Haberler

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, UEFA'dan İyileştirme Talep Edecek

Güncelleme:

Galatasaray'dan sonra Fenerbahçe de UEFA ile masaya oturacak. Aziz Yıldırım döneminde yapılan finansal fair-play (FFP) anlaşmasına dair girişimlerde bulunacak sarı-lacivertliler, bu hafta içinde İsviçre'ye çıkarma yapacak.

YENİ PROJELER VE SPONSORLUKLAR ANLATILACAK

Başkanlığını Ali koç'un yapacağı ekipte, UEFA Başkanı Caferin ile yakın ilişkileri bulunan Fethi Pekin de yer alacak. FFP anlaşmasının biraz olsun yumuşatılması istenecek. Yönetim, üç yıl içinde yapmayı planladığı projelerini anlatacak. Bugüne kadar yapılanlar, yeni sponsorluklar ve projeler anlatılacak.

Bayramlaşma töreninde konuşan Başkan Yardımcısı Semih Özsoy da bu ziyaret hakkında bilgiler verdi. Göreve geldiklerinden beri yoğun şekilde çalıştıklarını belirten Özsoy, "Önümüzdeki günlerde UEFA'ya gideceğiz. O kadar yoğunuz ki kulüpteki odalarımıza bile oturamadık. Yönetim görev dağılımını dahi yapamadık. Görev dağılımını da bu hafta yaparız" ifadelerini kullandı.

İNCELEME SÜRÜYOR

Yönetimin önceki dönemlere dair başlattığı mali değerlendirme çalışmalarına devam ediliyor. Temmuz ayının sonunda yapılacak yüksek divan kurulu toplantısına kadar kulübün gerçek borcu ve finansal durumu belirlenecek, üyelere ve kamuoyuna açıklama yapılacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Pekin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500

Yorumlar (8)

Fenerli:

Sayın ali koç fenerbahçe için aykut kocamanın gimemesi gerekir takımı tanıyan türkiye ligini bilen avrupada sistemsiz başarılı olunamayacagını bilen özünde fenerbahce olan adam gitmemeli. bazı taraftarlar istemiyormuş asık suratlıymış hucum oynatmıyormuş sizde biliyorsunuz futboldan anlamayanlar bunlar saygılarımla

2
6
yanıtYanıtla
Aykut gitsin:

Kalsın diyen garanti maldır Avrupada puan dahi alamayan vardarspora hem içerde hem dışarda yenildi kadro kötü diyen olursa bütün defans ve orta saha hattının kalmasını istiyor Aykutperestlik yapmayın uyanın

2
4
yanıtYanıtla
Turgutt:

Sayın Koç Cocu FB için yanlış bir tercih olduğunu yazmıştım. Benden sonra Hooıjdonkda FB nin cocu tercihine şaşırmış. . .

5
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Fizyonu ve misyonu çözüm odaklı olan kişiler , liderler her zaman kazanmayı ve yükselmeyi hak eder.

3
0
yanıtYanıtla
Aziz yıldırım:

Ali Koç dağdan çoban bile alamaz

0
2
yanıtYanıtla
Simitci:

Comolli den basladi cocu ile devam ederse cacik bile olmaz hollanda futbolu iflas etmistir milli takimlarina bile yansidi

0
2
yanıtYanıtla
Aziz yıldırım:

Gelin burdan yakın cocu aralık ayını görürse büyük başarı büyük başkan

0
1
yanıtYanıtla
zeki:

Bu adama güvenmediğmi söylersem ayıp olur mu?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title