Haberler

Galatasaray'ın Yıldız Kalecisi Muslera'nın, Eşi ve Oğluyla Paylaştığı Poza Beğeni Yağdı

Güncelleme:

7 sezondur Galatasaray formasıyla top koşturan Fernando Muslera, eşi ve oğluyla paylaştığı fotoğrafa beğeni yağdı.

Galatasaray'ın yıldız kalecesi Muslera kurtardığı toplar kadar aile yaşantısıyla gönüllere taht kuruyor.7 sezondur Galatasaray formasını giyen Uruguaylı kaleci Fernando Muslera, eşi Patricia Muslera ve 10 aylık oğlu tatilden fotoğraflarını "Canlarım" notuyla paylaştı.

OĞULLARI SEVİMLİLİĞİ İLE DİKKAT ÇEKTİ

Muslera'nin binlerce beğeni alan aile fotoğrafında minik Kailash'ın sevimliliği ile dikkat çekti. Muslera'nın eşini öpme anından oğullarının objektiflere şaşkın bakması takipçilerine tebessüm ettirdi.

İşte Muslera'nın beğeni yağan o paylaşımı;

Galtasaray'ın Yıldız Kalecisi Muslera'nın, Eşi ve Oğluyla Paylaştığı Poza Beğeni Yağdı

"EŞİMİN GÜZELLİĞİNİN FARKINDAYIM VE BU BENİ MUTLU EDİYOR"

Rakip takımdaki arkadaşlarının hakkında olumlu yorum yaptığı sevilen kaleci Muslera, eşi için şu sözleri söylemişti; "Bu çok büyük bir gurur ve onur. Eşimin güzelliği konusuna gelince evet, bunun farkındayım ve bu da beni çok mutlu ediyor."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Galatasaray Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500

Yorumlar (50)

isim:

TERBİYESİZ AHLAKSIZLAR ÇOCUKLARININ ÖNÜNDE DUDAK DUDAĞA FOTOĞRAF PAYLAŞIYORLAR. ORASI BİRDE PLAJ ÇEVREDE İNSANLAR VAR ULU ORTA FUHUŞ

17
19
yanıtYanıtla
gs:

sen neyin kafasını yaşıyon kardeş

yanıt8
yanıt6
isim:

hep kadın şiddeti kadın o kadar ön plandaki erkeğe yapılan şiddeti gören yok. yüce rabbin izniyle artık bizim kesim şaha kalkacak.

yanıt1
yanıt1
Kobranın gücüm:

Domuz eti yiyen zaten eşini kıskanmazmış, normal.

20
10
yanıtYanıtla
Yasmin:

O kezban dediğin kadınlara kurban ol sen onlar namuslariyla evde seni beklediği icinm kezban sende onların kadınlarına harcadığı gibi harcada eşine görürsün oda ne hatun sümüklü pislik

27
2
yanıtYanıtla
Okan:

Elin Gavurunu karısını öperken beğeniyorsan sende boynozlusun.

8
20
yanıtYanıtla
Ebru:

Herkes dogururken canli yatin yapsin heryerde karisini sergilesin heryerde pislik yapsin devam edin herseyi normal karsilayin

13
9
yanıtYanıtla
Ahlak bekçisi misin sen ?:

Sokaklarda milletin karısına, kızına sarkıntılık eden yolsuzlara laf edin alemin karısıyla, çocuğuyla paylaştığı fotoğraflara çamur atacağınıza.

yanıt7
yanıt9
Utku Veysel:

Hayatı boyunca hiçbir erkeğin tenezzül edipte bakmadığı, tesettürünün içinde bakımsız, kıllı vücudunu saklayan kezbanın birinden böyle bir yorum beklenir zaten ;)

yanıt1
yanıt0
alttan çıt çıt:

Muslera evde yengenin topları ile antreman yapıyor belli ki, ahh gavur ah

15
6
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title