Haberler

    Beşiktaşlı Tolga Zengin, Olaylar Başlamadan Önce Taraftara Muşamba Atmış

    Güncelleme:

    Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş karşılaşmasında Fenerbahçe Ülker Stadyumu'nda yaşanan olaylarla ilgili soruşturma devam ediyor.

    İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, olaylarda Fenerbahçe taraftarıyla karşı karşıya gelen ve mağdur olan Beşiktaşlı futbolcuların ifadesinin alınması için emniyete talimat verdi. Başına 5 dikiş atılan Şenol Güneş, maç sırasında yabancı maddelere hedef olan Caner ve Quaresma ile taraftarın küfürlü tepkilerine hedef olan Tolga Zengin ve olaylara ismi karışan Mustafa Pektemek'in ifadesine başvurmak için polis dün Ümraniye Tesisleri'ne geldi. Olaylarla ilgili düne kadar Güneş'in başına cisim atan kişi dahil 45 kişi göz altına alıp, sorgulanmıştı.

    TOLGA'NIN TARAFTARA MUŞAMBA ATTIĞI İDDİA EDİLİYOR

    Akşam'ın haberine göre; Fenerbahçeli taraftarlarla 2 defa tartışmaya giren Beşiktaş yedek kalecisi Tolga'nın da Fenerbahçeli taraftarlara yedek kulübesinin üzerinde bulunan plastik muşambayı fırlattığı iddiası da soruşturuluyor. Tolga Zengin ile güvenlikçiler arasında yaşanan yumruklu kavganın da detay görüntüleri inceleme altına alındı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Mustafa Pektemek Tolga Zengin Beşiktaş Spor Haberler

    500

    Yorumlar (25)

    Koyun postu giyen cakal:

    FiFA kuralları gereği futbolcunun tribünlerle teması ve diyaloğu yasaktır. Gol atan futbolcu kendi tribünlerine bile gidip temas kurduğunda sarı kartla cezalandırılırken başka söze gerek yok. jimnastikçiler hadi dağılın şimdi.

    32
    7
    yanıtYanıtla
    çirkefenev:

    tolgayı bu durumda asmalısınız. dar ağacı kurun. nasılsa tokmak sizin elinizde değilmi. adalet bir gün herkese lazım olur. mizanda bakalım bahaneniz ne olacak.

    8
    24
    yanıtYanıtla
    ADAM GİBİ ADAM:

    Tolga adam gibi adamdır. Azizi şikeden ve kumpastan tutuklamadığınız sürece ülkede adalet olmaz. Vatandaş kimin ne olduğunu çok iyi biliyor. bu azizin ne numaralar çevirdiğini şikeden kendini nasıl akladığını, hangi siyasilere kumpas kurduğunu herşeyi biliyor. Şenol güneş halkın adamı. halkın içinden çıkmış gariban bir insan. Ama türk futboluna kattığı değer paha biçilemez. aziz ve yönetimininde Türk futboluna verdiği zarar paha biçilemez

    5
    27
    yanıtYanıtla
    Tutinac.:

    Besiktaş'' ı gösterdiği kişilikli duruşundan dolayı canıgönülden kutluyorum. Fenere çok güzel bir şamar attılar.

    13
    16
    yanıtYanıtla
    KAZIM BAYRAM:

    Bütün olayları başlatan tolgadır boşuna zeytin ysği gibi su yüzüne çıkmaya çalışmayın baktı ki takım elenecek çamura yatmak için olayları başlattı. Bütün maçlarlda seyirc taşkınlık yapar oyuncular muhatap olmaz zaten orada hakemler hatalı araya girip oyuncuya kart göstermesi gerekirdi.

    21
    4
    yanıtYanıtla
    Pusat ksk:

    Ya oldu oldu bjk hükmemn malup sayin gitsin bu aziz yildırım geleli turk futbolu rezill oldu ne yazip

    7
    18
    yanıtYanıtla
    AAA:

    EN SONUNDA GERÇEKLER ORTAYA ÇIKTI

    21
    2
    yanıtYanıtla
    Aziz yıldırım federasyonu yönetiyor:

    Eğer Mete Kalkavanın kararına inanmadıysan Babelin attığı golüde geçerli sayacaktın. Maç 0-1 olarak başlaması gerekiyordu. Çok komik ya. Adamlar febeyi tur atlattırmak için her türlü hesabı yapmışlar. Maç neden 90 dk. Oynanmıyor. Çünkü baştan başlarsa Beşiktaş 11 kişi çıkacak ve fenevi eleyecek. fenerasyon çalışıyor

    9
    9
    yanıtYanıtla
    ünal özer:

    olaya bak senin kupa finali oynama şansin kalmamış 33 dakika kalmış 10 kişsin şenol peruk atılınca yere yatssın girerken splastik su bardağı ile yere düşsün sedyeyle ambulansla hastaneye gitsin sanki beyin kanaması geçirir gibi, maçı çevirdimk kesin 3 0 hükmen alırım desin tff koyunca rest hemi. hadi lan tüpçüyle hakemle 2 yıl şampiyon oldunuz millet sustu şidmi adam gibi top oynayabiliyosanız oynayın kazanın yoksa bitti kapandı hakemli tüpçülü devir bittiiii. artık size efes cup yakışır.

    14
    3
    yanıtYanıtla
    UNUTTTTTTMAAAAAAAA:

    ŞANSI KALMAMIŞMI SARACOĞLUNDA SERİYİ -((( BOZDUĞUMUZU UNUTMA 9KİŞİYLE 5DAKKADA İŞİNİZİ BİTİRDİĞİMİZİ UNUTMA 3-0 GALİPKEN ŞAŞIRIP 6cıYABANCIYI OYNATIP Bİ 3-0da HÜKMEN GEÇİRDİĞİMİZİ UNUTMA EFENDİNİZ GELİYO YENİ Bİ TARİH YAZACAGIMIZI UNUTMA ÜNAL ÖZER BJK GÖMER

    yanıt5
    yanıt12
    Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title