Haberler

    Fatih Terim: 'En Büyük Rakibim Olurdu!'

    Adana Demirspor'da sportif direktör Gürcan Aday'la geçtiğimiz günlerde yollar ayrıldı. Aday'dan Fatih Terim hakkında flaş sözler geldi.

    Gürcan Aday ayrılığı sonrası açıklamalarda bulundu.
    Aday, Mavi Lacivertli takımda Giray Bulak'ın istifasının ardından; 3 maç teknik direktörlük görevinde de bulundu.
    Başkan Mehmet Gökoğlu'nun 'Gürcan Aday'a teknik direktörlük için de şans verdim' ifadesiyle ilgili konuşan Aday, "Sayın Başkan Mehmet Gökoğlu'nun bu cümlesi beni çok kırdı. Ben yarış atı değilim. Üzerime bahis açılıyor. Ben futbol kariyerimden sonra teknik direktörlüğü hiçbir zaman düşünmedim. İddia ediyorum. Türkiye'de en iyi 5 teknik adam arasında da olurdum. Sayın Gökoğlu, İstanbulspor maçının devre arasında Fatih Terim'e, 'Gürcan Hoca, 'Teknik direktör olsam Türkiye'de en iyi 5 içerisinde olurdum' diyor. Ne dersin Hocam?' diye sordu. Fatih Terim, 'Az bile demiş. Gürcan Aday benim en büyük rakibim olurdu' cevabını verdi.
    Aday, benim hiçbir zaman teknik adamlık koltuğunda gözüm olmadı. Adana Demirspor'a hizmetim her zaman devam edecek' sözleriyle konuşmasını tamamladı. (Ajansspor)

    Kaynak: Skorer / Spor

    Adana Demirspor Mehmet Gökoğlu Giray Bulak Fatih Terim Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title