Haberler

    Galatasaray, Leicester Cityli Ahmed Musa'yı Gözüne Kestirdi

    Güncelleme:

    Galatasaray, Leicester City'de forma giyen Ahmed Musa'yı kiralamak için teklifte bulunacak.

    Yeni sezonda Spor Toto Süper Lig ve Türkiye Kupası'nın yanı sıra Şampiyonlar Ligi'nde de mücadele edecek Galatasaray kadrosuna yapacağı takviyeler için harekete geçmeye hazırlanıyor.

    Teknik direktör Fatih Terim'in planlarından birinin mevcut kadronun yaş ortalamasını düşürmek olduğu öğrenildi. Sarı kırmızılıların gündeminde olduğu iddia edilen isimlerin bir çoğu genç yaşta ve potansiyeli son derece yüksek olan oyuncular.

    LİSTENİN İLK SIRASINDA EMRE MOR VAR

    Bonservisi Celta Vigo'da bulunan ve tecrübeli teknik adamın milli takımdan öğrencisi olan Emre Mor'un transfer listesinin ilk sırasında olduğu öne sürülürken, Galatasaray'ın İspanyol ekibinin kapısını 2 yıllık kiralama teklifiyle çalacağı iddia ediliyor.

    GOMIS'E ALTERNATİF AHMED MUSA

    Galatasaray'ın bu sezon müthiş bir performans çizen ve Türkiye Ligi'nde rekora imza atan Bafetimbi Gomis'e alternatif olabilecek isimler üzerinde de çalışmalar yapılırken, bu mevki için en güçlü aday Ahmed Musa...

    Bonservisi İngiltere'nin Leicester City kulübünde bulunan 25 yaşındaki Nijeryalı oyuncu için sarı kırmızılıların kiralama formülünü devreye sokmak isteyeceği öğrenildi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Bafetimbi Gomis Fatih Terim Galatasaray Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500

    Yorumlar (7)

    Pierre Van hoojdonk:

    Benide aradılar Bende gelmeyi düşünüyorum

    5
    5
    yanıtYanıtla
    isyan:

    4 transfer şart en az bize

    3
    0
    yanıtYanıtla
    Lionel Messi:

    Beni aramadılar. Ararlarsa gelirim.

    1
    1
    yanıtYanıtla
    Wesley Sneijder:

    Boş mukaveleye imza atarım

    0
    1
    yanıtYanıtla
    Neymar:

    Galatasarayda oynamak en büyük hayalim umarım Mirgün gerçekleşir

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Christiano rondanalyo:

    Galatasaray Dünya kupasını kazanırsa gelmeyi düşünebilirim

    0
    0
    yanıtYanıtla
    GEORGE HAGİ:

    Taklitler asıllarını yaşatır genç arkadaşlarım.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title