Haberler

Rus Vekilden, Erdoğan Açıklaması: Devirmeye Çalışıyorlar

Güncelleme:

Duma milletvekili Vyaçeslav Nikonov, ABD'nin Türkiye'ye yönelik uyguladığı yaptırım kararlarını değerlendirerek, "Batı, Recep Tayyip Erdoğan'a karşı çok büyük bir oyun oynuyor. Erdoğan'ı devirmeye çalışıyorlar." dedi.

Rusya parlamentosunun alt kanadı Duma Eğitim Komisyonu Başkanı ve uluslararası siyaset uzmanı Vyaçeslav Nikonov, sosyal medya hesabından Türkiye ile ilgili yaptığı açıklamada, "Erdoğan'ı devirmeye ya da direncini kırmaya çalışıyorlar." dedi.

Rus Vekilden, Erdoğan Açıklaması: Devirmeye Çalışıyorlar

"ERDOĞAN'I DEVİRMEYE ÇALIŞIYORLAR"

Rus vekil Nikonov, "Washington'dan yapılan öfkeli saldırıya ve dünyanın liberal medya kaynaklarının Erdoğan'a karşı yürüttüğü en az bu kadar öfkeli kampanyaya bakılacak olursa çok büyük bir oyun oynanıyor. Erdoğan'ı devirmeye ya da direncini kırmaya çalışıyorlar. Önünde iki seçenek var, boyun eğmek ve imajını yitirmek, ya da ilkesel davranmak ve Batı'yla ilişkiyi kesmek" ifadelerini kullandı.

Başkan Erdoğan'ın şimdilik ikinci alternatif doğrultusunda hareket ettiğine dikkat çeken Nikonov, "Ancak bu konu açık ve geleceğin dünyası için çok ciddi" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Türkiye Politika Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title