Haberler

Bafetimbi Gomis, Kupada Fenerbahçe ile Eşleşmek İstiyor

Güncelleme:

Ligde 25 kez ağları sarsan ve krallık yarışında ilk sırada yer alan Gomis'in hedefinde Fenerbahçe var. Sarı-lacivertlilere iki lig maçında da gol atamayan Fransız yıldız, bu nedenle Ziraat Türkiye Kupası finalinde ezeli rakipleriyle karşılaşmak istiyor.

"GOL ATMAYI ÇOK İSTİYORUM"

Gomis'in takım arkadaşlarına, "Türkiye Kupası'nda Akhisarspor'u eleyerek finale kalacağız. Umarım rakibimiz Fenerbahçe olur. Kupayı kazanmayı ve Fenerbahçe'ye gol atmayı çok istiyorum" dediği öğrenildi.

Ligde 12 takımın filelerini havalandıran Gomis, kalan haftalarda bu seriye Trabzon, Beşiktaş, Yeni Malatya ve Göztepe'yi de eklemeye çalışacak.

Fenerbahçe mücadelesinde 90 dakika sahada kalan Gomis, attığı 5 şutla sahanın bu alanda zirvesine çıkarken, Fransız golcü şutlarının hiçbirini rakip kaleye isabet ettiremedi.

SIRA YASİN'DE

Tudor döneminde az süre alan Selçuk, Donk, Linnes ve Sinan Gümüş gibi isimler yeni hocaları Fatih Terim'den formayı kaptılar. Terim'in kalan 8 haftada Yasin Öztekin'den de faydalanmak istediği öğrenildi. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Yasin, göstereceği performansla sarı-kırmızılı kulüpteki kaderini çizecek.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Türkiye Kupası Fatih Terim Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500

Yorumlar (10)

Yobaz:

Türkiye Kupası finallerini diyorum kardeş 30 yıldır tüm finalleri Galatasaray kazandı

7
1
yanıtYanıtla
Yobaz:

Fenerbahçe ile oynadığımız bütün finalleri kazandık inşallah finali Fenerbahçe ile oynarız hemde millet adam gibi derbi izler derbicik değil

5
2
yanıtYanıtla
CESUR YÜREK:

Dikkat et fenerin ışığı gözlerini kamaştırmasın, gobis, hazırlık maçına aldanmayın.

2
5
yanıtYanıtla
Semih:

Gomis bencede hakli fenerin elinden kupa almanin ne kadar büyük zevk oldunu anlamis demekki

4
1
yanıtYanıtla
sezin uzun:

bence bjk gs olur final maçı

0
4
yanıtYanıtla
Abi:

Sadece GOMIS`i izlemek için maç seyrediyorum.

1
1
yanıtYanıtla
Bolu Magduru Fenev1907Yemis:

Fenevi EvireCevire Parclama Zamani Gene Geldi

1
1
yanıtYanıtla
belgin:

Bunlarda Türkiyedeki insanlarin agzindan konusmalari ögrenip bize satmaya calisiyorlar zafimizda yararlanan cakallar

1
0
yanıtYanıtla
Bafe Gomis:

Boru değil Boluuuuu

0
0
yanıtYanıtla
Vatanını seven adam:

Ben bu haber için değilde yer altına yapılacak zoon1 ile ilgili habere yorum yapmak istiyorum. Varmı daha başka gizli saklı projelerimiz varmı onlarıda bilelim gurur duyduk ama hainler kıskanıyor böyle haberler yapmak marifetmi. Elin oğlu boş durmuyor .biraz daha dikkat edilse iyi herseyimizi bilmelerine gerek yok

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title