Haberler

Balıkesir Ünlü Sanatçıdan ABD Başkanı Trump'a Şiirli Gönderme

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde tatil yapan 15 Temmuz ve Afrin marşlarının söz yazarı sanatçı Abdurrahman Delen, Türkiye'ye yönelik tehdit ve yaptırımlarda bulunan ABD Başkanı Donald Trump'ı eleştiren şiir yazdı. Sanatçı şiir için klip de çekileceğini söyledi.

Ayvalık ilçesi Altınova Mahallesi'nde tatil yapan 15 Temmuz ve Afrin marşlarının söz yazarı sanatçı Abdurrahman Delen, son günlerde Türkiye'ye yönelik tehditlerde bulunarak yaptırım kararları alan ABD Başkanı Donald Trump'ı eleştiren bir şiir kaleme aldı. Şiiri mizahi bir üslupla ve milli duygularla yazıldığını belirten Delen, yakın zamanda tepkisini dile getirmek için bir video klibi çekmek için çalışmalara başlayacağını belirterek, 'Biz ABD'nin ekonomik tehditlerine boyun eğecek kadar ucuz devlet değiliz, biz bu vatan için canımızı veririz. Tüm dünya bizim ne kadar ciddi olduğumuzu 15 Temmuz'da ve ülkemizin yaptığı sınır dışı operasyonlarda gördü. Ben de herkes gibi milli duygularla ABD Başkanı Trump'a çok kızgınım. Biraz mizahi dil ile de olsa bu kızgınlığımı yazdığım şiir ile dile getirmek istedim, çalışmalarımız devam ediyor. Kısa sürede bu şiire klip çekeceğizö dedi.

'80 MİLYON ÜLKE VE DEVLETİNE SAHİP ÇIKIYOR'

15 Temmuz marşının Türk insanının beğenisini kazandığını söyleyen Delen, son günlerde yaşanan ekonomik saldırılara sessiz kalamadığını ifade ederek, şöyle konuştu

Ülkem için marş yazdım, bu marş halkımızın beğenisini kazandı. Son günlerde yaşanan olaylar üzerine bir halk ozanı, bir şair olarak ABD Başkanı Trump'a yazdığım şiir ile gönderme yapmak istedim. Biz 80 milyonluk ülke olarak kimseye boyun eğmeyiz, vatan için, ülkem için devletimizin yanında olmalıyız. Aslında dış güçler 80 yıldır bizle uğraşıyorlar, lakin gerçek yüzler son dönemlerde ortaya çıktı. Artık kesinlikle insanların bilinçlendiğini fark ettim. Bu nedenle ABD Başkanı Trump'a şiirimle seslenmek istiyorum. Her zaman vatanımızın, Devletimizin yanındayız. Bunu herkes böyle bilsin. 80 milyon insan şu an ayakta ve aslan gibi kendi ülkesine, devletine, vatanına sahip çıkıyor.ö

TRUMP'A YAZILAN ŞİİR

Sen şu Trump'a bak Söylediği lafa bak Ağzından çıkanı duymuyor ki kulağıİyi misin Amerikalı Almışlar o aklını Güvenme hiç dolara Dost Kal Amerikalı Sığınmış hep dolara Atar tutar ne varsa Tek başına kalacaksın Güvenme Amerika'ya Senin gibi adama One minute Trump derler Sen salla dur böyle Allah büyük bizle sana !

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Donald Trump Balıkesir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title