Haberler

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Haydar Gündoğdu Oldu

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Haydar Gündoğdu olduSİNOP - Esnaf ve Sanatkarlar Odası 2018 Olağan Kongresi yapıldı.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Haydar Gündoğdu oldu

SİNOP - Esnaf ve Sanatkarlar Odası 2018 Olağan Kongresi yapıldı. Yapılan oylamada Haydar Gündoğdu Oda Başkanlığına seçildi.

Sinop Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu'nda gerçekleşen kongre Esnaf ve Sanatkarlar Odasının daha önceki yıllarda yapılan faaliyet raporunun okunması ve tahmini bütçenin sunulması ile devam etti. Dilek ve temenniler bölümünde Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Yılmaz Öz ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası mevcut Başkanı ve yeni dönem adayı Haydar Gündoğdu açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamalar sonrası esnaflar sandığa gitti. Öğle saatlerinde başlayan oy kullanma işlemi 17: 00'da sandıkların açılması ile son buldu. İki sandıktan toplam 1105 oy çıktı, zarfların 837'sinden Haydar Gündoğdu çıkarken, 262 oy ise Yılmaz Öz'ün oldu. 6 oy ise geçersiz sayıldı. Seçim sonrası Yılmaz Öz ve Haydar Gündoğdu'nun birbirlerini tebrik etmesi ve kürsüye beraber çıkmaları esnaflar tarafından büyük ilgi gördü.

Seçim sonrası konuşma yapan Yılmaz Öz; "Vermiş olduğumuz mücadelede baya bir emek verdik fakat arkadaşımız kazandı tebrik ediyoruz. Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın bundan sonra daha iyi olacağına inanıyoruz. Bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası mevcut ve yeni dönmem başkanı Haydar Gündoğdu seçmenlerine teşekkür etti. Gündoğdu yaptığı açıklamada, "Bu akşam burada Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odası kazandı. Bu seçim bizim için çok önemliydi. Biz bu bayrağı Ali Fevzi Tütüncü'den devraldık hiç indirmedik. Allah razı olsun desteklerinizle seçimi kazandık.Bundan sonra da emanetçi değiliz sevabıyla günahıyla biz mücadele vereceğiz. Demek ki iyi yoldaymışız desteklediniz çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kongreye AK Parti Milletvekili Nazım Maviş, CHP Milletvekili Barış Karadeniz, AK Parti İl Başkanı Ali Çöpcü, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Özçelik ve çok sayıda esnaf katıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Yılmaz Öz Gündoğdu Ak Parti Sinop Genel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title