Haberler

Trabzonspor Başkanı: Burak Yılmaz'ın Fiyatı 4,3 Milyon Euro

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Burak Yılmaz'ın bonservis bedeli de 4.3 milyon eurodur. Talip olan varsa adres Trabzonspor'dur." dedi.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu; Mehmet Ekici'nin Fenerbahçe'ye gitmesini önlemek için Beşiktaş ve Trabzonspor arasında yapılan gizli ittifak ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Gazete Habertürk'ten Haluk Ayyıldız'a konuşan ve Muharrem Usta döneminde Beşiktaş ile yapılan anlaşma ile kulübün zarara uğratıldığını belirten Ağaoğlu, "Tabii ki ortaya çıkan bu Mehmet Ekici konusu ile ilgili biz de çok şaşkınız. Fenerbahçe o dönem, Trabzonspor'a Mehmet Ekici'nin bonservisi için 2,5 milyon Euro önermiş ama kabul edilmemiş. Daha sonra Mehmet kadro dışı bırakılmış. Yani oyuncu Fenerbahçe'yi istemiş. Şimdi asıl konuya gelelim... O dönem 2,5 milyon Euro verilmişken şimdi duruma bakıyoruz Mehmet Ekici bizden 2,5 milyon TL alacaklı, davayı da kazandı. Yani olacak iş değil, aklım almıyor. Trabzonspor resmen zarara uğratılmıştır. Yazık, çok yazık. Neden böyle olduğunu Muharrem Usta daha iyi açıklayacaktır. Toplama baktığımızda Ekici'den 3 milyon Euro'dan fazla zarar ettiğimizi söyleyebilirim" ifadelerini kullandı.

"4,3 MİLYON EURO VEREN BURAK YILMAZ'I ALIR"

Burak Yılmaz'ın Trabzonspor kulübüne ihtarname çekmesiyle ilgili olarak da konuşan Ağaoğlu, şunları söyledi: "Evet, Burak Yılmaz'ın alacağı var. Biz göreve geldikten kısa bir süre sonra Burak'ın alacağının yüzde 50'sini ödedik. Diğer kalan yüzde 50'yi de pazartesi günü ödeyeceğiz. Trabzonspor'da kimsenin parası kalmaz, öderiz. Pazartesi ilk işimiz Burak Yılmaz'ın parasını ödememiz olacaktır. Ayrıca Burak Yılmaz'ın bonservis bedeli de 4.3 milyon Euro'dur talip olan varsa adres Trabzonspor Kulübü'dür. Bunu da herkes böyle bilsin. Trabzon büyük kulüptür gazete haberleriyle iş yapmaz."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Burak Yılmaz Ali Ağaoğlu Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (6)

Siyah Beyaz:

şu trabzonada aklı başında bir başkan göremedik yazık ediyorlar şehire

3
2
yanıtYanıtla
besiktasli:

Okadar paya mazdukuci aliriz , sen burak i kimseye verme baskan , herkese iylik yapmis olursun.

3
2
yanıtYanıtla
MC:

BEN OLSAM ONA BESKURUSVERMEM ONA VER''LECEK PARAYLA AMAT, R TAKIMLARDA DAHA YETENEKLI OYUNCALAR VAR GERCEKTEN

2
1
yanıtYanıtla
Trobzonspor Yönetimi:

B. Yilmazi Satmayacagini iki Günce Söylemis Bu Bos Haberler Niyeki???

2
0
yanıtYanıtla
EN BÜYÜK BJK:

sudan ucuz derken bu yerde su hiç bulunmuyor heralde

1
0
yanıtYanıtla
kral:

12

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title