Haberler

Başbakan Yıldırım: "Toplumu Çatışmaya Sürükleyen Terör Uzantılarını Asla Aramıza Sokmayacağız"

- AK Parti'nin Tunceli mitingi Miting alanından detaylar AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım'ın konuşması TUNCELİ - AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, partisince düzenlenen Tunceli'deki mitinge katılarak konuşma yaptı.

- AK Parti'nin Tunceli mitingi

Miting alanından detaylar

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım'ın konuşması TUNCELİ - AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, partisince düzenlenen Tunceli'deki mitinge katılarak konuşma yaptı.

Başbakan Yıldırım: "Kobani olaylarında Kürtlerin kanı üzerinden siyaset yapmaya kalkanlara, Kürt ve Alevi kardeşlerimizi istismar edenlere geçit vermeyeceğiz. Demokratik siyaset kılıfıyla toplumu çatışmaya sürükleyen terör uzantılarını asla aramıza sokmayacağız."

Başbakan Yıldırım: "Bizim derdimiz Kürt-Türk kardeşlerimizle değil, bizim derdimiz, sorunumuz, bu ülkeyi bölmek isteyen, genç beyinleri, nesilleri zehirlemek isteyen bölücü terör örgütüyledir."

Kaynak: AA / Güncel

Binali Yıldırım Ak Parti Tunceli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title