Haberler

Başbakan Yıldırım: Ha Terör Ha Sporda Şiddet, Farkı Yok

Güncelleme:

Başbakan Binali Yıldırım, "Ha terör ha sporda şiddet. Buraya bazı yasal düzenlemeler getireceğiz, şiddeti en ağır şekilde cezalandırmayı öngörüyoruz." dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, İspanya ziyareti dönüşü uçakta gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Yıldırım, spor sahalarında yaşanan şiddetle ilgili "En ağır şekilde cezalandıracağız." ifadesini kullandı.

Yıldırım'ın açıklamaları şu şekilde:

"BU KABUL EDİLEBİLİR BİR ŞEY DEĞİL"

"Ha terör ha sporda şiddet. Buraya bazı yasal düzenlemeler getireceğiz, şiddeti en ağır şekilde cezalandırmayı öngörüyoruz. Yani insanlar niye gider maça kardeşim? Başkasının kafasını, gözünü yarmak için mi. Yani bu kabul edilebilir bir şey değil, burada masum bir iş yok, zaten araştırmalar yapılıyor, bunun biraz planlı bir iş olduğu şüphesi de gözardı edilmiyor."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Binali Yıldırım İspanya Politika Spor Haberler

500

Yorumlar (11)

KARTAL:

DAHA GEÇEN HAFTA FENERBAHÇE MAÇINDA FB TARAFTARI, SÜLEYMAN SEBAYA, ŞENOL GÜNEŞE ÇOCUKLARIN OLDUĞU STATTA KÜFÜRLER ETTİ. BUNA RAĞMEN O FENERBAHÇE, SON KARARLA ÖDÜLLENDİRİLDİ.

7
0
yanıtYanıtla
MURTAZA:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu YazınÜRETİM YOK İHRACAT YOK MILLET AÇ EMEKLI DERTLI ILERISI ICIN PLAN YOK. DERTLERI BEŞİKTAŞ ŞİDDET. DÖNÜN AYNAYA BAKIN Bİ

5
1
yanıtYanıtla
herif:

fenere gelince hiç bişey net değil sabit kurallar değişiyo işin içinde fener olunca

5
1
yanıtYanıtla
KENDİNLE ÇELİŞENLER:

Bu yorum yapanlar fenerbahçe otobüsü kurşalanırken nerdelerdi acaba halen bulunmadı bir futbol takımı yok edilmek istendi o zaman oh iyi olmuş derken haklıydınız da şimdimi mağdursunuz

1
3
yanıtYanıtla
kadıköy bogası:

algı yaratmaya calısıyolar kardeşim sadece fenerbahce standı olay oluyomuş gibi

yanıt0
yanıt1
kartalisca:

maçı kaldığı yerden devam ettirerek mi şiddeti önleyeceksiniz. .

3
0
yanıtYanıtla
BEŞİKTAŞ:

NE SÖYLÜYORSUN NE UYGULANIYOR ARTIK OY MOY YOK

0
0
yanıtYanıtla
Hasan Ateş:

12 YILLIK AK PARTİLİYDİM NET 10 KİŞİLİK OY POTANSİYELİMİZ VAR AİLEMİZ OLARAK BUNDAN SONRA SİZE DEĞİL OY SU BİLE YOK

0
0
yanıtYanıtla
adaletinbumuakp:

hani idam gelecekti serefsiz fetoculari apocuari asacaktiniz söz verdiniz yediniz akp bu mu sizin sözünüz

0
0
yanıtYanıtla
SEFİL EMEKLİ:

ARTIK TERÖR YA DA ŞİDDET BİZLER İÇİN ARTIK ÇOK DA ÖNEMLİ DEĞİL, 12. 5 MİLYON EMEKLİNİN EN AZ 60'' I SEFALET İÇİNDE YAŞIYORSA, 2000 SONRASI EMEKLİLER 10 YILDAN BERİ YALANLA DOLANLA KANDIRILDIKTAN SONRA GERİSİ DE HERHALDE TEFERRUAT. . . . . . . . .

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title