Haberler

Trabzonspor'un Nijeryalı Futbolcusu Ogenyi Onazi

Trabzonspor'un Nijeryalı futbolcusu Ogenyi Onazi, takımın başına getirilen teknik direktör Ünal Karaman ile görüştüğünü ve kendisinden çok etkilendiğini söyledi.

Rusya'nın Spartak Moskova takımı ile oynadığı hazırlık maçında 4-1 mağlup olan bordo-mavililerde, Nijeryalı oyuncu Onazi karşılaşma sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Onazi, bu tür maçların eksiklerini görmeleri açısından çok önemli olduğunu belirterek, "Sezon öncesi hazırlık dönemindeyiz. Bu dönemde böyle güçlü rakiplere karşı oynarken, hem eksiklerimizi görerek bunun üzerine çalışma fırsatı buluyoruz, hem de ligde karşılaşacağımız zorlu rakiplerin testini burada yapıyoruz. Sonuç çok önemli değil. Bu maçtan yaptığımız hataları çıkaracağız ve bunları tekrar yapmamaya çalışacağız. " dedi.

Kampın ikinci döneminde katıldığını, takımın başarılı olacağına inandığını kaydeden Onazi, şöyle devam etti:

"Ünal hoca ile görüştüm ve çok etkilendim. Bu takımın ihtiyacı olan şeyler hocamızın kendisinde var. Hem yönetim hem hocamız ihtiyaç olan şeyleri biliyor. Takımı iyi yerlere taşıyacaklar bundan eminim. Genç arkadaşlarımız var. Biz de tecrübelerimizi genç arkadaşlarımıza aktarmaya çalışıyoruz. Taktiksel çalışmalar ve sistemi benim İtalya'da gördüğüm sisteme benziyor. Olması gereken de bu. Sabırlı olmamız lazım. Genç oyuncularımız var ve onlara yardımcı olmamız lazım. Kolay değil, yeniden bir takım ve sistem inşa ediyorsunuz. Yeni bir takımız. Bu zaman alacak ama mutlaka başarı gelecektir. Bunun için sabırlı olmamız gerekiyor."

"Dünya kupası hayal kırıklığı oldu"

Rusya'da düzenlen Dünya Kupası'nın hem kendi hem de ülkesi adına hayal kırıklığı olduğunu ifade eden Onazi, "Benim de takımım için de hayal kırıklığı oldu. Bu konuda çok fazla konuşmak istemiyorum. Olan oldu, geçmişten konuşmak bizi geçmişe getirir. Önümüze bakmamız gerekiyor. Lig başlıyor. Çok güçlü sıkı rakiplerimiz var, bütün takımlar iyi transferler yapıyor. Biz de daha iyi başlayabilmek için artık bunlara odaklanmış durumdayız. " şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title