Haberler

Cinsel İçerikli Film Yıldızının Avukatı, Elindeki CD ile Trump'ı Tehdit Etti

Güncelleme:

ABD Başkanı Trump ile cinsel ilişkiye girdiğini iddia eden cinsel içerikli film yıldızı Stormy Daniels'ın avukatı elindeki CD'yi paylaşarak Trump'ı tehdit etti: Bu bir uyarı atışı.

Stormy Daniels olarak tanınan cinsel içerikli film yıldızı Stephanie Clifford'ın avukatı Michael Avenatti, elindeki bir CD ya da DVD'nin fotoğrafını Twitter'da "Eğer bir fotoğraf bin kelime değerindeyse, bu kaç kelime değerindedir????" ifadesiyle paylaştı.

"İLİŞKİNİN KANITI"

CNN'e konuşan avukat, bu CD'de müvekkiliyle Trump arasındaki ilişkinin kanıtı olduğunu söyledi. "Bu konuda çok açık konuşmak istiyorum. Bu bir uyarı atışı" dedi.

ABD Başkanı Donald Trump'ın avukatları, 2016 yılında yapılan gizlilik anlaşmasını bozduğunu gerekçe göstererek cinsel içerikli film yıldızı Stormy Daniels'ın en az 20 milyon dolar ödemesi talebiyle mahkemeye başvurdu.

130 BİN DOLAR SUSTURAMADI

Kasım 2016'daki başkanlık seçiminden önce ilişkisini gizli tutması için kendisine imzalatılan 130 bin dolarlık gizlilik sözleşmesinin Trump tarafından imzalanmadığını söyleyen eski cinsel içerikli film yıldızı, sözleşmenin geçersiz olduğu gerekçesiyle Trump'a dava açmıştı.

TRUMP'IN AVUKATLARI 20 MİLYON DOLARLIK TAZMİNAT DAVASI AÇTI

Trump'ın avukatları, gizlilik sözleşmesini en az 20 kez ihlal ettiği gerekçesiyle geçen hafta Stormy Daniels'a 20 milyon dolarlık tazminat davası açtı.

BAŞKANLIĞI BIRAKTIRACAK BASKIYA MARUZ KALABİLİR

Amerikan kamuoyu, ilişki yaşamadığını belirten Trump'ın yalan söylediğinin ortaya çıkması durumunda, başkanlığı bırakmasına neden olabilecek baskıya maruz kalabileceğini belirtiyor. (Kaynak: Milliyet)

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Donald Trump Twitter Magazin Politika Dünya Haberler

500

Yorumlar (10)

Mülayim Çoksert:

Aslında Trump''u tehdit eden Avukat falan değil, Pentagon ve Yahudi Savaş Lobisi Trumpu İran Ve Rusyaya karşı operasyaona zorlamak için bu fahişeyi piyasaya saldılar. . . . . Hatırlayın, demokrat başkam Bill Clinton''a karşı da Beyaz Saray stajyeri Yahudi Monica Lewinski adında bir kaltağı kullanmışlardı, saxo operasyonu yaptırmışlardı Clinton''a Böylece siyasi feragat karşılığı davadan vazgeçmişti yahudiler. . .

7
0
yanıtYanıtla
E.tenekeci:

Feto elinde değilmi? bu konularda uzman dir

2
0
yanıtYanıtla
izpesinde:

HICBIRSEY YAPAMAZLAR ADAMDA PARA VEGUC IKISIDE VAR ADAM ISTIHBARATI ELINE GECIRDI O sidi COKTAN ISTIHBARATIN ELINE GECTI BIRDE BU ADAMLA UGRASAN KARILARIN SONU HICIYI OLMAYACAK BIRYERDE FAREGIBI OLDURURLER BUADAm siyonisleri arkasina aldi onedenle simdi buadamin gucu amarikadan buyuk suanda

0
1
yanıtYanıtla
Burası Düzce:

kesin israilin bir parmağı var ya da amerikanın

1
0
yanıtYanıtla
GG TRUMP:

zaten bu yaz sonuna kadar suikast yapılacak Trump''a ya kendisi bırakacak başkanlığı yada diğer türlü ABD öldürecek devlet istihbaratını korumak için

1
0
yanıtYanıtla
ajfşakjnfaşksnŞ:

Adam siyonist ne demek bilmeden siyonist demiş ya valla helal olsun :)) Heee bi de israilin parmağı var diyen kişi :))) cahil cahil konuşmayın Adam destekliyo israili

0
0
yanıtYanıtla
ilahiadalet:

edepsiz sapiklar birde müslümanlara edep dersi vermeye kalkmazlarmi taharetsiz gavurcuklar

0
0
yanıtYanıtla
Gül:

yanlis yolda yürüyenden dogru haraket bekleyen zavalli Basri.

0
0
yanıtYanıtla
...:

koca amerika bu adamı başkan olarak seçti ya hiç üzgün değilim . . .

0
0
yanıtYanıtla
cece:

gaz atın turumpun burnuna c

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title