Haberler

Trabzonspor Başkanı, 6 Futbolcuyla Yollarını Ayırma Kararı Aldı

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, maaş yükü nedeniyle 6 futbolcuyla yollarını ayırma kararı aldı. Karar, Beşiktaş'ın bir dönem uyguladığı "feda" projesini hatırlattı.

Muharrem Usta'dan 842 milyon liralık borç yükü devralan ve göreve gelir gelmez alacakları sebebiyle kulübe ihtar çeken oyuncuların paralarını ödeyen Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, gelecek sezon için radikal bir karar aldı.

"SİZE BU PARALARI ÖDEYEMEYİZ"

UEFA ile yaşanan FFP problemleri sebebiyle gelecek sezon küçülmeye gidecek olan Ahmet Ağaoğlu takımda yüksek maaş alan futbolcularla yollarını ayırma kararı aldı. Bonservisine 5 milyon Euro ödenen Kucka'nın maaşının 2,250 bin Euro olması Slovak yıldızı listede birinci sıraya koyarken, Burak Yılmaz'ın 3,550 bin Euro, Sosa'nın ise yıllık 3,320'ya imza atması üç futbolcuyu topun ağzına getirdi.

"KENDİNİZE KULÜP BULUN"

Kucka, Burak Yılmaz ve Sosa'ya 9 milyon euroyu aşan bir ücreti ödemeyi göze alamayan Ağaoğlu'nun, bu futbolculara 'Kendinize kulüp bulun' dediği öğrenilirken, takımda mutsuz olan Castillo ve Bero'nun yanı sıra transferi yarıda kalan Onazi'nin de lig biter bitmez Trabzon'dan ayrılacağı ifade edildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ahmet Ağaoğlu Burak Yılmaz Trabzonspor Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

suat trabzon:

sosa kucka onur olabilir. ancak burak olcay önazi kalmalı. bunlar giderse isklet gider. Maçta kazanamazsın. ramazan ve yusuf tan 20 şer milyon alınabilirse onlar gönderilebilir. yeni gençler takıma çıkarılsın. yusuf ve ramazan görevlerini yaptı

3
7
yanıtYanıtla
ŞAKACI ÇOCUK:

400 Trilyon borç 9 milyonluk oyuncuyla kapanmaz başkan. Çiftlikbank işi mi kursak :)))))))

9
0
yanıtYanıtla
MASTER LİG OYNAYAN ADAM:

Oğlum, 2. Lige düşüp sıfırdan başlayın. . Gençlerle yürür bu iş, , az maaş, 4-5 yıllık kontrat. . Hiç olmazsa 2. lig şampiyonluğu tadarız. . sonra 1. lig şampiyonluğu gelir, aynı mayadan atarız 1. lige tutar. . . .

5
2
yanıtYanıtla
LAZ ADNAN:

Ula Rize sen cik süper Lige gösterelim size Karadenizin Babasi kim diye. Siz Trabzonspor Kadar hic bir Zaman olamadiniz ve olamicaksiniz. Trabzonspor DÜSMEZZZZZZ bunu böyle bilin. Hadi siz simdiden Takiminizi kurunki seneye yine düsmeyin Fenerin figüranlari. . .

0
0
yanıtYanıtla
kerem:

başkan çıldırdı dükkanı kapatacak herhalde :)

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title