Haberler

Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak: Emre Akbaba'nın Aklını Çelmeye Çalışıyorlar

Güncelleme:

Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, " 'Futbolcu ben Galatasaraylıyım, Galatasaray'a gitmek istiyorum' diyor. Emre'nin kafasını çelmek için, 'Sen Galatasaray'a gidiyorsun ama seni Şampiyonlar Liginde oynatamazlar' demişler. Bizim son teklifimiz 3 milyon euro" diye konuştu.

Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, Emre Akbaba transferi için canlı yayında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Albayrak şu ifadeleri kullandı:

"2-3 aydan beri sevgili Hasan başkan ile birlikte, Emre Akbaba ile konuşuyoruz. Ankara'da, 1 saate yakın konuşma yaptık. Sevgili başkan bizden 7 milyon euro istedi. Son sezonu olan bir futbolcuya böyle para vermemiz mümkün olmaz.

"BİZİM VERECEĞİMİZ RAKAM 3 MİLYON EURODUR"

Biz buraya 100 TL'nin hesabını yaparak geldik. Biz 2,5 milyon euro teklif vermiştik sevgili başkana ve 3 milyon euroya çıktık. Dün Hasan başkanı davet ettim, uzun uzun konuştuk. Bizim verebileceğimiz para 3 milyon eurodur ve o rakama da anlaşamadık.

Başkanı kendi arabamla göndermek istedim. Bana 6'da gideceğim dedi ama maalesef takip ettim ve o saatte de Antalya'ya uçak olmadığını öğrendim.

"FUTBOLCU BEN GALATASARAYLIYIM DİYOR"

Futbolcu "Ben Galatasaraylıyım, Galatasaray'a gitmek istiyorum" diyor. Bugün bir görüşme daha yapacağım. Emre'nin kafasını çelmek için, "Sen Galatasaray'a gidiyorsun ama seni Şampiyonlar Liginde oynatamazlar" demişler. Öyle bir şey yoktur.

"BİR FUTBOLCU 'BEN FENERBAHÇELİYİM' DERSE, BEN O FUTBOLCUYU ALMAM"

Bir futbolcu bana, 'Ben Fenerbahçeliyim, Fenerbahçe'ye gitmek istiyorum' derse, ben o futbolcuyu almam.

Emre Akbaba beni arıyor, ben de onu arıyorum. Fikret Orman ile konuştuğumuz aramızda kalsın, çok eski bir arkadaşım, eski bir dostum benim."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Abdurrahim Albayrak Emre Akbaba Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (41)

genzofb:

bu gs lı abdurrahim fener 2 1 yendiğinde ne ağlamıştı adam hiç değişmemiş hala ağlıyor gs liler şuna söyleyinde ağlamasın artık

9
8
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

HANZOFB. Lİ . BİZ KADIKÖYDE KUPA KALDIRIKEN 40-50 BİN KİŞİ STATDA MİLYONLARDA DIŞARDA AĞLADINIZ. METEORORLOJİ YAĞMUR SANIP İSTANBUL BAŞTA OLMAK ÜZERE TÜRKİYENİN BÜYÜK BÖLÜMÜNÜ YAĞMURLU GÖSTERMİŞTİ.

yanıt8
yanıt5
GsGSGSGSSSSSSSSSSSSSSS:

Salak fb aziz babanıza ne oldu gs nin başarılarına dayanamadı ağlayarak kaçtı şimdi sıra sen ve senin gibilerinde. . . . .

yanıt2
yanıt2
cg:

Hep böyle yapıyor bu Fener,

yanıt1
yanıt0
Bozok66:

Lafım kanarya beyinlilere. Arkadaş sen emre akbabayı alsan ne olur almasan ne olur. Zaten bi iddianız yok avrupa yok süperlig yok süperkupa yok yani acıkcası sizin icin bu ligin Heyecanı Meyacanı Yok. Maksat ortalığı karıştırmak.

9
4
yanıtYanıtla
xv:

Cimcimeler alınca şampiyonlar ligini alırsın artık

yanıt1
yanıt0
KSK li mesut:

Konuşmayı beceremeyen kekeme. Bu kadar uzun röportajı ne zaman vermiş acaba...haydi kendi çöplüğüne...

3
10
yanıtYanıtla
CAPS:

ben fenevi hiç sevmiyorum

7
3
yanıtYanıtla
PaşaFenerli:

2004-2005 sezonu GS ın 100. yılı 22. 5. 2005 tarihinde FB GS ı 1-0 yenerek 1 hafta kala şampiyonlugu garantiledi. . fakat ezeli rakibinin 100. yılı olması dolayısıyle kupasını kendi sahasında olmasına ragmen almadı. bir hafta sonra konya maçında aldı. . . burada aglamaktan rakibin sahasında kupa kaldırmak için almadan gitmeyiz diye provokasyon yapan saygısızlar bize saygı ögretmeyin. . Şapkacı! tarih bunu da yazar. . . . . . :(

yanıt2
yanıt2
mnl:

Sorduk mu

yanıt1
yanıt0
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title