Haberler

Ünlü Futbolcu Ribery'nin Galatasaray Hayalini Fatih Terim Bitirdi

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Galatasaray'daki hikayemi tamamlamak istiyorum." diyen Ribery'nin takıma gelmesini istemedi.

Bayern Münih'in sözleşme yenilemeye yanaşmadığı Franck Ribery'nin menajeri aracılığıyla Galatasaray'a mesaj gönderdiği ama olumsuz cevap aldığı iddia edildi.

Alman Sport-1'in iddiasına göre Fransız oyuncu, menajeri aracılığıyla Galatasaraylı yöneticilerle temas kurdu.

RIBERY: GALATASARAY HİKAYEMİ TAMAMLAMAK İSTİYORUM

Ribery bizzat, "Galatasaray'da yarım kalmış bir hikayem var. Onu tamamlamak isterim" dedi. Ribery'nin bu teklifi Terim'e ulaştı.

FATİH TERİM İSTEMEDİ

Fransız oyuncunun aldığı cevabın ise, "Hikayenin yarım kalmasını kendi istemişti. Burası G.Saray hikayelerle değil gerçeklerle yaşar" olduğu iddia edildi.

Ribery, parasının geç ödendiğini bahane ederek Marsilya'ya kaçmıştı.

(Fotomaç)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Franck Ribery Bayern Münih Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (15)

isyan:

attan inip eşşeğe binmek gibi bişi olasa gerek bu transfer

9
10
yanıtYanıtla
70:

atın atlıgımı kalmıs :)) essekken biz bindik sen rahat ol :))))

yanıt0
yanıt3
ünal özer:

riberit nin Galatasaray hayali mi, çok güldüm ya ben, galatasarayın ribey hayali diyelim terim istemedi yerine ribery terim varsa gelmem dedi diyelim, haberi evire çevire yapmayın, terim egolu bilgisiz ve kebapçıdan dayak yiyebilecek kadar karakter yoksunu, bu adamı naparsanız yapın zirveye taşıyamazsınız, kendi zirveye çıkamaz gücü de yetmez karakteri de rezil birisi o soytarının önde gideni

7
10
yanıtYanıtla
ender han:

Geceleri gassaray gassaray cim bom diyerek ağlıyormuş adamcağız :)Fare dağa küsmüş dağın haberi yok. . . .

5
3
yanıtYanıtla
ribery görse:

ribery şu haberi görse kendide cok güler

6
2
yanıtYanıtla
HAHAHA:

tabi tabi palavra resmen

4
3
yanıtYanıtla
İnandırıcılık Yüzde Yüz:

Kesin yaşanmıştır. Bunun böyle olduğuna yürekten inanıyorum.

5
2
yanıtYanıtla
cennetvecehennem:

terim mafya bazen yildirayida terim bitirdi

3
3
yanıtYanıtla
70:

en ıyısını yapmıslar. zamanında sana ihtiyacımız varken gsden paramı alamıyom dıye hemen tuğdun şimdi neyın hayalınden bahsediyon. . .

3
2
yanıtYanıtla
muzzy:

eskiden futbolculara bu kadar para odenmiyordu, o yuzden futbolcular antrenorunun bir sans icin neredeyse elini ayagini operdi ama ne zamanki cogu futbolcu antrenorlerinden zengin oldu, onlari takmaz oldular, saygi kayboldu. Bu yuzden Fatih terim donemi bitmis gibi gorunuyor ama aslinda futbolculuk donemi bitti, para olayi bitirdi arkadaslar.

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title