Haberler

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz: Fatih Terim Bana İstifasını Sundu

Güncelleme:

Galatasaray'ın yeni başkanı Mustafa Cengiz, TRT Spor'a önemli açıklamalarda bulundu. Cengiz, Fatih Terim'in nezaketen istifa teklifinde bulunduğunu ancak kabul etmediğini belirtti.

Cengiz'in röportajı şu şekilde:

* Galatasaray'ın 5 milyon dolar ödemesi var mı?

" Galatasaray'ın her gün ödemesi var. Bugün için böyle bir durum söz konusu değil."

"GOMİS SAKATLIĞINDAN DOLAYI YOK"

"Gomis'in alacaklarının ödenmemesi söz konusu değil. Sakatlığından dolayı kadroda yok."

"Fatih Terim bana nezaketen istifa teklifinde bulundu ama kabul etmedim. Fatih Terim ismini ilk ben dile getirdim. Hocamız ile devam edeceğiz."

"SAHADA ÖLÜMÜNE MÜCADELE İSTİYORUZ"

Futbolculara bir tanıtma yaptım. Sahada ölümüne mücadele, biz galibiyete odaklanmalıyız ve hak ettiğimiz mücadele istiyoruz.

Galatasaray her gün her saat ödeme durumunda. Bu mekanizmanın içerisinde ciro 1 milyar TL. Bu ödemeler Dursun Başkan devam etse de devam etmese de olacaktı. Bu ücret 5'ten de fazla. Destek sözle ve lafla olmaz. Lütfen Store'a gidin ve stokları boşaltın. Biz stadyuma gelmeniz ve dağılmanız için gerekeni yapacağız.

"SOL BEK VE FORVET BAKIYORUZ"

Biz iki mevkiyi doldurmaya çalışacağız. Şu an Eren kardeşimiz var. Sevgili Fatih Hoca o kadar iyi bir Galatasaraylı ki bu kadro da yeterli dedi. Ben de taraftarda da bu ruhu arıyorum. Topyekün Galatasaray'ın ayağı kalkması için. Sol bek dışında forvet bakılıyor. Gomis sakat ve o karakterde bir isim değil

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Mustafa Cengiz Fatih Terim Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI!
500

Yorumlar (12)

ABDÜL CABBAR SEYYARTEYYARE:

İNŞALLAH TERİM TÜRK DEVLETİNE KOMPLE İSTİFASINI SUNAR VE GİDİP ABD YE YERLEŞİR

9
16
yanıtYanıtla
SALLA:

YORUMLARA BAKIYORUM DA GALATASARAY DÜŞMANLARI KUDURUYOR FATİH TERİM''DER DOLAYI. :)

16
5
yanıtYanıtla
cinconsaray:

ne istifası be. paragöz parator cinconu bitirmeden gitmez. paragöz cinconun iyice suyunu sıkacak paraları alacak sonra gider. ne paragözdür ooooo

7
12
yanıtYanıtla
cinconsaray:

cinconsaray zaten 15 temmuzda bitti. kalanları bunlar topluyorlar

5
11
yanıtYanıtla
gkhn:

fanatik gazetesinin GALATASARAY düşmanı olduğunu bir kez daha göstermiş oldu.

12
1
yanıtYanıtla
ABDÜL CABBAR SEYYARTEYYARE:

UMARIM TERİM EN KISA SÜREDE KOVULUR VE BU ÜLKEYİ KOMPLE TERKEDİP, DEFOLUP GİDER.

2
3
yanıtYanıtla
cinconsaray:

bu paragöz parator cinconu iflas ettirmeden bırakmaz yazın bir kenara

1
2
yanıtYanıtla
şahin aktaş:

Ya bu adam Milli takımla para için davalık değil mi.. Böyle bir karakterden böyle bir nezaket beklemiyorum.

2
1
yanıtYanıtla
dan dan dan:

omurgasız fatih . . . gs ile 1905 tl temsili antlaşma imzalayıp milli takımdan milyon dolar tazminat hesabı yapıp haksız cebe indirmeyi düşünen gevşek . . .

1
2
yanıtYanıtla
Akademisyen:

Butun taraftarlar 10 tl versin GS duze cikar tamam ama artik su satamayacaginiz 30 asmis yabancilara bir dunya para vermeyin ! Parayi idareli kullanin birader !

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title