Haberler

    Beşiktaş'a UEFA Avrupa Liginde Faroe Adaları Ekibi Çıkması Keyifleri Kaçırdı

    Güncelleme:

    UEFA Avrupa Liginde Beşiktaş'a Faroe Adaları'ndan B36 Torshavn takımının çıkması, siyah-beyazlı kulüpte keyiflerin kaçmasına neden oldu.

    UEFA Avrupa Ligi'nde, Beşiktaş'a, Faroe Adaları'ndan B36 Torshavn takımı çıkması, siyah-beyazlı kulüpte keyifleri kaçırdı.

    Teknik Direktör Şenol Güneş'in yardımcılarından Miguel Peiro Montanana'nın Faroe Adaları'nda seyrettiği ilk maçtan, ancak dört günde gelmesi nedeniyle bu eşleşmeden memnun kalmadığı öğrenildi.

    SOĞUK HAVA TEKNİK HEYETİ DÜŞÜNDÜRÜYOR

    B36 Torshavn-OFK maçını yerinde seyreden Montanana'nın sis nedeniyle Faroe Adaları'nda üç gün mahsur kalması, Torshavn'ın İstanbul'dan çok uzak olması ve Türkiye'deki nemli havadan bir anda soğuk havaya geçiş yapılması gibi faktörler, teknik heyeti kara kara düşündürüyor.

    Avusturya kampından sonra iki günü izinli geçirecek olan Beşiktaşlı oyuncuların da, yol mesafesi nedeniyle eşleşmeden memnun olmadığı ortaya çıktı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Faroe Adaları Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500

    Yorumlar (17)

    Burak:

    Ozanı size verelim. Belki orda mahsur kalırda gelemez.

    12
    0
    yanıtYanıtla
    ken:

    sacma haber. karalama operasyonu!

    4
    1
    yanıtYanıtla
    Hakan poker:

    Maçta beğenmiyor paşalara bak

    5
    0
    yanıtYanıtla
    Emre:

    Yaaa Allah aşkına ben fenerliyim şimdi bu haber mi , kos koca Beşiktaş bu Takımın neyinden korkacan yaaa sanki eksi otuz derecede oynanacak , Beşiktaş içerde dışarda üç beş atar geçer

    4
    0
    yanıtYanıtla
    :

    İŞTE SUÇ FUTBOLCULARDA DEĞİL BAŞLARINDAKİ KİŞİLERDE . DÜŞÜNÜN ASKERDE ALBAY YARBAY TEĞMEN SAVAŞTAN KORKARSA ERLER NE YAPSIN .

    3
    0
    yanıtYanıtla
    Vay kardeşim:

    Müthiş güzellileri olan bir yer. Gidin görün keyfini çıkarın ve yenin gelin.

    2
    1
    yanıtYanıtla
    Ferit:

    Bu takim fb gs ye ciksaydi belki gecelerdi

    1
    2
    yanıtYanıtla
    Susmuş:

    Ulan çantada keklik takim bulmuşun gidemem diyosun bu beşiktaşıda anlamış değilim git beş at gel

    3
    0
    yanıtYanıtla
    52/1Afyonlu:

    etme bulursun inleme ölürsün ???ORMANDAN GELEN ORMAN???KADIN TÜÇÇARI ORMAN?BUNUDA AT BAŞKA AL HANİ ZENGİNLER AŞIĞI ROLÜLE DAHA ÇOK KADIN GÖRÜR. ORMANDAN GELDİYA VAHŞİ ADAM ORMAN???

    0
    2
    yanıtYanıtla
    andsmero denizli:

    ohooo şimdiden bir ton bahaneyi hazırlamışsınız. tamam biz mesajı aldık

    1
    1
    yanıtYanıtla
    Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title