Haberler

Arda Turan Yıllık 4 Milyon Euro Garanti Ücret Alacak

Güncelleme:

Arda Turan, yeni takımı Başakşehir'e imzayı attı. Arda yıllık 4 milyon euro garanti ücret alacak.

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Arda Turan'ın Barcelona'dan transfer edilmesinin detaylarını açıkladı.

Medipol Başakşehir'in Barcelona'dan kadrosuna kattığı Arda Turan'ın imza töreninde konuşan Başkan Göksel Gümüşdağ, transferin detaylarını açıkladı. Arda Turan gibi dünya çapında bir ismi kadrolarına kattıkları için mutlu olduklarını söylerken, yıldız futbolcu için Barcelona'ya ücret ödenmeyeceğini belirtti.

"4 MİLYON EURO GARANTİ ÜCRET ALACAK"

Arda Turan transferi ile basında çıkan haberlere tepki gösteren Göksel Gümüşdağ, şunları söyledi:

"Yarım sezon 2 milyon Euro + Bonus, önümüzdeki sezon için de 4 milyon Euro + Bonus olarak sözleşmesini imzalamıştır. Oyuncuyu satın alma opsiyonu ilk bizde olacak. Arda Turan'ın bonservisine yüzde 25 oranında bir başka deyişle ortak olduk. Önümüzdeki sezon Arda Turan satılırsa %20, bir sonraki sezon satılırsa %25'lik bir bedel ödeyecekler. Tabi her şeye rağmen biz burada Arda Turan ile uzun soluklu bir hikaye yazdık. Amacımız devamını da getirmek. Barcelona ile Başakşehir'in arasında özel bir anlaşma yapıldı. Şampiyon olursak, Barcelona'ya 300 bin Euro bedel ödeyeceğiz. Onun dışında da hiçbir bedel ödemeyeceğiz. Opsiyonumuz da anlaşma bittikten sonra 48 saat içinde geçerli olacak. Yani Barcelona'ya tek kuruş ödemeden 41 milyon Euro'luk Arda Turan'ın bonservisine ortak olduk."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Göksel Gümüşdağ Arda Turan Başakşehir Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (90)

FENERLİ__:

ARDA YILDA 4 MİLYON EURO ALACAK KAPASİTEDE BİR OYUNCU ASLA DEĞİL. ÇOK YAZIK

24
1
yanıtYanıtla
KASTAMONULU:

HANİ MİLLİ PARA SEFERBERLİĞİ BAŞLAMIŞTI. HERKES DÖVİZLERİNİ TÜRK LİRASINA ÇEVİRECEK VE DÖVİZLE TRANSFER YAPILMAYACAKTI NE OLDU? TÜRK FUTBOLCULARLA BİLE DÖVİZ ÜZERİNDEN ANLAŞMA YAPILIYOR. BİZİM GİBİ SAF VATANDAŞLAR DEVLET BÜYÜKLERİNİN LAFINA BAKIP BANKALARDAKİ DÖVİZLERİMİZİ TÜRK LİRASINA ÇEVİRDİK Bİ DÜNYA ZARAR ETTİK. OLAN BİZE OLDU.

25
0
yanıtYanıtla
12345:

ADAMLIK NARALARI ATAN MİLLİ FORMAYI GİYMEM DİYE SÖYLEMDE BULUNUP TÜKÜRDÜĞÜNÜ YALAYAN DEDESİ YAŞINDAKİ ADAMIN BOĞAZINA SARILIP PİŞMAN DEĞİLİM KUŞ KADAR HAFİFLEDİM DİYEN MİLLİ TAKIM 3-0 YENİLİRKEN EŞŞEK GİBİ SIRITAN SAHADA YÜRÜDÜĞÜNDEN ÇOK KARI KIZA YÜRÜYEN EYYAMCI, LOBİCİ, ABAZA ARDA TURAN HOŞ GELDİN

21
2
yanıtYanıtla
ONUR:

Belediyenin yani halkın parasını savurun bakalım ona buna aferim size AK PARTİ. . . .

14
6
yanıtYanıtla
Alivan.:

belediyenin.paralari.zehir.zikkim.olsun.

19
1
yanıtYanıtla
Açıkla Gümüşdağ:

Arda o kadar etmez o kadar edecek oyunuda kapasiteside yok. Ayrıca bu para bolluğu nereden geliyor. Seyircin yok boş stada oynuyorsun forma satışın yok . Kimse bunun hesabını sormuyor.

14
1
yanıtYanıtla
galip:

terime atacagin golleri bekliyoruz

5
9
yanıtYanıtla
tarafsız:

Para garanti olunca tam Ardanın aradığı bir şey yattığı yerden istanbulda yaşayarak para kazanmak. Hantal vucüdu oynamasına engel.

12
1
yanıtYanıtla
SALATASARAY:

HEPİNİZ KUDURMUŞSUNUZ BAKIYORUM HERSEYE RAGMEN BİR VEFA BORCUNUZ VAR ARDAYA GALATASARAYA BİR BONSERVİS KAZANDIRDI ŞİMDİ DAĞILIN MOR MENEKŞELER.

0
12
yanıtYanıtla
adonis:

Ne vefası ya bedavaya mı oynadı? Sen eski çalıştığın iş yerlerine bana vefa borcunuz var diyebiliyor musun? Hem arda''yı gs yetiştirdi. Ki Arda zamanında Gs tarihinin en kötü dönemlerini yaşadı. Ligde 8. ve 6. olmuştu. . . Ne vefası daha.

yanıt5
yanıt0
Tüm 90 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title