Haberler

    Galatasaray, Gündemine 3 Mısırlı Futbolcuyu Aldı

    Güncelleme:

    Dünya Kupası'nda görev yapan Cim-Bom'un scout ekibi, Mısır'da oynayan Shenawy, Marwan Mohsen ve Amr Warda'yı yönetime rapor etti.

    Mısır, Dünya Kupası'nda Uruguay'a son dakikada yenildi ancak futbolcuları performanslarıyla göz doldurdu. Rusya'daki şampiyonayı Galatasaray adına takip eden scoutların Mısırlı 3 futbolcunun isminin not edildiği öğrenildi. Teknik direktör Fatih Terim'in talimatıyla bütün maçları mercek altına alan sarı-kırmızılı gözlemcilerin kaleci Mohamed Al Shenawy ile hücum oyuncuları Marwan Mohsen ve Amr Warda'yı rapor ettikleri ifade edildi.

    KALECİNİN BONSERVİSİ 300 BİN EURO

    Bu isimlerden 29 yaşındaki kaleci Mohamed Al Shenawy, El Ahly forması giyiyor. bu futbolcunun bonservisi sadece 300 bin euro...

    Santrafor olan Marwan Mohsen de 29 yaşında ve aynı kulüpte forma giyiyor. Mohsen'in bonservisi için konuşulan rakam ise 800 bin euro...

    WARDA'NIN PAOK'LA SÖZLEŞMESİ VAR

    Forvet ve sol kanat oynayan 24 yaşındaki Amr Warda ise PAOK ile sözleşmesi bulunmasına rağmen geçen sezon yine Yunan Ligi'nde Atromitos'a kiralandı. Burada daha çok sol kanatta şans bulan birkaç maçta da santrfor ve forvet arkası olarak görev yapan Warda, 23 karşılaşmada 8 gol attı, 7 asist yaptı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Fatih Terim Spor Haberler

    500

    Yorumlar (2)

    Haluk Benker:

    Bu scout ekiplerinin, televizyonda maç izleyen benden bir fazlası olmadığı sürece bu borç batağından kurtulamayız.

    3
    0
    yanıtYanıtla
    Kinq:

    Ooo desenize kurtardik pacayi hahahaha

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title