Haberler

ATO Seçimlerindeki Kavgada Başkanvekili Mustafa Deryal'ın Burnu Kırıldı.

Güncelleme:

Ankara Ticaret Odası binasında gerçekleşen seçimlerde kavga çıktı. Kavgada ATO Başkanvekili Mustafa Deryal'ın burnu kırıldı.

Ankara Ticaret Odası (ATO) binasında düzenlenen komite ve meclis üyelikleri seçiminde ismi belirlenmeyen şahıslar tarafından bir saldırı gerçekleştirildi. İddiaya göre, binanın hemen girişinde gerçekleşen olayda ATO Başkan Vekili Mustafa Deryal'ın burnu kırıldı.

BİR POLİS MEMURU BAYILDI

Deryal ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ayrıca olayda bir polis memuru da fenalaştı. Fenalaşan polis memuru, ambulansta yapılan ilk müdahale sonrası hastaneye kaldırıldı.

Ayrıca olay yerine çok sayıda çevik kuvvet ekibi intikal etti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ankara Ticaret Odası Osman Gökçek 3. Sayfa Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (56)

ASSS:

BU OSMAN GÖKÇEKİ . . . . . . . . KİMSE YOKMU

22
0
yanıtYanıtla
padişahım çok yaşa:

Arkadaşlar euro 5 dolar 4. 07 olmuş hadi hayırlısı her geçen gün büyüyoruz :)))

15
7
yanıtYanıtla
Selim akpli:

Herzaman akpli Erdoğan yola devam sen aklını kendine sakla sizin gibi terörıst lerin yüzünden bu ülke bu hale geldi

yanıt1
yanıt5
padişahım çok yaşa:

İşte bu yüzden gelecekteki nesil sizin adınızı tarihe kara leke olarak yazacak ve size lanet edecekler. Hiç bir sorumluluğu üstüne almayan, cahillikte doktora yapmış, adaletin içine etmiş, insanları perişan etmiş, kendi menfaati ve çıkarları uğruna ülkesini ve milletini başkalarına peşkeş çeken bir hükümet ve bu hükümete destek veren koyun sürüsünü bir gün tarih, kara bir leke olarak yazacak. İşte o zaman torunlarınız size lanet edecekler.

yanıt1
yanıt1
padişahım çok yaşa:

Bu geziciler neymiş arkadaş ya gezici gezici. . . Bi grup ülkenin anasını ağlattı demek ha ? doları 4 tl ye euroyu 5 tlye fırlattılar ? Demekki indirmesini de biliyorlardır değil mi ? Demek ki bu kadar aciz ve gerizekalı bir hükümet olmalı ki ülkenin geleceği bir grup geziciye kalsın ???

yanıt1
yanıt1
Birisi:

Türkiye son 16 Yıldır sistemli bir biçimde Demokrasi''den , Adaletten ve Medeniyetten uzaklaşıyor ve uzaklaştırılıyor. Bunun toplumun her kesimine yansımaları oluyor. İş Dünyası, Sanat, Spor, Eğitim Dünyası, Üniversite. Bu etki toplumun daha alt ve daha geniş kesiminde şüphesiz daha yaygın, olumsuz ve şiddetli. Mafyalaşmalar, çeteleşmeler, yolsuzluklar(Çiftlikbank vb). Kurumların başına ve işlerin başına Liyakat dışı yetkinsiz kişiler geldikçe daha beter felaketlere şahit olacağız. . o kesin. . .

17
4
yanıtYanıtla
türk:

ampülle kararan tek ülkeyiz

5
8
yanıtYanıtla
bbztt:

sizin gibi insanların olduğu yerde bırak ampulü projektörle bi kararır bu ülke

yanıt1
yanıt1
türk:

Kanka projektör ampülden daha az ve sadece belli bir bölgeyi aydınlatır. Ampülle kararan, onla tabi ki kararır. Laf yapacağım diye cahilliğini göstermene lüzum yok

yanıt2
yanıt0
bzzztt:

şu alemde en karacahil benim sen aydın olda beni boşver

yanıt0
yanıt0
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title