Haberler

Başbakan Yardımcısı Işık'tan Teşekkür Ziyareti

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, "Öyle uzaktan el sallamakla oy alınsaydı, şimdiye kadar iktidarlar, ne kadar gelir, giderdi. Ondan sonra da seçim akşamı sandıklar açılınca da başlıyorlar kavga etmeye. Niye? Sen seçimden seçime halkı hatırlarsan, sadece seçim dönemi halkın ayağına gitmeyi meziyet sanırsan olacağı budur." dedi.

Işık, beraberindeki milletvekilleriyle AK Parti Kandıra İlçe Başkanlığı'na teşekkür ziyaretinde bulundu.

Başbakan Yardımcısı Işık, burada yaptığı konuşmada, Kandıra'nın, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçiminde AK Parti'ye güçlü bir destek verdiğini söyledi.

Kandıra olmadan bir Kocaeli'nin düşünülemeyeceğini dile getiren Işık, "AK Parti olarak kurulduğumuzdan bugüne en yoğun mesai harcadığımız ilçelerimizin başında Kandıra geliyor. Her vesileyle Kandıra'ya gelip ilçenin sorunlarına çözümler getirmenin gayretinde olduk." diye konuştu.

AK Parti iktidarına kadar Kandıra'nın pek çok açıdan ihmal edildiğini anlatan Işık, "Artık İzmit'te ne varsa Kandıra'da da o var. Artık belediye otobüslerimiz İzmit-Kandıra arasında şehir içi gibi çalışıyor. Artık her alanda Kandıra bütün prangalarından kurtuldu. Her geçen gün güçlenen bir merkez haline geldi." ifadelerini kullandı.

Işık, yakında altyapı çalışmalarına başlanacak Kandıra Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin hizmete girmesinin ardından Kandıra'nın göç eden insanını geri kazanacağını belirtti.

"Onlar için sandık demek kabus demek"

Kendileri teşekkür ziyareti yaparken birilerinin de "kabahat sende" diye birbirine girdiğini ifade eden Işık, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sayın Muharrem İnce ile Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun kavgasını görüyorsunuz. Artık bunlarda da klasik oldu, her seçimden önce öyle bir beklentiye sokuyorlar ki tabanlarını, tabanları sanıyor ki 'Bu seçimde Recep Tayyip Erdoğan gidecek.' Kandıra'ya gelmeden, Kandıra'nın oyunu istiyorlar. Verir mi Kandıralı sana oyunu? Vermez. Ondan sonra da seçim akşamı sandıklar bir açılıyor... Onlar için sandık demek kabus demek. Her açılan sandıkta kabus yaşıyorlar. Niye? Sen çalış, gayret et, gel Kandıralının ayağına, talebini dinle, buna göre çalışmanı yap, ondan sonra oyunu iste. Onu yapmadan 'Siz bana oy verin'. Niye? 'Recep Tayyip Erdoğan kötü.' Tayyip Erdoğan'ı millet seviyor ya. Öyle uzaktan el sallamakla oy alınsaydı, şimdiye kadar iktidarlar, ne kadar gelir, giderdi. Ondan sonra da seçim akşamı sandıklar açılınca da başlıyorlar kavga etmeye. Niye? Sen seçimden seçime halkı hatırlarsan, sadece seçim dönemi halkın ayağına gitmeyi meziyet sanırsan olacağı budur."

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, bundan sonra da her fırsatta Kandıra'ya gelmeye devam edeceklerini dile getirerek, kadın ve gençlik kollarına teşekkür etti.

Ziyarette, AK Parti'den Kocaeli milletvekili seçilen İlyas Şeker, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Mehmet Akif Yılmaz, Sami Çakır ve Emine Zeybek ile AK Parti Kocaeli İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy da yer aldı.

Kaynak: AA / Güncel

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık Ak Parti Kandıra Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title