Haberler

Hassa'da Yapımına Başlanan Namazgah Tamamlanmak Üzere

Darıca Belediyesi tarafından Hatay'ın Afrin sınırına yakın ilçesi Hassa'da yapımına başlanan namazgah çalışmalarında sona gelindiği bildirildi.

Darıca Belediyesi tarafından Hatay'ın Afrin sınırına yakın ilçesi Hassa'da yapımına başlanan namazgah çalışmalarında sona gelindiği bildirildi.

Adnan Menderes Kültür Merkezi'ndeki AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı 46. Genişletilmiş Yerel Yönetimler Danışma Meclisi Toplantısında konuşan Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, göreve geldikleri günden yana yaptıkları çalışmalar ve yapmayı planladıkları projeleri sinevizyon eşliğinde anlattı.

Hatay'ın, Afrin sınırına yakın ilçesi Hassa'da yapımına başlanan namazgah inşaatında son aşamaya gelindiğini belirten Karabacak, önümüzdeki günlerde Hassa'ya giderek namazgahın açılışını gerçekleştireceklerini kaydetti.

Karabacak, namazgahın isminin Süleyman Şah olacağını da sözlerine ekledi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman da konuşmasında partisinin ülkenin geleceğini şekillendirdiğini ve 20 yıldır bitirilemeyen projeleri bir bir hayata geçirdiğini söyledi.

Zeytin Dalı Harekatı'nı da değerlendiren Yaman, "Bu operasyon, sivil halka hiçbir zarar verilmeden başarı bir şekilde gerçekleştirildi. Bu başarıda en büyük etkenlerden biri de yerli ve milli silahlarımızdır." dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ise ilçe kongresinin ardından çalışmalara tüm hızlarıyla devam ettiklerini, mahalle ve sokakları gezerek vatandaşlarla bir araya geldiklerini ve çözüm odaklı çalışmalar yaptıklarını dile getirdi.

Toplantıya AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile partililer katıldı.

Kaynak: AA / Politika

Darıca Afrin Hassa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title