Haberler

Galatasaray, Transfer İçin UEFA'nın Kararını Bekliyor

Güncelleme:

Galatasaray'da sezon sonu kontratı bitecek oyuncuların kaderi UEFA'nın kararına bağlı. Olası bir transfer yasağı halinde zorunlu olarak bu futbolcularla mukavele uzatılması planlanıyor.

UEFA'nın Finansal Fair-Play kuruluna geçtiğimiz ay detaylı bir sunum yapan Galatasaray yönetiminin gözü kulağı Nyon'dan gelecek haberde...

Gazete Habertürk'ten Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre; geçtiğimiz yıl aldığı ceza doğrultusunda Avrupa kupalarına katılamayan Cimbom, hem yaptığı başarılı sunum hem de Galatasaray'ın dev arena için önemi doğrultusunda aynı cezanın bir daha gelmeyeceğine inanıyor. Ancak mali anlamda büyük sıkıntılar içinde olan ve UEFA ile yaptığı anlaşmaya uymayan Sarı-Kırmızılı kulübe bir transfer yasağı cezasının gelme ihtimali gündemde...

AĞIRDAN ALIYORLAR

Bu yüzden sezon sonu sözleşmeleri bitecek olan 7 oyuncusuyla henüz masaya oturmayan Mustafa Cengiz yönetimi, UEFA'dan çıkacak kararı bekliyor. Transfer çalışmalarını durduran G.Saray yönetimi, mevcut kadrosundaki oyuncularla mukavele uzatma işlemlerini de ağırdan alıyor. Olası bir transfer yasağı cezası durumunda şu anda gönderilmesi gündemde olan bazı oyuncularını mecburiyetten elde tutmayı planlayan Sarı-Kırmızılılar, bu yüzden tüm görüşmeleri erteliyor. Yetkililer, pazarlıklar için nabız yoklayan futbolcuların menajerlerine mayıs ayını işaret ediyor.

NAGATOMU'NUN DURUMU BUNA BAĞLI

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek 7 oyuncunun yanı sıra kiralık 2 futbolcusunun durumu da henüz netlik kazanmayan G.Saray'da tüm planlar UEFA'dan gelecek karara göre şekillenecek. Özellikle Nagatomo'nun performansından memnun kalan Sarı-Kırmızılılar, transfer cezası alınmaması durumunda Inter'le hemen görüşmelere başlayacak. Eğer ceza gelirse, bu kez yeniden kiralamak için pazarlık yapılacak. Ancak bir yıllık sözleşmesi kalacağı için Inter'in yüksek bir rakam talep etme ihtimali bulunuyor. Bu arada Fatih Terim'in sakatlıktan yeni dönen Jason Denayer'in de kadroda tutulmasına sıcak baktığı biliniyor. 23 yaşındaki Belçikalı oyuncunun, M.City'yle 2020'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Habertürk Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500

Yorumlar (6)

Fb:

Beter olun cın conlar

2
11
yanıtYanıtla
mido:

2yıl Avrupa kupalarından men cezası geldi yönetim futbolcuların konsantrasyonu bozulmasın diye saklıyorlar haberi geçmiş ola gözün aydın ünal aysan gözün aydın dursun başkan

3
1
yanıtYanıtla
mido:

milli içeceğimiz ayran

yanıt0
yanıt0
Anlat mido anlat..:

evet değerli mido kardeşimiz UEFA yetkilisi inanın bu çocuğa. . Seninle bahse girerim ki hangi partiye oy verdiğini anında tahmin ederim. . Çünkü bu konuşma şekli bu vurgu hemen belli ediyo insanı. . Sen kimsin birader klavye başında vatan kurtaran davar. .

1
0
yanıtYanıtla
selim:

mido doğru söylemiş ceza geldi sen kendini kandırmaya devam et dangalak

yanıt0
yanıt0
sadun:

gerçekler acıtıyor galiba melemeye başladığına göre

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title