Haberler

Fenerbahçe'yle Anlaşan Cocu, Türkiye'ye 2 Hollandalı Futbolcuyu Getiriyor

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin başına geçmesi için artık resmi açıklamanın beklendiği Teknik Direktör Cocu, Van Ginkel ve Bas Dost'un transferini istedi.

Teknik direktörlük için Philipp Cocu ile anlaşmaya varan Fenerbahçe, orta sahaya bir başka Hollandalıyı getiriyor. Sportif direktör Comolli ile görüşen Hollandalı teknik adam, orta sahaya PSV'den öğrencisi Van Ginkel'in transferini istedi.

Van Ginkel'in Hollandalı teknik adamın oyun sisteminde önemli rol oynaması nedeniyle Fenerbahçe bu transfer için şartları zorlayacak. Geçen sezonu kiralık olarak PSV'de geçiren 33 maçta 16 gol 5 asistlik performans sergilemişti.

FORVET İÇİN İLK İSİM BAS DOST

Forvet mevkiine transfer yapmayı planlayan F.Bahçe'de Hollandalı golcü Bas Dost gündeme geldi. Sportif direktör Damien Comolli teknik direktörlük için anlaşılan Cocu ile takviyeler konusunda görüştü. Hollandalı çalıştırıcının Sporting Lizbon'la sözleşmesini fesheden Bast Dost'u istediği belirtildi.

CRUYFF EKOLÜ GELİYOR

F.Bahçe'de Cocu ile birlikte oyun sistemi değişerek Cruyff ekolü gelecek. Hollandalı teknik adam, genellikle 4-3-3 sistemiyle takımını sahaya sürüyor.

Ofansif oyun sistemini benimseyen Cocu, F.Bahçe'de yeni sezonda tek ön libero iki tane 8 numarayla takımı oynatacak. Yeni transferler de bu sisteme göre transfer edilecek, gelecek vaeden eden genç isimler takviye edilerek altyapıda eğitilecek ve yıldız oyuncu yapılacak. Bu felsefe altyapının tüm yaş gruplarından A Takıma kadar tüm takımları kapsayacak ve gelecekte Fenerbahçe'nin olmazsa olmazı olacak. Cruyff'un oyun anlayışında tüm takım birlikte hareket eder. Oyun içinde, futbolcular sürekli yer değiştirir. Tüm futbolcular her yerde oynayabilecek bir yetenek ve yetkinliğe sahiptir. Bu nedenle numaraların onun oyun anlayışında çok fazla bir önemi yoktur. F.Bahçe'de bu sistem uygulanmaya çalışılacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

DOST Partisi Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (14)

AYDIN:

fenerbahçe başkanlığına ve yönetimine gelenler takıma hoca seçmek için oyuncu almak için sürenin sınırlı olduğunu bilmiyormu?. şampiyonlar ligi elemeleri var. lig başlıyacak. ortada icraat yok. zaten eski başkanda böyleydi. ali koç sen neden geldin. mazeret hazır. hoca takımı tanıyamadı. oyuncu takıma ısınamadı. taraftar yerini yadırgadı. sene sonu hüsran. bize gene kara günler. .

4
7
yanıtYanıtla
Hadi Artik:

O bunu getirdi şu bunu getirdi bu bunu istiyor artık transfer görmek istiyoruz barcelona dan da futbolcu gelecekti uydurmaca habermi gundem mi yaratıyorlar anlamadım icrat istiyoruz

8
1
yanıtYanıtla
BOSS:

SÜPER

6
2
yanıtYanıtla
Marco yanbastın:

Transferi cocu yapacaktı da comolliyi niye aldılar

5
2
yanıtYanıtla
Iziiiiii Dortmund:

Halen Jürgen Klinsmann da israrliyim!

0
1
yanıtYanıtla
AHO AGA:

aykutun fenerbahçede nasıl bir başarısızlığı varki devam edilmedi, istatistik denen birşey var, bulunduğu her dönem başarılıydı, maalesef heba olacak herşey

1
0
yanıtYanıtla
Fenerli:

kesinlikle dogru gelecek olan aykut kocamandan iyi degil emin olun sadece yabancı O kadar

yanıt1
yanıt0
Ultra aslan ??:

Bu adamdan bir cacık olmaz örnekmi frank reijkart

0
0
yanıtYanıtla
fenerbahçeliler:

ali koç istediğini yapabilir başarisizda olabilir ama taraftar yönünden çok şansli kredisi çünkü çok fazla var daha yeni geldi aziz yildirim felaketini atlatmak kolay olmadi biz ali koça güveniyoruz

0
0
yanıtYanıtla
Turgutt:

Sayın Ali koç böyle transferlerle bir netice alınamaaz. Medyadan , Sosyal medyadan duyduğumuz transfer haber leri doğru ise FB nin sonu husrandır. . .

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title