Haberler

Karnına Köpek Balığı Saplanan Adamı Kurtarmak İçin Arkadaşları Seferber Oldu

Güncelleme:

ABD'de okyanus kıyısında arkadaşları ile birlikte avlanan adam, karnına dişlerini geçiren yavru köpek balığından bir türlü kurtulamayınca arkadaşları çareyi balığı kesmekte buldu.

ABD'nin Florida eyaletinde, sahilde yüzen Ervin Maccarty isimli adamın karnına yavru bir köpekbalığı saplandı. Maccarty, gemide öğle yemeği yediğini ve arkadaşları ile birlikte suyun içinde ıstakoz ararken olayın meydana geldiğini söyledi.

DİŞLERİ AYIRAMAYINCA TEK ÇARE BALIĞI KESMEK KALDI

Maccarty'nin karnına dişlerini geçiren balık, tüm çabalara rağmen adamdan ayrılamayınca geriye tek çare olarak köpek balığını kesmek kaldı. Dikkatli bir şekilde bıçakla kesilen hayvan, buna rağmen dakikalarca dişlerini adamın karnında ayırmadı. Sonunda balığın keskin dişlerinden kurtulan adamın kanlar içinde acı çeken görüntüleri arkadaşları tarafından saniye saniye kayda alındı.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Florida Komik - İlginç Dünya Haberler

500

Yorumlar (12)

YİNE Mİ ACUN YİNE Mİ ALEYNA TİLKİ !?:

İYİ Kİ BAŞKA YERİNE SAPLANMAMIŞ :)

24
2
yanıtYanıtla
CEZA:

Yalan olmasın tam net olmamakla beraber, bu haberi 1. 5 yada 2 sene evvel okumuştuk

21
1
yanıtYanıtla
Tugba:

Evet haklısın

yanıt7
yanıt1
Seyid:

Kader Kismet. Tesadüf degildir belki. Kimbilir ne kötülük yaptida bu başina geldi ? Dünya sirlarla doludur. Insan gördügü halde bazi sirlari anliyamaz.

6
12
yanıtYanıtla
Balıkchı:

Hiçbir canlı durduk yerde bu kadar hırsla saldırmaz. Geçenlerde istiridyeye cinsel tacizde bulunan bir adam istiridye tarafından ısırılmıştı. Malesef Batılılarda böyle değişik türlerle ilişkiye girme moda oldu. Şimdi köpek balığını tecavüz edip öldürmüş olabilirler. Bunu insana yapsa ceza alırdı ama zavallı balığa yaptıysalar ve serbestçe dışarda dolaşıyorlarsa bu acı bir durum.

0
4
yanıtYanıtla
thhder:

:)))))) Köpek balığına tecavüz etmek hangi mantığa uygun bir yorm ve iştir. alem adamsın vallahi :::))))))))

yanıt2
yanıt0
Hacı:

Sen ne içtin?

yanıt13
yanıt1
Mert:

Adamı tebrik etmek lazım, bu hiç kimsenin aklına gelmezdi doğrusu, herkesin kafası böyle şeylere çalışmaz bu kadar, yurdum insanı.

yanıt7
yanıt2
Asya:

Köpek balıklarının pitbulu heralde ??

2
1
yanıtYanıtla
Abuday:

Tatar ramazan junior

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title