Haberler

Uluslararası Futbol ve Dostluk Günü

FIFA ve 2018 Dünya Kupası'nın resmi ortağı Gazprom tarafından çocuklar için düzenlenen sosyal sorumluluk programı "Uluslararası Futbol ve Dostluk Günü" kutlandı.

FIFA ve 2018 Dünya Kupası'nın resmi ortağı Gazprom tarafından çocuklar için düzenlenen sosyal sorumluluk programı "Uluslararası Futbol ve Dostluk Günü" kutlandı.

Futbol ve Dostluk Günü dolayısıyla Beşiktaş Kulübü Fulya Hakkı Yeten Tesisleri'nde etkinlik düzenlendi. Organizasyon öncesinde yapılan basın toplantısına, Beşiktaş Futbol Akademisi Sportif Direktörü Gökhan Keskin ve projenin Moskova'daki etkinliklerinde Türkiye'yi temsil edecek 12 yaşındaki Beşiktaşlı genç futbolcu Semih Kılıçsoy katıldı.

Beşiktaş olarak projede seçildikleri için mutlu olduklarını ifade eden Beşiktaş Futbol Akademisi Sportif Direktörü Gökhan Keskin, şunları kaydetti:

"Geçen sene de St. Petersburg'da oldukça iyi temsil edilmiştik. Bu sene katılımcı sayısı 64 ülkeden 211 ülkeye yükselirken, 32 takım da turnuvada yarışacak. Semih Kılıçsoy inşallah ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek. Bu dönemde ihtiyacımız olan şey dostluk ve hoşgörü. Türkiye'nin ihtiyacı olan iki unsur. Projenin de adı da çok güzel: Dostluk ve Futbol. Umarım bunu hatırlarız."

Öte yandan, Beşiktaş 13 Yaş Altı Takımı ile Yıldızspor 13 Yaş Altı Takımları basın toplantısının ardından dostluk maçında karşılaştı.

Kaynak: AA / Spor

Gökhan Keskin Türkiye Gazprom Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title