Haberler

Yardımcı Hakeme Su Şişesi Atan Taraftar, 3 Bin TL Cezaya Çarptırıldı

Güncelleme:

Galatasaray- Fenerbahçe arasında 22 Ekim 2017'de günü oynanan derbide yardımcı hakem Tarık Ongun'a yabancı cisim atıp yaralanmasına sebep olan taraftar L.M.Y.'nin cezası belli oldu. L.M.Y. isimli şüpheliye 3 bin lira para cezası ve 1,5 yıl seyirden yasaklanma cezası verildi.

Süper Lig'de 22 Ekim 2017'de Galatasaray-Fenerbahçe arasında oynanan derbide Galatasaraylı futbolcu ve taraftarların penaltı beklediği pozisyonda hakem Cüneyt Çakır'ın kararı, 'Devam' olmuştu. Bu kararın ardından çılgına dönen Galatasaraylı taraftarlar, yardımcı hakem Tarık Ongun'un üzerine yabancı cisimler atmıştı. Yabancı cisimlerden biri kafasına isabet eden Ongun yerde kalırken oyun bir süre durmuştu. Mücadele, verilen kısa aranın ardından kaldığı yerden devam etmiş, Ongun da oyuna geri dönmüştü.

TUTUKSUZ YARGILANMIŞTI

Yaşanan olayla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturma çerçevesinde L.M.Y gözaltına alınmış, ifadesi ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Hakkında 'Kamu görevlisini kasten yaralama' suçu kapsamında kamu davası açılan L.M.Y. İstanbul Adliyesi'nde yargılanıyordu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Cüneyt Çakır Galatasaray Tarık Ongun Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı ne zaman? Cübbeli Ahmet hangi partiler için oy vermek caiz değildir dedi? Cübbeli'ye göre hangi partiye oy vermek caiz değil? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır'ın son durum ne? Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli? Talat Halefoğlu kimdir? Memleket Partisi Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Adayı Talat Halefoğlu Kaç yaşında, nereli? Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (10)

MY~:

3 bin TL yetmez maçı iptal etmeleri gerekti. DEĞİL Mİ 8TAŞ?

8
4
yanıtYanıtla
BEGO:

Haklısın şikeci fenev. . .

yanıt2
yanıt6
...:

O zaman bu maçında iptal edilmesi ve Galatasaraya saah kapatma ve para cezası gelmesi gerekir. Buradaki olay daha ciddi. Hakeme yabancı cisim atıyorusun ve hakem yere düşüyor

4
4
yanıtYanıtla
FB 18:

BU TAŞKINKINLIKLARI ÖNLEMEK İÇİN PASOLİĞ DİYE BİRŞEY UYDURULDU. BU KARTIN ASLI BANKALARIN KREDİ KARTI DAĞITMASINDAN FARKSIZ BİR UYGULAMA ÖNEMLİ OLAN CEZANIIN ADI OLACAK AFFI OLMADAN UYGULANACAK,

7
0
yanıtYanıtla
İnsan Psikolojisi Uzmanı Prof. Dr.:

Bir anlık öfkelenme, başınıza çok kötü olayların gelmesine sebep olabilir. O yüzden sakin olmalı ve bir işi yaparken; ''''Bunu yaparsam sonrasında başıma neler gelir? Nelerle karşılaşırım?'''' sorusunu kendimize sormalıyız. Spor insanları düşman değil dost yapmalıdır. Eğer böyle olursa spor spordur. İnsanları ötekileştirmeye ve düşmanlığa sevk ediyorsa bunun adı spor değil saptırmak, sapıttırmaktır.

5
0
yanıtYanıtla
Fenerbahçe:

Fenerbahçe ye şikeci diyen embesiller şikeyi yapan aldığı Türkiye kupasını iade ederek şike yaptığını kabul etmiş oldu hatırlatayım

2
3
yanıtYanıtla
paşabahçe:

seyircisiz oynadığı maçta dışardan uzaktan kumandalı uçak sokup ceza almayı başarabilmiş bir taraftar profilidir fb liler

yanıt0
yanıt0
eAGLE:

o maç tatil edilmeliydi. . . Ayrıca o taraftara en az 50 bin tl ceza verilmeliydi.

3
0
yanıtYanıtla
ithalperuk:

kel basa peeruk , imam bayildi doktor yetis 5 dikis at hemen

0
0
yanıtYanıtla
2020:

kumpas

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title