Haberler

Eski Karısı Tarafından Ormana Kaçırılan Koca İsyan Etti: Beni Kurtarın

Güncelleme:

Eski karısının kendisini aldattığını, boşandıktan sonra da ormana kaçırıp darp ettiğini söyleyen Emrah Ç. İnsan Hakları Kurulu'na başvurdu. Genç adam: "Devletimizden yardım bekliyorum. Beni kurtarın" dedi.

15 yıllık evlilikleri 3 yıl önce boşanmayla noktalanan çiftin nafaka kavgası, tehdit ve kaçırma iddialarıyla karakolluk oldu. Şu an Mersin'de yaşayan 33 yaşındaki Emrah Ç., 15 yıl evli kaldığı Ceyda G.'den 3 yıl önce boşandı. Mahkeme 2 çocuğun velayetini anneye verdi. Genç kadın bir süre sonra nafaka davası açtı. Emrah Ç. ise işsiz olduğunu ve nafaka ödeyemeyeceğini söyledi. Ancak Emrah Ç.'nin iddiasına göre Ceyda G. adam tutup eski eşini kaçırttı. Tanımadığı 5 kişi eski kocayı ormana götürüp darp etti ve başına silah dayayarak senet imzalattı. Nafakayı kabul etmesi için tehdit edilen Emrah Ç., daha sonra şehir merkezine yakın bir noktaya bırakıldı.

KORUMA KARARI

Yaşadığı korkuyla mahkemede nafakayı kabul ettiğini söyleyen Emrah Ç., aynı kişiler tekrar tehdide başlayınca ikinci eşi Gamze Ç. ile birlikte Antalya'ya kaçtı. Emrah Ç.'nin iddiasına göre başkasıyla evlenip Antalya'ya taşınan eski eşi, burada da izini buldu. Yeniden tehdit telefonları ve mesajları almaya başladığını söyleyen Emrah Ç., CİMER'e başvurarak yaşadıklarını anlattı. Ardından polise giderek şikâyetçi olan eski koca için çağrılı koruma kararı verildi, Ceyda G.'ye de eski eşiyle iletişim yasağı konuldu. Tehdit mesajları devam edince bu kez İnsan Hakları Kurulu'na başvuran Emrah Ç., "Devletimizden yardım bekliyorum. Beni kurtarın" dedi.

"ALDATTIĞI İÇİN BOŞANDIM"

Emrah Ç., yaşadıklarını şöyle anlattı: "Aldattığı için anlaşmalı boşanmıştık. Ancak bir süre sonra rahatsız etmeye ve para istemeye başladı. Öldürmekle tehdit etti. Çocuklarımı göstermedi. İşimden kovulmama neden oldu. Şimdiki eşim korkudan bebeğini düşürdü. Bana 'Amacım para değil seni süründürmek' diyor. Kurtulmak için şehir değiştirdik ama yine buldu. Böyle giderse ülkeyi terk edeceğim."

ESKİ EŞ YALANLADI: NAFAKA İÇİN...

Ceyda G. ise eski eşinin iddialarını reddetti. Emrah Ç.'yle 2 yıldır görüşmediklerini ifade eden Ceyda G., şunları söyledi: "Çocuklar için nafaka davası açtım, nafakayı ödememek için bu tür iddialar ortaya atıyor. Kaçırdılarsa niye şikâyetçi olmak için 2 yıl beklemiş. Çocuklarını göstermediğim doğru değil, asıl o çocuklarını hiç aramıyor. Onu aldattığım da yalan. Kendime yeni bir hayat kurdum. Benden uzak olsunlar, başka bir şey istemiyorum."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Habertürk Antalya Mersin 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (14)

kadına şiddete değil insana şiddete hayı:

bunu bir erkek yapsa ortalık mor çatı ve ona amde olan ücretli kölelerinin çığlıklarıyla dolar taşardı. Şiddet uygulayan bayan olunca toplum sus pus oluyor nedense. . . KADINA DEĞİL İNSANA ŞİDDETE HAYIR

33
0
yanıtYanıtla
TİREBOLU LU HASAN PAŞA NIN OĞLU TOLGA:

Eyyy Yüce Yaratanımız sana''namütenahi'' sonsuz şükürler olsun ki bize bolca eksiltmeden bin bir çeşit nimetler veriyorsun. Bizler ise senin emirlerini artık dinlemez olduk. Bu halimizle başımıza taş dolu yağdırmıyorsun biz daha senden ne istiyoruz? Allah ım yalnızca sana kulluk eder yalnızca senden yardım dileriz. Bizi doğru yola, nimet, mutluluk verdiklerinin yoluna ilet. Bağışından ve bağışlamandan uzak kalanların yoluna, azıp sapmışların yoluna değil. Senin herşeye gücün yeter. Amin Yarabbi!Amin Yara

14
2
yanıtYanıtla
NEŞE:

BÖYLE OLAYLARI HABERLEŞTİRMEYİ BIRAKMADIĞINIZ SÜRECE BOZULMAYA MÜSAİT OLAN TOPLUM YAPISINI İYİCE BOZUYORSUNUZ

13
2
yanıtYanıtla
Nurettin coşar:

Yani olayın iç yüzünü tam bilemeyiz tabi psikopat adamlar olduğu kadar şerli kadınlarda var şiddetin her türlüsüne karşıyız öncelikle.Şimdi bakıyorum ortada kayda değer birşeyde yok o beni kaçırdı bana yardım edin diyor öbürü ben yeni hayat kurdum beni rahat bıraksın diyor.O adam eski karısı için olmasa bile çocukları için belli bir ödeme yapmalı bunu yapmıyorsa zaten bu konunun uzatılmasına gerek yok adamın ne halt olduğu böylelikle ortaya çıkmış oluyor.Ama şöylede birşey var eğer kadın açmışsa boşanma davasını bunları yaşamayı göze almalıydı ve ona göre bir plan yapmalıydı yapmamış diyelim kadın zor kullandı bu kaldırılabilir birşey olabilir ama eğer adam bir halt yiyip boşanma davası açmış ve kadına beni aldattı diyorsa bu iftiraya girer bu da zorbalıktan daha aşağılık birşey.Eninde sonunda kadın güçsüz konumda ve erkeklerin biraz vicdan ve merhamet sahibi olmaları gerekiyor bence.

5
8
yanıtYanıtla
yeşilırmak:

erkeğe şiddete. hayır kampanyası başlasın

10
0
yanıtYanıtla
cece:

yazık kurtarın adamı

6
1
yanıtYanıtla
CERRAHPAŞALI:

YİNEMİ ERKEĞE ŞİDDET ARTIK BİRİLERİ DUR DESİN ŞU BAYANLARA YETER ARTIK NE ZAMAN HABER SİTESİNİ AÇSAM ERKEĞE ŞİDDET DİYOR. . . . . .

7
0
yanıtYanıtla
A:

Karısı mı kaçırmış helal olsun bacıma

1
5
yanıtYanıtla
TİREBOLU LU HASAN PAŞA NIN OĞLU TOLGA:

Artık iş bitmiştir. Kıyamet alametleri artık tek tek ''ZUHUR''etmeye başlamıştır. Yüce Yaratan sonumuzu hayır etsin. Yok eski sevgili, yok yeni sevgili, yok gelecekte sevgili, yok geçmişte sevgili. Yahu bu nedir?Bir kadınla bir erkek ''NİKAHLARI ''olmadan ele lele, kol kola, dil dile, göz göze, ağız ağıza, ''SALYALARINI''akıtarak geziyorlarsa bunun Yüce İSLAM DİNİNDE adı''ZİNADIR ZİNA''hemde ''şeddeli'' zinadır. İyiki Yüce Yaratan bize rızık, nimet veriyor da yaşıyoruz. Allah ın emirlerini artık kimseler dinle

5
0
yanıtYanıtla
42:

yinemi kadın şiddeti :)

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title