Haberler

İrem Derici, Bornoz Günü Kutlamasında Otomobilden Düşme Tehlikesi Attı

Güncelleme:

İrem Derici, Dünya, Havlu ve Bornoz Günü'nde bornoz giyip üstü açık otomobille kortej yürüyüşüne katıldı. Derici, sevenlerini selamlarken otomobilden düşme tehlikesi geçirdi.

Denizli'de Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği tarafından bu yıl 7'incisi düzenlenen Dünya, Türk Havlu ve Bornoz Günü'nde ünlü şarkıcı İrem Derici, bornoz giyip, üzerine açık olan otomobille kortej yürüyüşe katıldı. Derici, otomobilin koltuğunda dizlerinin üzerinde durup, sevenlerini selamlarken düşme tehlikesi geçirdi.

ETKİNLİĞE KATILANLARA BORNOZ DAĞITILDI

7. Dünya, Türk Havlu ve Bornoz Günü, Denizli Ticaret Odası önünde düzenlenen törenle başladı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Bandosu'nun marşlar çalmasının ardından etkinliğe katılan iş adamları ve vatandaşlar, kendilerine dağıtılan bornozları giydi.

ŞEBNEM SCHAEFER BOL BOL FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

Ünlü manken Şebnem Schaefer ile şarkıcı İrem Derici de bornoz giyen ünlü isimler arasında yer aldı. Manken Şebnem Schaefer, alandaki Denizli'nin simgesi olan Horoz Heykeli önünde bol bol fotoğraf çektirdi.

BORNOZLARLA YÜRÜYÜŞ YAPTILAR

Şarkıcı İrem Derici ise kendisi için özel hazırlanan püsküllü bornozu ile dikkat çekti. Buradaki törenin ardından kortej yürüyüşüne geçildi. Etkinliğe katılanlar, üzerinde bornozlarla Büyükşehir Belediyesi Bandosu eşliğinde Delikliçınar Meydanı'na kadar yürüdü.

İREM DERİCİ DÜŞME TEHLİKESİ YAŞADI

Ünlü şarkıcı İrem Derici, kortej yürüyüşüne üstü açık, klasik bir otomobilin arka koltuğuna binerek katıldı. Hayranları Derici'nin etrafını sarıp, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Kendi şarkılarını bornoza uyarlayıp, söyleyen ve oldukça eğlenen Derici, kortej yürüyüşü sırasında koltuğun üzerine çıkıp, dizlerinin üzerinde hayranlarını selamladığı sırada otomobilin aniden hareket etmesi üzerine düşme tehlikesi yaşadı. Son anda yanındakilerin tutarak düşmekten kurtardığı Derici, kısa süreli şok yaşadı. Kortej yürüyüşü Delikliçınar Meydanı'nda ulaşılmasıyla sona erdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Delikliçınar Meydanı Şebnem Schaefer Denizli Magazin Haberler

500

Yorumlar (15)

ASLI:

DÜNYA BORNOZ VE HAVLU GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN ARKADAŞLAR.

4
2
yanıtYanıtla
Bu da nesi yine...:

Bu ne ya,bu kadar sıradan insanların haberlerini bakmak zorundamıyız.Hey yarabbim eline mikrofon alan bi çeşit artist oluyor.Yazık yazık! hele çok daha ciddi sorunlarımız varken.

4
0
yanıtYanıtla
İrmem:

Bir rahat dur

1
0
yanıtYanıtla
....:

dünya, havlu ve bornoz günü mü? Allah aşkına bu saçmalıkları kim çıkartıyor ya . .

1
0
yanıtYanıtla
Bornozla gezer:

Ağzını büzer

0
0
yanıtYanıtla
Se lin:

Yok benim anlamadigim simdi bu “millet“ ne icin sokakta? Bu sahis icinmi bornoz icinmi? Nekadar anlamsiz ve gülünc bir olay!! Allah akil fikir versin ya

0
0
yanıtYanıtla
MURAT:

TOPLUMUN DEĞER VERDİĞİ İNSANLAR BUNLAR OLDUKÇA BU TOPLUM ÖZÜNE DÖNEMEZ.

0
0
yanıtYanıtla
AŞİNA:

ahlaken çökmüş bile olsa bir milletin kurtuluş ümidi -her zaman- vardır. . . . zira aklı-beyni fonksiyonlarını işlevlerini görmeye devam eder. . . . ammaaaaa din, ahlak, tarih, şekille uyutulmuş milletlerin asla. . . ( bknz: coğrafi keşifler-sömürgecilikle başlayan ve 400 yıldır batı karşısında kan kusan ortadoğu ve islam coğrafyası)

0
0
yanıtYanıtla
Adam:

İnsanların gittikçe aklını yitiriyor olması gerçeği.

0
0
yanıtYanıtla
Mustafa:

ünlü olan mandalinacılar, muhabire hakaret eden futbolcu bozuntuları, abd özentisi popcular bornoz günü havlu günü yastık savaşı hep avrupa , yahudi özentiliği

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title