Haberler

Ünlü Bulgar Futbolcu Stoichkov: Dünyada Süleymanoğlu'dan Büyük Sporcu Yok

Güncelleme:

Bulgarların ünlü futbolcusu Hristo Stoichkov, kasım ayında yaşamını yitiren olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonu eski milli halterci Naim Süleymanoğlu'nun kabrini ziyaret etti.

Naim Süleymanoğlu'nun Edirnekapı Mezarlığı'ndaki kabrine gelerek çelenk bırakan Stoichkov, daha sonra basın mensuplarına konuştu.

"DÜNYADA ONDAN DAHA BÜYÜK SPORCU YOK"

Naim Süleymanoğlu ile çok yakın arkadaş olduğunu dile getiren Stoichkov, "Arkadaşımın yanına geldiğim için mutluyum. Benim için dünyada ondan daha büyük sporcu yok. Çok iyi bir arkadaşlığımız vardı. Dünya ve olimpiyat rekorları kıran bir sporcu. Her sporcu gibi onunla çok gurur duyuyorum. Hiçbir zaman nereden geldiğini unutmadı. Çok genç vefat etti ve bizi bıraktı" şeklinde konuştu.

"ONU HER YERDE ANLATMAK LAZIM"

Hristo Stoichkov, dostluklarının sonsuza kadar süreceğini ifade ederek, "Beni hiçbir zaman bırakmayacak, ben de onu bırakmayacağım. Ben futbolcuyum, o halterci ama sporcu her zaman sporcudur ve sporcuyu tutar. Onu her yerde her zaman anlatmak lazım. Herkese Naim'in kim olduğunu gösterdi. Benim için dünyanın en büyük haltercisi olarak kalacak" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Naim Süleymanoğlu Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

KAFKASLI:

evet doğru söylemiş kişilik olarak da iyi bir insandı, onunla hep gurur duyduk duymaya da devam edeceğiz millet olarak, Allah rahmet eylesin mekânı cennet olsun !

15
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title