulüpte alt yapı sorumlusu olarak görev alan Antrenör Tayfun Ertem, bir yandan verdiği eğitimle futbolcularını yetiştirmeye çalışırken, bir yandan da takım otobüsünü kullanarak oyuncularının antrenmanlara ulaşımını sağlıyor.

Antrenör Ertem yaptığı açıklamada, "Aslında başlarken böyle başlamadık. Başlarken başka bir otobüsle başladık. Kendi arabamızı alınca buna bir maliyet binecek. Onun için biz de onu bindirmemek adına, benim zaten daha önceden bir geçmişim olduğu için arabayla ilgili kullanmak istedim. Daha sonra ihale bize kaldı. Ama belirli bir süre yaptıktan sonra bırakacağım. Buluşma yerimiz, çocuklarımızı merkezi bir yerden alıyoruz. Saat 17.30 gibi. Zaten 17.00'de çıkıyorlar okuldan. 17.30 gibi alıyoruz onları. Futbol sahasına geliyorum. Antrenmanımızı yaptıktan sonra ev güzergahlarının olduğu yönlerde bırakıyorum" dedi.

Öğrenciler hocalarından memnun

Hocalarına şoför gözüyle hiç bakmadıklarını belirten U-14 öğrencilerinden takım kaptanı Göksal Yılmaz açıklamalarda bulundu. Yılmaz, yaptığı açıklamada, "Takımımızda öncelikle disiplin önemlidir. Disiplinimiz olduğu için maçlarda galibiyeti alıyoruz. Galibiyeti almadığımız zamanlarda da maça adapte olamadığımız zamanlar oluyor. U-14'te çok iddialıyız. Şu an şampiyonluk yolunda ilerliyoruz ve lideriz. Liderlikte durmak zor. Biz o zoru başarmak istiyoruz. Şampiyon olursak gruplara gittiğimiz zaman da iyi yerlerde olmak istiyoruz. İkinci ve üçüncü turlara çıkmak istiyoruz. Hocaya geldiğimiz zaman, hocamız çok iyi. Hem profesyonel futbol oynamış. Hoca da bizimle birlikte büyüyor. Hocanın da tecrübeleri daha yeni. Bizim kulüpte ilk defa lisansımız çıktı. Hoca da ilk defa teknik direktör oldu. Yeni kurulduğumuz için fazla yüklenemiyoruz kulübe. Yüklenirsek de hata yaparız. Onun için hocamız arabamızla bizi getirip getiriyor. Kendimizi daha güvende hissediyoruz. Hocamızın varlığı bizi mutlu ediyor" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Sinop Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title