Haberler

Emre Akbaba Transferinde Bilinmeyen Aziz Yıldırım Gerçeği

Güncelleme:

Transfer döneminde Galatasaray ile Fenerbahçe'yi karşı karşıya getiren Emre Akbaba'nın, Aziz Yıldırım döneminde sarı-lacivertli kulüple anlaştığı ortaya çıktı.

Transfer döneminde gündemi oldukça meşgul eden Emre Akbaba'yla ilgili bilinmeyen bir gerçek ortaya çıktı.

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım'ın, başkanlık seçiminden önce milli yıldızla her konuda anlaştığı ve seçimi kazanması halinde ise transferi resmen açıklayacağı öğrenildi.

3 YILLIK ANLAŞMA İMZALANACAKTI

Aziz Yıldırım, Aytemiz Alanyaspor'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Emre Akbaba'yla 3 yıllık anlaşmaya varmıştı. Yıldırım'ın Fenerbahçe'ye yeni bir soluk getireceğini düşündüğü Emre Akbaba'nın alacağı ücret bile belliydi.

EMRE AKBABA'NIN MAAŞI BELLİYDİ

Fenerbahçe, Aziz Yıldırım'ın başkan seçilmesi halinde büyük ölçüde kadrosuna katacağı Emre Akbaba'nın sarı-lacivertli kulüpte alacağı maaş bile belliydi. Yıldız futbolcu Fenerbahçe'den ilk yıl 1,8 milyon, ikinci yıl 1,9 milyon, üçüncü yıl ise 2 milyon euro maaş alacaktı.

ALANYASPOR'A 2,5 MİLYON EURO ÖDENECEKTİ

Aziz Yıldırım, anlaşmaya vardığı Emre Akbaba için Akdeniz ekibi Aytemiz Alanyaspor'a bonservis bedeli olarak 2,5 milyon euro ödemeyi kabul etmişti.

AZİZ YILDIRIM'IN BAŞKAN SEÇİLEMEMESİ NEDENİYLE TRANSFER İPTAL OLDU

Aziz Yıldırım'ın başkanlık seçimini büyük bir farkla Ali Koç'a kaybetmesinin ardından transfer iptal oldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aziz Yıldırım Emre Akbaba Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (30)

A.K.B.FB.Ş:

Ne yani Keske aziz kazansaydi da bu futbolcu alinsa miydi diyecez. Bizim en büyük transferimiz Ali Koç.

7
102
yanıtYanıtla
DD:

10 NUMARAYI O GİYCEK SAHADAA ATÇAK GOLLERİİİ PUAHAHAHAHH KOMİKKKKKKLER

yanıt2
yanıt0
onyekuru:

yav he hee

108
0
yanıtYanıtla
dingiller:

Ulan o kadar fos transferse size batan çıkan ne . . . alan memnun gelen memnun. . size . . . düşer

96
0
yanıtYanıtla
Aydınfb:

Size bir birşeyler anlatayım,Balıkçıya giden müşteri hamsi almak için fiyatını sorar,balıkçı hamsi 5 lira der müşteri fiyatı fazla bularak iki dükkan ileride hamsi 3 lira deyince balıkçı git oradan al o zaman der müşteride hamsi kalmamış deyince balıkçı bende de hamsi kalmayınca 1liradan satacak der,Aziz Yıldırım sevdalıları bu hikayeyi çok dinledik Aziz Yıldırım 30-32 yaş arası veteran futbolcu sever avrupa kulüplerinin 500 bin avro vermediği oyuncuya yıllık 4 milyon avro garanti olmak üzere 3 yıllık anlaşma yapardı.

36
4
yanıtYanıtla
tarafsiz taraftar:

he he kesin oyledir fener kaybedince hikaye yazma uzmanidir

15
5
yanıtYanıtla
Ziya:

Yaramz oyuncu ya dert etmeyin. Bir besiktasli

11
8
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

yine milyon eurolar havalarda uçuşuyor türk futbolcularla niçin yabancı parayla anlaşma yapılıyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler

4
1
yanıtYanıtla
Caps:

Emre gitmek istemedi feneve şimdi kıvırma haberler bunlar

3
2
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

KİM NE DERSE KİM NE YAPARSA YAPSIN BU ÜLKENİN EN BÜYÜK KULÜBÜ ; F E N E R B A H Ç E DİR :BAKIN MEVZUYA , İNANMAYAN İYİCE BAKSIN MEVZU 6s lılar VE Emre KONUŞULANLAR ; F E N E R B A H Ç E . . . . . EEEEE

1
3
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title