Haberler

    Şampiyonluk Ligi Başladı!

    Vodafone Freezone Şampiyonluk Ligi 16 Haziran saat 16.00'da oynanan 1907 Fenerbahçe - Dark Passage maçı ile başladı.

    Zübeyr Bozkurt / Skorer

    VFŞL dün itibari ile başladı ve ligde yer alan 8 takım sırasıyla vadiye indi, yeni takımların ve yeni transferlerin getirdiği heyecanın yanında yeni metanın profesyonel maçlara nasıl yansıyacağı merak konusuydu. Özellikle ilk maçta 1907 Fenerbahçe adına Ege "Padden" Acar'ın Dark Passage karşısında saldırı gücü taşıyıcısı (ADC) rolünde oynadığı Vladimir ile sergilediği performans, yeni metaya henüz ADC'lerin hazır olmadığını bizlere gösterdi. Vladimir'in tüm kitle kontrollerden kaçmasına olanak sağlayan yeteneği "kan havuzu"nu oldukça verimsiz kullanan Ege "Padden" Acar, yine de takımıyla beraber galibiyete uzanmasını bildi.

    İkinci maçta ligin yeni takımı Bursaspor Esports, ligin en köklü takımlarından HWA Gaming ile karşılaştı. Baştan sona HWA Gaming'in baskılı oyununa sahne olan maçta, Bursaspor oyuncularının henüz yeni kurulmasının verdiği tecrübe eksikliği ile, oyun içindeki organize olma konusunda sıkıntılar yaşadılar. Oldukça uzun süre oyunu ortada götürmeyi başaran Bursaspor, HWA karşısında ve ligde çıktığı ilk karşılaşmadan mağlubiyetle ayrıldı. Oyuna HWA tarafından bakmamız gerekirse şayet, üst koridorda İrfan "Armut" Tükek sergilediği muhteşem Urgot performansıyla takımına büyük katkı sağladı ve günün en iyi oyunları arasında yerini aldı.

    Günün üçüncü karşılaşması YouthCrew ve Doğuş Üniversitesi Aurora arasında oynandı. Oyun boyunca üstünlük kuran Aurora, karşılaşmanın 38.dakikasında kaybettiği takım savaşının sonrasında oyunu geriden gelerek çeviren YouthCrew'a veriyor.

    Günün son karşılaşması, KMF şampiyonu Bahçeşehir Super Massive ile Royal Bandits arasında oynandı. Üst koridorda Broken Blade 1v1'de FabFabulolus'a karşı takasta üstün çıkarak ilk kanı almaya çok yaklaşmıştı fakat Fab kaçmayı başarıp üstüne bir de Stomaged'in gelip Broken'ı kesmesi ile ilk kan SuperMassive tarafının oldu. İlk kanın adından kar topu etkisini de arkasına alan SuperMassive her zaman en iyi yaptığı şeyi yaparak dakika 17'de katliam yaptı, üstüne Nash'i alan son KMF şampiyonu takım oyunu bitirme konusunda barona rağmen sıkıntılar yaşadı. 2 denemesinde de Royal Bandits savunmasını aşamayan SuperMassive oyunun 28.dakikaya uzamasına engel olamadı. Daha fazla dayanacak gücü kalmayacan Royal Bandits, KMF'de yaşadığı kaderin aynısını ilk lig maçında da yaşarak Super Massive takımına mağlup oldu.

    Ligin 2. maçları bugün oynanacak, ilk maç saat 16.00'da Doğuş Üniversitesi Aurora - Royal Bandits arasında oynanacak.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Fenerbahçe Bursaspor Ege Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title