Haberler

Zlatan Ibrahimovic İlk Maçında İki Gol Attı

Güncelleme:

Zlatan Ibrahimovic Los Angeles Galaxy ile çıktığı ilk maçta iki gol attı. Zlatan oyuna girdikten 5 dakika sonra 35 metreden muazzam bir gole imza attı.

Manchester United ile yollarını ayırdıktan sonra MLS takımlarından Los Angeles Galaxy'e transfer olan Zlatan Ibrahimovic yine yaptı yapacağını.

Los Angeles Galaxy ile Los Angeles FC maçına Zlatan Ibrahimovic damgası! Maça hızlı başlayan Los Angeles FC, Carlos Vela'nın iki, Steres'in kendi kalesine attığı golle maçta 3-0'lık üstünlüğü ele geçirdi. Zlatan Ibrahimovic'in formasını giydiği Galaxy ise 61. dakikada Lletget'in attığı golle farkı 2'ye indirdi.

ZLATAN YİNE YAPTI YAPACAĞINI!

Maça yedek başlayan Zlatan Ibrahimovic, oyuna 71. dakikada dahil oldu ve maçın tüm kaderi değişti. Karşılaşmanın 73. dakikasında Pontius ile farkı 1'e indirmeyi başaran Los Angeles Galaxy'de sahne sırası daha sonra Ibrahimovic'e geldi.

İsveçli golcü, 77. dakikada önce beraberliği sağladı. Son sözü ise yine 90. dakikada Ibrahimovic söyledi ve Los Angeles Galaxy, 3-0 geriye düştüğü maçta Los Angeles FC'yi 4-3 mağlup etti.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Manchester United Carlos Vela Los Angeles Spor Haberler

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: 18 Nisan Perşembe Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 18 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 18 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 18 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İZMİR'DE YANGIN MI ÇIKTI? İzmir'de ne oldu? İzmir'de nerede yangın çıktı? Resmi Gazete bugün (18 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 18 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi!
500

Yorumlar (7)

Türk:

Bunu soyadı niye İbrahimoğlu. Türk gibi

2
5
yanıtYanıtla
bzztt:

ovic adamın soy ismi sizde herkesi türk yaptınız bi türk var şu dünyada sankı

yanıt9
yanıt17
Efe:

Arkadaslar, Zlatan Ibrahimovic asil Bosnak kökenli . O yüzden Adi Ibrahim(ovic) . Böylece Türklerin heryerde oldugu da birdaha kanitlamis oldu!:)

yanıt4
yanıt4
kişi:

Boşnak kökenli, Türk değil.

yanıt0
yanıt0
mahocan:

Evet adam da Türk geni olduğundan öyle goller atıyo!!, , bakmayın bizim Zırtapozlara onlar kıymetini bilmiyolaar bazı şeylerin. Allah onları patates kızartması etmesin

yanıt0
yanıt0
Bedavaci:

ibramovicozic

2
0
yanıtYanıtla
BZZTT:

az soyunu sopunu arastir tamam herkez türk deil ama bölede küçümseme

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title