Haberler

    45 Günlük Serüven!

    CELAL UMUT EREN
    Ali Koç başkanlığında yeni bir döneme başlayan Fenerbahçe'de 2018-19 sezonu için yoğun bir çalışma yapılıyor. İlk iş olarak Sportif Direktör Damien Comolli ile 3 yıllık sözleşme yapan sarı-lacivertliler, Ali Koç'un 'Amiral Gemi' olarak değerlendirdiği futbol şubesi için kapsamlı bir sürece başlıyor.
    Bu sezon farklı bir yapı kurup, transferleri resmi maçlar öncesi bitirmeyi hedefleyen Fenerbahçe, 45 günlük zorlu bir yolculuğa başlıyor. Bu hafta içerisinde ilk iş olarak teknik direktörün açıklanması bekleniyor.
    Hem Aykut Kocaman ile vedalaşıp hem de yeni bir döneme daha geçilecek. Daha sonra hızlı bir şekilde önce kamp tarihi belirlenecek ardından da transfer çalışmaları hızlanacak.
    Hazırlık maçlarından, sezon öncesi çalışmalarına, yeni kadrodan, kurulacak futbol sistemine kadar her şey bir düzene sokulacak. Bununla beraber Jose Fernandao örneğinde olduğu gibi değerini bulan ve yaklaşan futbolcuların satışı gerçekleşip, Finansal Fair Play konusunda bir rahatlama sağlanacak.
    Bu süreçte özellikle Ali Koç, sportif direktör Comolli ve belirlenecek yeni teknik direktör, üçlü şekilde irtibatta kalacak. Esas amaç, 7-8 Ağustos'ta Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turuyla başlayacak yeni sezona tamamen hazır bir takım yaratmak olacak.
    ]
    ]
    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Fenerbahçe Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title