Haberler

    Trabzon'dan Yeni Sayfa

    Ünal Karaman, teknik direktör olarak 3 bin 178 gün sonra Karadeniz ekibinin başında sahaya çıkacak, bordo-mavililer de Medipol Başakşehir maçıyla birlikte taraftarını mutlu etmeye çalışacak.

    Trabzonspor, 2018-2019 sezonunun ilk maçında bugün Medipol Başakşehir'e konuk olacak, Ünal Karaman, teknik direktör olarak bordo-mavililerin başında ilk kez görev alacak.
    1990-1991 sezonunda Malatyaspor'dan transfer olan Ünal Karaman, 1999-2000 sezonuna kadar bordo-mavili takımda futbol oynadı, takım kaptanlığı da yaptı.Temmuz 2009'da Trabzonspor'da sportif direktörlük görevine getirilen Karaman, Belçikalı teknik adam Hugo Broos'un görevden ayrılmasının ardından 1 maç takımın başında sahaya çıktı. Bordo-mavililer, Karaman yönetiminde sahasında Eskişehirspor'u 2-1 mağlup etmiş ve o maçın ardından teknik direktörlük görevine Şenol Güneş getirilmişti. Karaman, Güneş'in yardımcısı olarak görevine devam etmişti.
    2013 yılında Trabzonspor'da sportif direktör görevinde de bulunan Karaman, 2018-2019 sezonu öncesi bordo-mavili takımda teknik direktörlük görevine getirildi. Ünal Hoca, Medipol Başakşehir maçıyla 3 bin 178 gün sonra Trabzonspor'un başında sahaya çıkacak.
    Adebayor belirsizliği

    Geçen iki sezonda şampiyonluk mücadelesi veren Medipol Başakşehir, bu yıla da iddialı bir giriş yapmak için Trabzonspor maçını bekliyor.
    Evinde bordo-mavilileri konuk edecek olan turuncu-lacivertlilerde, bu karşılaşma öncesinde önemli eksikler bulunuyor. Turuncu-lacivertli ekipte geçen sezondan cezası süren Arda Turan ile geçtiğimiz günlerde ameliyat olan Alparslan Erdem, Trabzonspor karşısında forma giyemeyecek.
    İstanbul ekibinde, tedavi süreci devam eden Togolu yıldız Emmanuel Adebayor'un durumu belirsizliğini koruyor. Golcü futbolcunun durumu maç günü netlik kazanacak.
    ]
    ]
    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Ünal Karaman Başakşehir Karaman Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title