Haberler

Şivan Perver, Babasının Cenazesine Canlı Yayınla Katıldı

Şivan Perver olarak bilinen Kürt sanatçı İsmail Aygün, 94 yaşında hayata gözlerini yuman babası için kurulan taziye çadırına canlı yayınla bağlandı.

Yurtdışında yaşayan Kürt sanatçı Şivan Perver, dün vefat ederek toprağa verilen babası için gelenlerin taziye dileklerini taziye çadırına kurulan ekrana görüntülü olarak bağlanarak ile kabul etti.

4 EŞLİYDİ, 25 ÇOCUĞU VAR

'Şivan Perver' ismiyle tanınan Kürt şarkıcı İsmail Aygün'ün 4 eşli, 25 çocuğu olan babası Yunus Aygün (94), dün sabah hayatını kaybetti ve Viranşehir'in Kayalı Mahallesi'ne defnedildi.

TAZİYE ÇADIRINA GÖRÜNTÜLÜ BAĞLANDI

Almanya'da olduğu için cenazeye katılamayan Şivan Perver, mahallede kurulan taziye çadırına yerleştirilen ekrana görüntülü olarak bağlandı.

Şivan Perver, Babasının Cenazesine Canlı Yayınla Katıldı

KATILIMCILARA NASİHATTE BULUNDU

Çadıra gelenlerin taziyelerini kabul eden Şivan Perver, Kürtçe konuşmasında katılımcılara teşekkür etti ve herkesi büyüklerinin kıymetlerini bilmesi tavsiyesinde bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şivan Perver Magazin Haberler

500

Yorumlar (27)

saskinim-cok-hem-de:

Evet, kendisi de zaten bu davranisiyla, herkese örnek olup, büyüklerinin degerini bildigini kanitlamis. Allah''im daha neler görecegiz, duyacagiz. Sen bizim aklimiza mukayyet ol Rabbim.

28
8
yanıtYanıtla
Kürt:

Başı sagolsun benim bildiyim bir yakininı kaybedene böyle denir.eleştirilmez bilip bilmeden tabi boş insanlar ne yapsin kendilerini burda ispatlayacaklar adamin ulkeye virisi yasak

16
9
yanıtYanıtla
UTANGAÇ GENÇ:

4 Karı, 25 çocuk. Torunları saymasak da olur. Haftada birer günü bir karıya, diğer altı günü de her gününü bir çocuğa ayırsa ölen baba ile hepsine ayda bir sefer sıra gelir. Mübarek olsun. İşte sana ideal aile modeli

18
6
yanıtYanıtla
yabanci_2134:

evet bir baba 25 çocuğa bakarAMA25 çocuk bir babaya bakamıyor. . .

16
0
yanıtYanıtla
adımı yazsam ne olur:

megri megri diyerek geleydi babasının cenazesine. . bir de nasihat veriyor. yürü git işine şivan senden bişi olmazz

12
3
yanıtYanıtla
Meslektas:

Sivan babanin oglumu niye yasak acaba dusundunmu bide savunuyorsunuz vatan hayinini bu bayrak altinda yasamak istemiyorsan durmayin defolup gidin o zaman

5
9
yanıtYanıtla
Megri Megri:

Naber la Megri Megri. . İbo geldimi cenazeye.

9
4
yanıtYanıtla
aytekin gumusten:

sizene baskasinin derdi sizimi gerdi

6
5
yanıtYanıtla
Hacı Erol:

Ya arkadaşlar Şivan ın ülkeye giriş yasağı var.Gelirse tutuklanacak.Yoksa en az sizin kadar o da babasının cenazesine gelmeyi düşünür.Hiç mi kafanız çalışmıyor.

4
6
yanıtYanıtla
Sivan-mi-ne:

Ülkeye giris yasagi olan bir Sivan kisisinin neden bir haberi yapiliyor ki? Kimbilir güzel vatanimizi nasil da kötülüyordur o gidip kaldigi yerlerde. Gitsin ve bir daha geri gelmesin.

yanıt0
yanıt1
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title