Haberler

Aydem'in "İzinli İletişim Kampanyası"Nın Talihlileri Belli Oldu

Enerji sektöründe faaliyet gösteren lisanslı ilk özel elektrik dağıtım ve perakende şirketi Aydem'in "İzinli İletişim Kampanyası"nın talihlileri belli oldu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, bünyesinde yer alan Gediz Elektrik ile birlikte İzmir, Manisa, Aydın, Denizli ve Muğla başta olmak üzere Türkiye genelinde 4,8 milyon müşteriye elektrik tedarik hizmeti veren Aydem'in İzinli İletişim Kampanyası'nın çekilişi dün Milli Piyango İdaresi Konak Şube Müdürlüğü gözetiminde İzmir Anemon Fuar Otel'de gerçekleştirildi.

Noter huzurunda halka açık olarak yapılan çekilişte, büyük ödüller "İPhone 8 64GB", "İPad Wifi + Cellular 128 GB" ve "PlayStation 4 PRO 1 TB" için 3 asil, 3 yedek, "3 Aylık Flbox Hemen Üyeliği" için ise 100 asil 20 yedek olmak üzere 126 talihli belirlendi.

Katılımcılar çekiliş sonuçlarını, www.aydem.com. ve www.gediz.com. adresleri üzerinden ve Aydem sosyal medya hesaplarından öğrenebilecek.

Kaynak: AA / Ekonomi

Aydın İzmir Gediz Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title