Haberler

Bakan Eroğlu: "Şu Anda Devletimiz, Ordumuz En Güçlü Zamanını Yaşıyor"

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Türkiye çok kritik yerde.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Türkiye çok kritik yerde. Dünyanın en stratejik coğrafyası Türkiye. Bana sorarsanız dünyanın merkezi neresi diye, Türkiye'dir. Bundan hiç şüphe yok. Şu anda devletimiz, ordumuz en güçlü zamanını yaşıyor." dedi.

Eroğlu, Sinanpaşa ilçesi ile Salar, Değirmenayvalı, Kılıçarslan ve Ahmetpaşa beldelerindeki bayramlaşma merasimlerinde yaptığı konuşmada, Afyonkarahisar'a 15 yılda 20 milyar lira yatırım yaptıklarını söyledi.

Türkiye'nin yaklaşık 4 kat büyüdüğünü belirten Eroğlu, "Türkiye 15 yılda geriye gitmedi, büyüdü. Büyüme oranlarında yüzde 7,4'le dünyada rekorlara imza atıyoruz." diye konuştu.

Ülkenin borçlarının ödendiğini anlatan Eroğlu, şöyle devam etti:

"Başımız dik. Artık başı dik bir Türkiye var. IMF'ye borcumuzu ödedik. Paradan 6 sıfırı attık. Paramız pul gibiydi. Muazzam yatırımlar, yollar, bölünmüş yollar, hastaneler, okullar, barajlar, göletler, sulama tesisleri yaptık. Sosyal yardımlar ile fakir, fukara, dullar, yetimler, şehit ailelerini biz düşündük. Türkiye çok kritik yerde. Dünyanın en stratejik coğrafyası Türkiye. Bana sorarsanız dünyanın merkezi neresi diye, Türkiye'dir. Bundan hiç şüphe yok. Şu anda devletimiz, ordumuz en güçlü zamanını yaşıyor."

"Şimdi sıra Kandil'de"

Eroğlu, Türkiye hakkında "FETÖ terör örgütünden sonra bunlar ayağa kalkamaz." denildiğine işaret ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ama düşmanın oyununu gördük Fırat Kalkanı operasyonuyla oraya girdik mi? Bir de dediler ki 'Buraya Türk ordusu giremez'. Dağları delmişler, tünel yapmışlar. Ama Mehmetçik girer kardeşim. Zeytin Dalı Harekatı ile girdik mi? Bizim Atak helikopterlerimiz, muazzam tanklarımız, güdümlü füzelerimiz var. Gidiyor, buluyor, ininde vuruyor. Şimdi sıra Kandil'de. Allah'ın izniyle onları da vururuz. Tabii bunun için ne gerekiyor? Güçlü cumhurbaşkanı, güçlü Meclis. Onun için ne diyoruz? Yola devam. 24 Haziran seçimleri milletimizin tarihindeki en önemli seçim. Çünkü şer güçler bir sürü oyun oynadılar, plan yaptılar. 24 Haziran niye öne alındı? Bunlar FETÖ ile tuş oldular. Arkasından Afrin'de, Fırat Kalkanı'nda, Gezi'de bunları defettik. Ama şimdi dediler ki; 'Yeni bir plan yapalım, Türkiye'yi ekonomik kıskaca alalım'. Bunu Recep Tayyip Erdoğan ve gerçekten devlet adamı olan Devlet Bahçeli fark etti. 'Biz aslında seçimlerin önümüzdeki yıl yapılmasını istiyorduk ama bu oyunu bozmak için 24 Haziran'a aldık.' dediler."

Eroğlu, daha sonra Kırka, Küçükhöyük ve Düzağaç beldelerinde gerçekleştirilen bayramlaşma törenlerine katılarak vatandaşlarla bayramlaştı.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi!
title