Haberler

Bacakları Kesilen Yavru Köpek Bahçeli'yi Derinden Sarstı: Gözümün Önünden Gitmiyor

Güncelleme:

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde ormanlık alanda bacakları kesilmiş halde bulunan fakat tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan yavru köpekle ilgili bir açıklama da MHP lideri Bahçeli'den geldi.

"GÖZÜMÜN ÖNÜNDEN GİTMİYOR"

Bahçeli Sakarya'daki yavru köpeğe vahşetle ilgili "Gözümün önünden o fotoğraf bir türlü gitmiyor. Hayvanları koruma kanununda gerekli iyileştirmeyi sağlayacağız" dedi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli de Sakarya'daki vahşete ilişkin Twitter hesabından yaptığı açıklamalar şöyle;

SAKARYA VALİSİ DE AÇIKLAMA YAPTI

akarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Sapanca ilçesinde ormanlık alanda bacakları kesilmiş halde bulunan ve tedavi altına alındıktan sonra ölen yavru köpeğe ilişkin, "İlk bulgular bir iş makinesinin köpeğin bacaklarını kopardığı yönünde. Çok yönlü araştırılıyor." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Devlet Bahçeli Sakarya 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (26)

VATANDAŞ:

YÜCE ALLAH sizden en razı olsun sayın Devlet Bahçeli. Bu konuda yaptığınız samimi ifadelerinizi ağlayarak okudum. ÎNŞALLAH önemli ve fiili hizmetlerde bulunmanız nasip olur. Yolunuz açık olsun.

27
5
yanıtYanıtla
Wwwww:

Fasooo sende merhamet ne arar

4
14
yanıtYanıtla
İSMİ YOK:

işi hemen siyasi yaparlar ! boş boş konuşcaanıza bulun yapanı öle ceza verin ki kuduz it gibi ağlasın oturup

15
2
yanıtYanıtla
Wwwww:

Sen onun gibi olamasin o masum bir hayvandır

5
12
yanıtYanıtla
metin:

Ulan şu ülkeder kamu olsun magazin olsun zart zurt her neyse o kadar fuzuli masraf yapılıyor bi şu gariban sokak hayvanlarına çare bulunmuyor hee bunu okuyan diycekki İnsanlarda aç eyvallah doğru fakat hayvanların ağzı var dili yok yazık günahtır kişi başi 3 5 lira toplasan sorun çözülür tabii toplayan kendi cukkalamazsa gelişmiş 1. sınıf ülkelerde bi tane başıboş hayvan göremezsiniz ama anlat anlat nafile

12
1
yanıtYanıtla
İki yüz:

Masum hayvan üstünden seçim sonuçlarını etkilemeye çalışma. Daha dün küfür ettiğinle ittifak yaptın, artık kimse inanmaz sana.

7
5
yanıtYanıtla
Seçime az kaldı:

Sayın Bahçeli bunu da affedecek misin? Malum insan öldüren suç örgütü lideri kader mahkumuysa bu da her halükarda kader mahkumudur

8
2
yanıtYanıtla
Realist:

Hayvan bakışından etkilenen insan memleketi bu hale getirmez.

4
6
yanıtYanıtla
ahmet:

Küçücük hayvan yaşayacağı en büyük acıyı yaşamış yazık bide iş makinesi yaptı diye aptal yerine koyuyorlar milleti

10
0
yanıtYanıtla
Bir vatandas:

idam geri gelmeli. .

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title